QUOTE(viljana @ 2013 12 18, 15:45)
viljana, 18 Gru 2013 - 15:45, parašė:
viljana, 18 Gru 2013 - 15:45, parašė:
na as ir labiau uz vaikelio laukima ,bet neatmetu galimybes ,kad jeigu jau labai netinkamu laiku , ar nesveikuojant ar dar kazkokiu tai laiku pasibelstu gyvybe ,kad kreipciausi pas gydytojus . tiesiog tai nera neteiseta ,tikrai nelaukciau 8 ar net 11 savaiciu ,pajunta moeris zymiai anksciau ( pabusiu turbut labai nepopuliari ,bet as nesistengiu atrodyti geresne nei esu niekur ir niekada , galit apmetyt pomidorais ) na o pirmiausiai tai pasitikiu savo vyru , nepateike per tiek metu man jokiu staigmenu o kitu atveju yra juk vaistine ,eiciau ten ,kad planuoti nestumus
na lyg ir jau atsigavau ,nes pakilau kaip pervaziuota traukinio
na as ir labiau uz vaikelio laukima ,bet neatmetu galimybes ,kad jeigu jau labai netinkamu laiku , ar nesveikuojant ar dar kazkokiu tai laiku pasibelstu gyvybe ,kad kreipciausi pas gydytojus .
tiesiog tai nera neteiseta ,tikrai nelaukciau 8 ar net 11 savaiciu ,pajunta moeris zymiai anksciau
( pabusiu turbut labai nepopuliari ,bet as nesistengiu atrodyti geresne nei esu niekur ir niekada , galit apmetyt pomidorais
) na o pirmiausiai tai pasitikiu savo vyru , nepateike per tiek metu man jokiu staigmenu
o kitu atveju yra juk vaistine ,eiciau ten ,kad planuoti nestumus
na lyg ir jau atsigavau ,nes pakilau kaip pervaziuota traukinio
Aš daugelį metų naudojausi naturaliu nėštumo planavimu,tai pagal MM ir kitus dalykus,bet matyt metam bėgant hormoniniai pokyčiai pavedė manė,o keisčiausiai tas ,kad visiškai nejutau jokių nėštumo simptomų,julab pagimdžius 4 vaikus .Kol neprasidėjo širdies permušimai,karščio bangos,kas net gydytojus suklaidino ir išrašė lašus nuo klimakso simptomų.Gyvenimas taip surėdytas,kad ne viską gali žmogus sudėlioti į stalčiukus.Kad ir mano atveju,kada jau gyvenimas nusistovėjo,Deimantėlis palengva stojasi ant kojyčių.Miestelyje bendraudama su jaunomis moterimis sakydavau ,kad dabar jų eilė gimdyti kol jaunos ,sveikos ir stiprios,o mano traukinys jau nuvažiavo.