Įkraunama...
Įkraunama...

Raseiniškių namai

QUOTE(vabalyte @ 2014 02 22, 17:06)
mano mažuliukas, gal kokį 105cm ūgio. neaukštas. smile.gif Mielai priglausčiau, Ko nori už tai? drinks_cheers.gif

Nieko nenoriu,nebent koki čiokoleda su vaikais pasmaguriauti.... blush2.gif Jei neišeina,ir taip atiduosiu. mirksiukas.gif Tik aš Nemakščiuose gyvenu.

QUOTE(zirziliuke @ 2014 02 23, 08:17)
Mano du tokio amžiaus,galėčiau priimti,bet mainais už kokią saldainių dėžę,ar kavą.Gautusi mainai,man taip priimtiniau.Aš ne dėl išdidumo,bet smagu ne tik imti ,bet ir duoti. 4u.gif

Kaip supratau ,tave domina tie didesni rubeliai,tai prašom i svečius . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 23, 10:55)
Nieko nenoriu,nebent koki čiokoleda su vaikais pasmaguriauti.... blush2.gif Jei neišeina,ir taip atiduosiu. mirksiukas.gif Tik aš Nemakščiuose gyvenu.

Oho, kaip toli. smile.gif
Gal gali palaikyti. Planuoju į patikrinimus, tai prie to pačio užlėksiu.
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2014 02 23, 12:20)
Oho, kaip toli. smile.gif
Gal gali palaikyti. Planuoju į patikrinimus, tai prie to pačio užlėksiu.

Gerai,palaikysiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2014 02 22, 18:06)
mano mažuliukas, gal kokį 105cm ūgio. neaukštas. smile.gif Mielai priglausčiau, Ko nori už tai? drinks_cheers.gif

o Milvydas tikrai toks aukstas? Mano Mante 98cm ugio, o kiek pamenu tai taviskis zenkliai mazesnis uz ja g.gif nebent isstypo dabar biggrin.gif
Atsakyti
Aš maždaug. smile.gif Na ne visi rūbai 98 cm tinka tai ir primetu. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Maniškis bachūras beveik 12, bet jis ilgas ir kūdas, jei ką turite, mielai padarytumėm mainus į ką skanaus biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@viol@ @ 2014 02 24, 16:06)
Sveikos,
Maniškis bachūras beveik 12, bet jis ilgas ir kūdas, jei ką turite, mielai padarytumėm mainus į ką skanaus biggrin.gif
4u.gif

O gal turi nuo mazojo kokiu atlikusiu bliuzonu,treninginiu kelniu,tinkamu eiti i darzeli.Jei zirziliuke persigalvotu,padarytume mainus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 24, 16:24)
O gal turi nuo mazojo kokiu atlikusiu bliuzonu,treninginiu kelniu,tinkamu eiti i darzeli.Jei zirziliuke persigalvotu,padarytume mainus. biggrin.gif

pas mus tokios kaip treningines kelnes sueina ,praktiskai nelieka nieko i peciu tik biggrin.gif bet va striukes uzsilieka pakankamai normalios , ai vienos siltos kelnes liko naujos ,kazkaip net nepajudintos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 24, 18:24)

Iš po mažiaus beveik nieko nelieka, viską sunešioja, nes tampo iš brolio likusius. Tai kaži ar ką galėčiau pasiūlyt padoraus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 24, 18:24)

A š visai galiu ir persigalvoti ax.gif Nes dabar tikrai negalėčiau atvykti pasiimti ar kur keliauti,išsipūtus kaip banginis lotuliukas.gif Džiaugiuos,kad kartą per mėnesį išvažiuoju pasiprekint ir pasižmonėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 23, 12:22)
Gerai,palaikysiu.  mirksiukas.gif

o gal kada iki Raseinių lėksi?
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2014 02 25, 16:45)
o gal kada iki Raseinių lėksi?

Tai ,kad nelabai,vyras dabar ne Raseiniuose dirba,tai labai retai kada važiuojam. rolleyes.gif

Ir aplamai norečiau,kad pati atvažiuotum pasižiuretum,gal netiks tau mano siulomi rubeliai. blush2.gif
Atsakyti