Na o aš pasidariau ne visai Raseiniškė. Persikėlėme gyventi į Viduklę. Labai jau maža vietos pasidarė tame butuke. Susigrūdę visi... Mažiukai vienam kambary su paauglę šalia, kuriai reikia asmeninės erdvės, na o mudu kitam kambariuky ale svatainė ir dar katinas ant galvos.... labai jau susigrūdę buvom.
O dabar visai kas kita....
Turim dar kalytę, atiavė užmigdyti, bet labai pagailo, tai parsitempiau į voljerą. Sekmadienį turguje užmačiau dovanojamus šuniukus, tai vieną irgi parsitempiau, sakiau bus vietoj skambučio, kambarinis. Katinas nelabai nori priimti, tai persikėlė pas vaikus į viršų. Dar mergaitė prašė triušiuko...
Žodžiu turiu daug gyvių.
Laba
Nu iškeliu į viršų temą, ir po ilgo laiko pasirodau, kad gyva. Su Saulute rytais ar vakarais kartais susimatom, kai ji panas į daržiuką veda, o aš į darbą lekiu
Nu iškeliu į viršų temą, ir po ilgo laiko pasirodau, kad gyva. Su Saulute rytais ar vakarais kartais susimatom, kai ji panas į daržiuką veda, o aš į darbą lekiu
Pakeliu ir aš
Dabar turiu daug laisvo laiko, tai apsilankau ir čia.
Linkėjimai prapuolėlėms
Dabar turiu daug laisvo laiko, tai apsilankau ir čia.
Linkėjimai prapuolėlėms
o kodel viola turi laiko ? kas atsitiko ?
maciau siandien tave vairuojancia ,dar taip pagalvojau kad keiti masinas bet markes niekaip
maciau siandien tave vairuojancia ,dar taip pagalvojau kad keiti masinas bet markes niekaip
Sveikos
Taig i išlaikiau valstybinį teorijos egzaminą Šiauliuose,dabar laukiu vairavimo.
Taig i išlaikiau valstybinį teorijos egzaminą Šiauliuose,dabar laukiu vairavimo.
QUOTE(zirziliuke @ 2015 10 25, 08:35)
Sveikos
Šaunuolė, sveikinimai.
Dabar jei man reikėtų išlaikyti egzaminą - turbūt niekaip neišlaikyčiau.
QUOTE(zirziliuke @ 2015 10 25, 08:35)
Sveikos
sveikinimai
QUOTE(viljana @ 2015 10 25, 22:08)
sveikinimai
Na va jau viską suderinau prma pamoka lapkricio 3d.
QUOTE(viljana @ 2015 10 23, 22:36)
o kodel viola turi laiko ? kas atsitiko ?
Buvau laisva, dabar jau vėl nebe. Pakeičiau darbą.
Markės mašinos niekad nekeisiu. Jau 18 metų tas pats golfas, tik klasė keičiasi
Papildyta:
QUOTE(zirziliuke @ 2015 10 25, 10:35)
Sveikos
Tikra šaunuolė. Sveikinu
Gal katra turit augaliuku akvariumui
Laba diena,
ieškau pirkti dėvėtą,bet geros būklės V.Petkaus mklos megztuką, susagstomą.
Dydis turėtų būti 33 arba 134 cm ūgiui, maždaug.
kadangi esu raseiniškė, atvažiuotume matuotis
rašykite AŽ
ieškau pirkti dėvėtą,bet geros būklės V.Petkaus mklos megztuką, susagstomą.
Dydis turėtų būti 33 arba 134 cm ūgiui, maždaug.
kadangi esu raseiniškė, atvažiuotume matuotis
rašykite AŽ