Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 9

QUOTE(pelėdžiukė @ 2014 02 19, 22:39)
Didelis dėkui už patarimus  aciuks.gif
O ką manot apie kombinuotas elektrines - indukcines kaitlentes? Pvz AEG HK634150XB  g.gif
Galvoju, gal kaitlentę geriau indukcinę pirk, kažkaip pardavėjai įkalbinėja būtent indukcinę imt dėl elektros sutaupymo ir greitesnio įkaitimo, tai dabar pasimečiau  unsure.gif

Na yra vartotoju kurie megzta virtuvėje gaminti ir sekti virimo procesą ,naudoja stiklinius indus tada tokiems vartojam yra pasirinkimas pirkti kombinuotą 4u.gif
Bet jai tokių indų nevartosite manau geriau pirkti visą indukcinę 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galėtų paaiškinti kuom skiriasi dujinis parviršius Electrolux EGT16342NX nuo Electrolux EGT46342NK? Čia skirtingom rinkom skirti ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Bruslys @ 2014 02 20, 11:47)
Sveiki,

Gal kas galėtų paaiškinti kuom skiriasi dujinis parviršius Electrolux EGT16342NX nuo Electrolux EGT46342NK? Čia skirtingom rinkom skirti ar kaip?

Nesiskiria.
Čia gamintojas "sugudravo" su skaičiukais, kad prekės mažiau "plaukiotų" iš vienos rinkos į kitą.
Atsakyti
QUOTE(Bruslys @ 2014 02 20, 09:47)
Sveiki,

Jūs visiškai teisus tarp jų nėra jokių skirtumu jos tik skirtos skirtingom rinkom 4u.gif
Atsakyti
Nu va greiciausiai jau issirinkau orkaite bus sita Electrolux EOC5851AOX , nors zadejau pirkti gorenje bet kazkaip labiau apsistojau ties pirolize , siandien buvau paziureti aviteloj kaip tik ta orkaite pas juos naujai atvezta klausiu kiek kaina sako 2300lt, internete 2050lt pigiausiai ka maciau tai sakau jeigu as pirksiu is jusu orkaite, kaitlente, garintuva, saldytuva, skalbimo masina, televizoriu , gal sakau kokia nuolaida padarysit sako greiciausiai 10% nuo prekes didziausia ka gali padaryt, kazin ar apsimoka dabar is vieno tinklo viska imti? ar kiekviena atskirai bandyt uzsisakyt , nes pagalvojus jeigu duoda tokia nulolaida gal daugiau ir nesiblaskyti? Tiesa pasiule dar indukcine kaitlente ELECTROLUX EHH6340FSK, man kazkokios stebuklingos nereikia , gal apsistoti ties paprastesne ar ziureti brangesne? Nes nezinau kuom skiriasi pigesne , nuo brangesnes.
Atsakyti
QUOTE(Davydas @ 2014 02 20, 20:35)
Nu va greiciausiai jau issirinkau orkaite bus sita Electrolux EOC5851AOX , nors zadejau pirkti gorenje bet kazkaip labiau apsistojau ties pirolize , siandien buvau paziureti aviteloj kaip tik ta orkaite pas juos naujai atvezta klausiu kiek kaina sako 2300lt, internete 2050lt pigiausiai ka maciau tai sakau jeigu as pirksiu is jusu orkaite, kaitlente, garintuva, saldytuva, skalbimo masina, televizoriu , gal sakau kokia nuolaida padarysit sako greiciausiai 10% nuo prekes didziausia ka gali padaryt, kazin ar apsimoka dabar is vieno tinklo viska imti? ar kiekviena atskirai bandyt uzsisakyt , nes pagalvojus jeigu duoda tokia nulolaida gal daugiau ir nesiblaskyti? Tiesa pasiule dar indukcine kaitlente ELECTROLUX EHH6340FSK, man kazkokios stebuklingos nereikia , gal apsistoti ties paprastesne ar ziureti brangesne? Nes nezinau kuom skiriasi pigesne , nuo brangesnes.

