Įkraunama...
Įkraunama...

Raseiniškių namai

QUOTE(zirziliuke @ 2014 02 03, 11:07)
Na ,jei ir užsikrėstum,manau pasekmės malonios biggrin.gif

ai tiek to jau tikrai apseisiu , as savo laikausi kad visus vaikus ka planuoju susigimdyt iki 30 metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 02 03, 13:49)
ai tiek to  jau tikrai  apseisiu , as savo  laikausi kad visus vaikus ka planuoju  susigimdyt iki 30  metu  mirksiukas.gif

Nespjauk į vandenį smile.gif kas žino kaip gali nutikti...
Atsakyti
QUOTE(@viol@ @ 2014 02 03, 16:04)
Nespjauk į vandenį  smile.gif kas žino kaip gali nutikti...

medicina visagale lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės mergaitės 4u.gif
Reik pagalbos ax.gif Noriu laminuotas grindis susidėti virtuvėj ir koridoriuje,kokie pastebėjimi būtų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2014 02 04, 09:13)
Sveikutės mergaitės 4u.gif
Reik pagalbos ax.gif Noriu laminuotas grindis susidėti virtuvėj ir koridoriuje,kokie pastebėjimi būtų. g.gif

normalus spuntas turi but,kadtik prilietus neisluztu biggrin.gif
Atsakyti
dilema ...
kur eit taisyti dantis ? kad atitiktu kokybes ir kainos santykis g.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės....
Pabėgote... vos radau... lotuliukas.gif
Buvau labai užsiėmusi. Planavau grandiozinį balių. biggrin.gif
Atšventėme savo vestuvių 10 - metį.
O šiaip truputį atitrūkusi nuo jūsų. Pažadu pasitaisyti. smile.gif
Gal kuri žinote kur gauti komodą ir vaikišką lovą? Mano mažiukas jau išaugo iš kūdykiškos. Galėčiau padovanoti kam reikia kūdykišką. smile.gif
Beje, kiek pas mus nėštukių?

Papildyta:
Beje, sukūriau temukę. Keičiamės, pardavinėjam...
http://www.supermama...;#entry65794512
Papildyta:
QUOTE(viljana @ 2014 01 28, 21:33)
labas

ar yra pas mus mazesniu nei 6 m  berniuku  g.gif  net pamirsau  biggrin.gif  striuke ziemine musu  atliko  ,gal kam reikia  4u.gif  tokie daigtai  kol kas nesusidevi  mums  tongue.gif

Mano mažesnis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2014 02 20, 20:16)
Mano mažesnis. smile.gif

jei kada ko noretum rasyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų tai reikėtų daug ko, vaikis tai auga. smile.gif
O gal kas mergaitei turite pasiūlyti?
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2014 02 21, 19:55)
Iš tikrųjų tai reikėtų daug ko, vaikis tai auga. smile.gif
O gal kas mergaitei turite pasiūlyti?

Vabalyte ,o tavo mažius aukštas?Atrinkau laaabai daug rubeliu,nu gaila mesti lauk,bet vieta užima,užneše dabar i antra aukšta .Nežinau kiek laikysiu.Rubeliai geri,yra ir išeiginiu,užnešiotus metu i skudurus.Yra ir striukiu ,ir batu. thumbup.gif
Ir dar turiu dideliam berniukui džinsu ,gal ant 14-15 metu,nespejo maniškis užsideti,išaugo ,nauji su etiketem ,irgi atiduodu.Bet jaučiu čia tokiu bernu net nera pas mus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 21, 21:31)
Vabalyte ,o tavo mažius aukštas?Atrinkau laaabai daug rubeliu,nu gaila mesti lauk,bet vieta užima,užneše dabar i antra aukšta .Nežinau kiek laikysiu.Rubeliai geri,yra ir išeiginiu,užnešiotus metu i skudurus.Yra ir striukiu ,ir batu. thumbup.gif
Ir dar turiu dideliam berniukui džinsu ,gal ant 14-15 metu,nespejo maniškis užsideti,išaugo ,nauji su etiketem ,irgi atiduodu.Bet jaučiu čia tokiu bernu net nera pas mus... g.gif

mano mažuliukas, gal kokį 105cm ūgio. neaukštas. smile.gif Mielai priglausčiau, Ko nori už tai? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 21, 23:31)

Mano du tokio amžiaus,galėčiau priimti,bet mainais už kokią saldainių dėžę,ar kavą.Gautusi mainai,man taip priimtiniau.Aš ne dėl išdidumo,bet smagu ne tik imti ,bet ir duoti. 4u.gif
Atsakyti