Įkraunama...
Įkraunama...

Raseiniškių namai

QUOTE(zirziliuke @ 2014 03 11, 16:17)
Gimus vaikiukui man garantijos visos lieka,o jam dirbt reikia nes liks be pencijos.Jam stažas yra 10 metų,bet algos visiškai jokios,tai kokia jo pencija bus,badu numirs.

na kas liecia pencija tai nei vienas nezinom kiek gausim ir ar is viso gausim .as pati asmeniskai jau turiu 18 metu staza ,na ir kas is jo net nezinau . manau dirbti reikia ne vien del pencijos ,o daugiau del bendru seimos pajamu pragyvenimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 03 11, 19:36)
na kas liecia pencija tai  nei vienas nezinom  kiek  gausim  ir  ar is viso  gausim  .as pati  asmeniskai jau turiu 18 metu staza  ,na ir kas is jo  net nezinau .  manau  dirbti reikia ne vien del pencijos ,o daugiau  del  bendru seimos pajamu pragyvenimui  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu pasiūlymą: gal įkuriame kokį nors sendaikčių turgelį. Na prašome savivaldybės vietos ir laiko, kada galėtume susirinkti. Juk tikrai turite parduoti vaikiškų žaisliukų,rūbelių ar šiaip daiktelių...
Na kaip jums idėja?
Kažkas panašiai kaip prie bazių savaitgalį kažkurį...
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2014 03 16, 18:44)
Sveikos, turiu pasiūlymą: gal įkuriame kokį nors sendaikčių turgelį. Na prašome savivaldybės vietos ir laiko, kada galėtume susirinkti. Juk tikrai turite parduoti vaikiškų žaisliukų,rūbelių ar šiaip daiktelių...
Na kaip jums idėja?
Kažkas panašiai kaip prie bazių savaitgalį kažkurį...

hihihi.gif as atiduociau viska uz koki čiokolada ar kavos paki.Neturiu as tiek laiko kad kazkur stovet ir vaiku skudurus po 2lt pardavot.Va dabar paemiau kelis arturo drabužėlius geresnius.Nufotkinau idejau i sm doh.gif kiek kniselynės,kiek laiko atima tai doh.gif gerai jei tas daigtas dar nenudremštas ir kelis litus dar gali gauti, bet ten visokias vasarines bliuskytes uz kurias maksimum 2 litukus gali prasyt tai irnesakyk.gif

Prisikepiau belešu,prikirtau su arbačiuke tongue.gif soti dabar.Tuoj vandenukas užkais aisiu i vonia pamirkti karstoj vonioj sokiai.gif

Ieškau ir aš ugnei lovos,užteks toj leliukiškoj miegoti is kur tu vabalyte saviškiuj pirksi?ir kokia?
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2014 03 16, 19:05)
hihihi.gif  as atiduociau viska uz koki čiokolada ar kavos paki.Neturiu as tiek laiko kad kazkur stovet ir vaiku skudurus po 2lt pardavot.Va dabar paemiau kelis arturo drabužėlius geresnius.Nufotkinau idejau i sm doh.gif  kiek kniselynės,kiek laiko atima tai doh.gif  gerai jei tas daigtas dar nenudremštas ir kelis litus dar gali gauti, bet ten visokias vasarines bliuskytes uz kurias maksimum 2 litukus gali prasyt tai  irnesakyk.gif

Prisikepiau belešu,prikirtau su arbačiuke tongue.gif soti dabar.Tuoj vandenukas užkais aisiu i vonia pamirkti karstoj vonioj sokiai.gif

Ieškau ir aš ugnei lovos,užteks toj leliukiškoj miegoti is kur tu vabalyte saviškiuj pirksi?ir kokia?

aš jau nusipirkau.Pirkau dėvėtas SM. Pagulėjo gal savaičiukę mažiukas ir užmačiau alio Raseiniuose,kad parduoda dvi dėvėtas. Pirmame aukšte rašomasis stalas ir spinta,antrame miega. Kaip jyske. Tai pajamiau dvi. Liko Justės ir Milvio, apie 130cmX80 na kažkas panašaus, neaukštos. Dar turiu,jei tinka -kreipkis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2014 03 16, 20:56)
aš jau nusipirkau.Pirkau dėvėtas SM. Pagulėjo gal savaičiukę mažiukas ir užmačiau alio Raseiniuose,kad parduoda dvi dėvėtas. Pirmame aukšte rašomasis stalas ir spinta,antrame miega. Kaip jyske. Tai pajamiau dvi. Liko Justės ir Milvio, apie 130cmX80 na kažkas panašaus, neaukštos. Dar turiu,jei tinka -kreipkis. smile.gif

pasiusk foto i az
ai ir ta naujaja parodyk kur nupirkai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginux: 16 kovo 2014 - 20:01
labas
ar kas buvot paskutiniu metu naudotu baldu pardej sklepe prie cento ?
simtas metu nesilankiau ten blush2.gif reikia man spintos su lentynom ,alia sonovinio stiliaus butu gerai ,medine o ne is plokstes blush2.gif kazin norai realus ,su normalia kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 03 17, 18:39)
labas
ar kas buvot paskutiniu metu naudotu baldu  pardej sklepe prie cento ?
simtas metu  nesilankiau  ten  blush2.gif  reikia  man spintos  su  lentynom ,alia  sonovinio stiliaus  butu  gerai  ,medine  o ne  is plokstes  blush2.gif  kazin  norai realus  ,su normalia kaina  biggrin.gif

Oi aš ten irgi prieš šimta metu buvau doh.gif
Gal kas turite koki treniruokli nebenaudojama?arba gal žinot kur galečiau begimo takeli nusipirkt,kad ir dėvėta nesvarbu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2014 03 18, 20:13)
Gal kas turite koki treniruokli nebenaudojama?arba gal žinot kur galečiau begimo takeli nusipirkt,kad ir dėvėta nesvarbu g.gif

tau dar treniruoklio reikia ? kaulai subyres biggrin.gif as turejau ,bet siai minutei pas broli yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 03 18, 21:25)
tau dar treniruoklio reikia ? kaulai subyres  biggrin.gif  as turejau  ,bet siai  minutei pas broli  yra  mirksiukas.gif

tongue.gif nu tik nu tik nesu aš jau tokia kuda.Už mane 100 kartu kudesniu yra.O treniruoklio noriu ne svoriuj numesti o kuna pagražinti,raumenukus pastiprinti.Pasigražyti ant vasaros blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2014 03 18, 23:40)
tongue.gif  nu tik nu tik nesu aš jau tokia kuda.Už mane 100 kartu kudesniu yra.O treniruoklio noriu ne svoriuj numesti o kuna pagražinti,raumenukus pastiprinti.Pasigražyti ant vasaros blush2.gif  ax.gif

Aš turiu treniruoklį dviratį,beveik naują,galėčiau už kokius 250lt.parduoti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ziurau apie trenoruoklius prakalbot. Ir as turiu dvirati bet jis pas mane naudojamas kaip rubu pakaba labiau nei sportui lotuliukas.gif Neturiu as valios namie sportuot. Ir vien su vienu treniruokliu kazkokiu nemanau kad raumenukus galima istreniruot g.gif
Atsakyti