Įkraunama...
Įkraunama...

Raseiniškių namai

Mūsu kampas irgi išsižiojo doh.gif taip negražiai atrodė,bet mb susiuvo.Matosi tas lopas kur detas šviesesnis nei pats kampas bet vis geriau nei buvo suplyšes.Jau norečiau ir kito tik neisivaizduoju koki reiktu pirkti odini ar ne odini g.gif Sako vasara labai nesmagu sėdėti ant odinio,limpa visur g.gif
Viola kur tu? Gal jau du viename?
Atsakyti
labas

ar yra pas mus mazesniu nei 6 m berniuku g.gif net pamirsau biggrin.gif striuke ziemine musu atliko ,gal kam reikia 4u.gif tokie daigtai kol kas nesusidevi mums tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 01 28, 22:33)
labas

ar yra pas mus mazesniu nei 6 m   berniuku   g.gif   net pamirsau   biggrin.gif  striuke ziemine musu  atliko  ,gal kam reikia  4u.gif   tokie daigtai  kol kas nesusidevi  mums  tongue.gif

vabalytes Milvydas 3m, zirziliuko Deimantui nepamenu kiek blush2.gif o daugiau gal nera g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute32: 28 sausio 2014 - 22:02
uogos penkemetis.
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2014 01 28, 23:15)
uogos penkemetis.

kovo antroj pusej jau bus sesiametis biggrin.gif
Atsakyti
Mano 10 metis rolleyes.gif Na rūbelius perku 1,28 cm.,bet striukes turim beveik naujas,nes mažai kur išlendam,tai graži balonkytė uždėta gal kokius 3-4 kartus ,žieminė panašiai. g.gif Ir batukų turim nesudėvėtų ,nes nevaikšto,galvojau kam pasiūlyti,bet matyt dabar jau pravers ateinančiam anegelėliui wub.gif Na jei būtų mergytė netyčiom ,tai daugelis rūbų nelabai tiktų nes tamsių spalvų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2014 01 29, 09:15)
Mano 10 metis rolleyes.gif Na rūbelius perku 1,28 cm.,bet striukes turim beveik naujas,nes mažai kur išlendam,tai graži balonkytė uždėta gal kokius 3-4 kartus ,žieminė panašiai. g.gif Ir batukų turim nesudėvėtų ,nes nevaikšto,galvojau kam pasiūlyti,bet matyt dabar jau pravers ateinančiam anegelėliui wub.gif Na jei būtų mergytė netyčiom ,tai daugelis rūbų nelabai tiktų nes tamsių spalvų. biggrin.gif

oi, kaip greit laikas eina, kazkaip susviete kad visai neseniai, pries 1-2 metus, tik su penkmeciu sveikinom doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 01 29, 15:03)
oi, kaip greit laikas eina, kazkaip susviete kad visai neseniai, pries 1-2 metus, tik su penkmeciu sveikinom doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Taip išaugo didutis ir meilutis,tiek prie visko pripratau,kad nejaučiu jo neįgalumo kartais.tik protas padiktuoja ir pamiršt neleidžia,o širdy jis man sveikutis.Daug dalykų eina į priekį,kuom labai džiaugiuosi,o daugiau yra kaip yra ir nieko čia nebepakeisi,džiaugiamės kiekviena akimirka. wub.gif Seniai išmokau eiti per gyvenimą su optimizmu,man taip lengviau gyvent.
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 01 28, 22:39)
kovo antroj pusej jau bus sesiametis biggrin.gif

Aha,greit jau bus 6. wub.gif Tik musu ugis nedidelis. biggrin.gif
Bet stypsta vaikinas,vakar važiavom pasikultururinti lotuliukas.gif ,tai vos ikišau vaika i džinsus.Tai tuo pačiu varem pasišopinti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2014 01 26, 21:51)

Viola kur tu? Gal jau du viename?

Esu esu... skaitau viską, bet pasisakyt vis kažko neturiu ką. Viskas pas mane tas pats. Dar ne du viename, bet jau mintys į tą pusę. smile.gif
Atsakyti
labas

na as jau turesiu keltis i darba anksti ,bet anksciau grysiu ,tai mane siek tiek guodzia smile.gif

per paukutini menesi prisiprekinau sau kosmetikos keliems menesiams i prieki tongue.gif nes kelios pazystamos uzsiprase ,tai ir dariau uzsakymus ,o kaip sau nieko neuzsisakysi lotuliukas.gif

darbe viena jau isejo i dekreta (sm kolege biggrin.gif ) , dabar jau turim kita tam paciam ceche ,tai sakom kede uzkreciama lotuliukas.gif tai kazin kaip mes su kolege neuzsikresim sededamos ant tos pacios kedes lotuliukas.gif

Titas siandien pasiliko namie ,nes pakimes ryte , pakoseja ,tai busim abu namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 02 03, 12:10)
labas

na as jau  turesiu keltis i darba  anksti  ,bet anksciau  grysiu  ,tai mane siek tiek  guodzia  smile.gif

per paukutini  menesi prisiprekinau  sau  kosmetikos  keliems menesiams i prieki  tongue.gif  nes  kelios pazystamos  uzsiprase  ,tai ir dariau  uzsakymus ,o kaip  sau  nieko neuzsisakysi  lotuliukas.gif

darbe viena  jau isejo i dekreta (sm  kolege  biggrin.gif  ) , dabar jau turim  kita  tam paciam  ceche ,tai sakom  kede uzkreciama  lotuliukas.gif  tai  kazin kaip  mes  su  kolege  neuzsikresim  sededamos ant  tos pacios kedes  lotuliukas.gif

Titas siandien pasiliko namie ,nes  pakimes  ryte  , pakoseja  ,tai  busim abu  namie  smile.gif

Na ,jei ir užsikrėstum,manau pasekmės malonios biggrin.gif
Atsakyti