Idomumo delei paieskojau ir radau 1990 biggrin.gif

http://btn.lt/Orkait...EOC5851AOX.html
Atsakyti
QUOTE(Davydas @ 2014 02 20, 20:35)

Sveiki
Siūlau dar pasižiūrėti EOC5951AOX (daugiau ambicijų negu sugebėjimų)REKOMENDUOJU thumbup.gif
Kaitlentė tai tikrai keiskite nes net laikmačio neturi doh.gif
Siūlau visgi Electrolux EHI6540FOK thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Davydas @ 2014 02 20, 22:35)
....Tiesa pasiule dar indukcine kaitlente ELECTROLUX EHH6340FSK, man kazkokios stebuklingos nereikia , gal apsistoti ties paprastesne ar ziureti brangesne? Nes nezinau kuom skiriasi pigesne , nuo brangesnes.

ELECTROLUX EHH6340FSK - be gaminimo laiko programavimo.
ELECTROLUX EHH16340FK (EHH46340FK) - su.
Atsakyti
nu ka buvau siandien aviteloj buvo imontuojamos technikos ispardavimas 20% tad vietoj electrolux pasiemiau SIEMENS EH 611 TA16E kaitlente ir Ariston FK 1041L P.20 X/HAS orkaite, sake geriau iskepa negu electroluxe mano ziuretam, tad kazkaip itikino kiek teisybes nezinau nes apie ariston mazai informacijos nera kur pasizvalgyti, gal jus savo nuomone galetumet isreiksti?
Atsakyti
Sveiki,
Pribrendo laikas ir man visa buitine technika susipirkti i nauja busta. Galva susisuko nuo pasirinkimo... Esme tokia, kad visa technika turi buti imontuojama isskyrus skalbykle-dziovykle. Neieskau kazko imantraus, ko nenaudotumeme seimoje kasdien, ieskau kokybes uz gera kaina gal ir zinote kokiu geru vietu, kur pirkti ar neblogu akciju siai dienai. Geriausias kainas randu imk.lt, 1a.lt ir t.t. Mano pasirinkimai buvo tokie:
1. Skalbykle-dziovykle: AEG L87695WD. Reikia 2 in 1 varianto, nes nisa skirta tik vienam prietaisui.
2. Indukcine kaitlente: BOSCH PIE611B18E
3. Orkaite: BOSCH HBA43T350
4. Indaplove: BOSCH SMV58L00EU
5. Del saldytuvo, sunkoka apsisprest, nemaniau, kad tokios dideles ju kainos, gal kazka rekomenduosit. Galiu skirt max iki 2000 lt.
Laukiu pasiulymu ir rekomendaciju is speedy ir kikker, gal ka pakoreguosit is mano saraso, tik nenoriu siemens, nes turejau blogos patirties. Tinka Bosch, Aeg-Electrolux.
Atsakyti
QUOTE(Davydas @ 2014 02 21, 16:13)
nu ka buvau siandien aviteloj buvo imontuojamos technikos ispardavimas 20% tad vietoj electrolux pasiemiau SIEMENS EH 611 TA16E kaitlente ir Ariston FK 1041L P.20 X/HAS orkaite, sake geriau iskepa negu electroluxe mano ziuretam, tad kazkaip itikino kiek teisybes nezinau nes apie ariston mazai informacijos nera kur pasizvalgyti, gal jus savo nuomone galetumet isreiksti?

Nieko stebėtino kad išsipardavinėjo senesnius modeliukus 20 procentų nuolaida ax.gif
Na kad geriau iškeps tai jau mitas.
Manau kai pasinaudosite gerų pusę metų mums parašysite savo įspūdžius apie orkaitę.
Kaitlentė senesnio modeliuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 02 21, 17:36)
Nieko stebėtino kad išsipardavinėjo senesnius modeliukus 20 procentų nuolaida  ax.gif
Na kad geriau iškeps tai jau mitas.
Manau kai pasinaudosite gerų pusę metų mums parašysite savo įspūdžius apie orkaitę.
Kaitlentė senesnio modeliuko  4u.gif

nu vat mane atkalbejo nuo electroluxo eoc5851aox ir dabar galvok apgavo ar ne.
Atsakyti