Įkraunama...
Įkraunama...

Raseiniškių namai

QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 25, 16:55)
Tai ,kad nelabai,vyras dabar ne Raseiniuose dirba,tai labai retai kada važiuojam. rolleyes.gif

Ir aplamai norečiau,kad pati atvažiuotum pasižiuretum,gal netiks tau mano siulomi rubeliai. blush2.gif

Parašyk i až telefoniuką, gal sumastysiu kada. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal tikrai kam reikia vaikiškos (kūdikiui) lovytės. Naudota gal kokių 3 vaikų, balta, apsitrynusi, pasidažiusbūtų visai gera. Yra ir šiužinukas. Dovanoju.
Atsakyti
labas
tai kad mazai gimdanciu biggrin.gif

o man reikia egluciu sodinuku ,kas zinot kazka panasaus i sidebrines smile.gif is kur pirkt galeciau ?
Atsakyti
Laba rytą,gal žinote Raseiniuose kas išnomuoja vieną kambariuką nuosavam name ar kur nebrangiai.Reikia mano vyrui.Jis rimtas žmogus,negerentis,susimokėtų į priekį.Nuo gegužės 1 išeina dirbt į maximą.
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2014 03 04, 11:40)
Sveikos mergaitės, gal tikrai kam reikia vaikiškos (kūdikiui) lovytės. Naudota gal kokių 3 vaikų, balta, apsitrynusi, pasidažiusbūtų visai gera. Yra ir šiužinukas. Dovanoju.

Dek i alio raseinius tikrai atsiras kam reikes.

QUOTE(zirziliuke @ 2014 03 06, 09:12)
Laba rytą,gal žinote Raseiniuose kas išnomuoja vieną kambariuką nuosavam name ar kur nebrangiai.Reikia mano vyrui.Jis rimtas žmogus,negerentis,susimokėtų į priekį.Nuo gegužės 1 išeina dirbt į maximą.

Na žinok sunkiai su nuomom g.gif o jums apsimokės?kiek jis tos algos gaus,atiduos už nuoma,mokesčiai. Kur dar maistas doh.gif tai kas liks? Kaip sužinojau kad nuomos kaina raseiniuose siekia nuo 200 iki 400lt tai išsižiojau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2014 03 10, 20:39)
Na žinok sunkiai su nuomom g.gif o jums apsimokės?kiek jis tos algos gaus,atiduos už nuoma,mokesčiai. Kur dar maistas doh.gif  tai kas liks? Kaip sužinojau kad nuomos kaina raseiniuose siekia nuo 200 iki 400lt tai išsižiojau doh.gif  unsure.gif

mano kaimynystej ruosiamas namas nuomai ,kazin kiek nores jie uz nuoma ,nes pas savininkas malkas parupins is savo misko ,aisku iskaiciuos ,uz dyka nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 03 10, 22:43)
mano  kaimynystej  ruosiamas namas nuomai  ,kazin kiek nores  jie uz nuoma ,nes  pas savininkas malkas parupins is savo misko ,aisku  iskaiciuos ,uz dyka nebus  smile.gif

Jeigu ka duok zinoti 4u.gif
Atsakyti
Virš manęs tuščias dviejų kambarių butas, ten lyg nuomuoja.
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2014 03 11, 11:27)
Virš manęs tuščias dviejų kambarių butas, ten lyg nuomuoja.

Na dvieju kambariu per daug vienam vyriskiui ,kuris dirbs 4 darbo dienas,4 laisvos.
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2014 03 11, 15:04)
Na dvieju kambariu per daug vienam vyriskiui ,kuris dirbs 4 darbo dienas,4 laisvos.

Jetau nedaug tau beliko.O gimdyt raseiniuose zadi?
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2014 03 11, 14:04)

Bet rimtai kokios Maximoje algos yra,kad užtektu nuomai,už paslaugas apmoketi,ir dar plius važineti kas 4 dienas?Pavalgys gal Maximoje,jei aišku ten duoda...Bet nuskaitys tada juk nuo algos.... g.gif
Atsakyti
Ieško pas kokią močitę už 200litų.Nuosavam name,tad tik elektr.primokės .Žiemą brikečių nusipirks.Mistas iš namų ,pirks tik kai ką.Gimus vaikiukui man garantijos visos lieka,o jam dirbt reikia nes liks be pencijos.Jam stažas yra 10 metų,bet algos visiškai jokios,tai kokia jo pencija bus,badu numirs.Dabar pas mus remontai ,naują virtuvinį pirkau ,naują pietų stalą su kėdėm,dar dujinės naujos reik,noriu kūdikėlio grįžimui namus atnaujint.Iki gimdymo liko mėnuo,manau apie balandžio15 ,nors daktarė skaičiuoja apie20,bet visus berniukus gimdžiau 4-5 dienom anksčiau.Pasiruošusi pilnai,o gimdysiu Raseiniuose užteks ,kad vyras bus kartu.
Atsakyti