Mūsu kampas irgi išsižiojo taip negražiai atrodė,bet mb susiuvo.Matosi tas lopas kur detas šviesesnis nei pats kampas bet vis geriau nei buvo suplyšes.Jau norečiau ir kito tik neisivaizduoju koki reiktu pirkti odini ar ne odini Sako vasara labai nesmagu sėdėti ant odinio,limpa visur
Viola kur tu? Gal jau du viename?
labas
ar yra pas mus mazesniu nei 6 m berniuku net pamirsau striuke ziemine musu atliko ,gal kam reikia tokie daigtai kol kas nesusidevi mums
ar yra pas mus mazesniu nei 6 m berniuku net pamirsau striuke ziemine musu atliko ,gal kam reikia tokie daigtai kol kas nesusidevi mums
QUOTE(viljana @ 2014 01 28, 22:33)
labas
vabalytes Milvydas 3m, zirziliuko Deimantui nepamenu kiek o daugiau gal nera
uogos penkemetis.
QUOTE(jurginux @ 2014 01 28, 23:15)
uogos penkemetis.
kovo antroj pusej jau bus sesiametis
Mano 10 metis Na rūbelius perku 1,28 cm.,bet striukes turim beveik naujas,nes mažai kur išlendam,tai graži balonkytė uždėta gal kokius 3-4 kartus ,žieminė panašiai. Ir batukų turim nesudėvėtų ,nes nevaikšto,galvojau kam pasiūlyti,bet matyt dabar jau pravers ateinančiam anegelėliui Na jei būtų mergytė netyčiom ,tai daugelis rūbų nelabai tiktų nes tamsių spalvų.
QUOTE(zirziliuke @ 2014 01 29, 09:15)
Mano 10 metis Na rūbelius perku 1,28 cm.,bet striukes turim beveik naujas,nes mažai kur išlendam,tai graži balonkytė uždėta gal kokius 3-4 kartus ,žieminė panašiai. Ir batukų turim nesudėvėtų ,nes nevaikšto,galvojau kam pasiūlyti,bet matyt dabar jau pravers ateinančiam anegelėliui Na jei būtų mergytė netyčiom ,tai daugelis rūbų nelabai tiktų nes tamsių spalvų.
oi, kaip greit laikas eina, kazkaip susviete kad visai neseniai, pries 1-2 metus, tik su penkmeciu sveikinom
QUOTE(saulute32 @ 2014 01 29, 15:03)
oi, kaip greit laikas eina, kazkaip susviete kad visai neseniai, pries 1-2 metus, tik su penkmeciu sveikinom
Taip išaugo didutis ir meilutis,tiek prie visko pripratau,kad nejaučiu jo neįgalumo kartais.tik protas padiktuoja ir pamiršt neleidžia,o širdy jis man sveikutis.Daug dalykų eina į priekį,kuom labai džiaugiuosi,o daugiau yra kaip yra ir nieko čia nebepakeisi,džiaugiamės kiekviena akimirka. Seniai išmokau eiti per gyvenimą su optimizmu,man taip lengviau gyvent.
QUOTE(saulute32 @ 2014 01 28, 22:39)
kovo antroj pusej jau bus sesiametis
Aha,greit jau bus 6. Tik musu ugis nedidelis.
Bet stypsta vaikinas,vakar važiavom pasikultururinti ,tai vos ikišau vaika i džinsus.Tai tuo pačiu varem pasišopinti.
QUOTE(jurginux @ 2014 01 26, 21:51)
Esu esu... skaitau viską, bet pasisakyt vis kažko neturiu ką. Viskas pas mane tas pats. Dar ne du viename, bet jau mintys į tą pusę.
labas
na as jau turesiu keltis i darba anksti ,bet anksciau grysiu ,tai mane siek tiek guodzia
per paukutini menesi prisiprekinau sau kosmetikos keliems menesiams i prieki nes kelios pazystamos uzsiprase ,tai ir dariau uzsakymus ,o kaip sau nieko neuzsisakysi
darbe viena jau isejo i dekreta (sm kolege ) , dabar jau turim kita tam paciam ceche ,tai sakom kede uzkreciama tai kazin kaip mes su kolege neuzsikresim sededamos ant tos pacios kedes
Titas siandien pasiliko namie ,nes pakimes ryte , pakoseja ,tai busim abu namie
na as jau turesiu keltis i darba anksti ,bet anksciau grysiu ,tai mane siek tiek guodzia
per paukutini menesi prisiprekinau sau kosmetikos keliems menesiams i prieki nes kelios pazystamos uzsiprase ,tai ir dariau uzsakymus ,o kaip sau nieko neuzsisakysi
darbe viena jau isejo i dekreta (sm kolege ) , dabar jau turim kita tam paciam ceche ,tai sakom kede uzkreciama tai kazin kaip mes su kolege neuzsikresim sededamos ant tos pacios kedes
QUOTE(viljana @ 2014 02 03, 12:10)
labas
Na ,jei ir užsikrėstum,manau pasekmės malonios