QUOTE(viljana @ 2015 04 25, 10:37)
aha tikrai ,bet kad pati nieko nepasakoji
as atostogauju ,tai lepinu save ,pasidarysiu proceduras tokias kuriu negaliu dirbdama per 2 laisvas
turiu dar sau issuki toki ,tikiuosi jis man pavyks jei pasiseks fb pamatys dauguma
as atostogauju ,tai lepinu save ,pasidarysiu proceduras tokias kuriu negaliu dirbdama per 2 laisvas
turiu dar sau issuki toki ,tikiuosi jis man pavyks jei pasiseks fb pamatys dauguma
Sekmes tada
Bijau džiaugtis bet pas mane viskas šaunu.Berniukai mokosi,ir aplamai su ju elgesiu prolemu neturiu.Namuose padeda ir sutariam šauniai.Airidui rugpjūtį jau 16,padarė kambarį remontą tokį kokį mes įsivaizdavom išsiklojom visą butą nauju linoliaumu,čia taupumo sumetimais,užsidirbo iš manęs pinigų ir nusipirko riedučius,mažesnėlis viską''pravalgė'' ,tai riedučius teko nupirkti man.Pagrandukui suėjo metukai,nerealus ,geras vaikis užtenka laiko viskam ir rytinei kavutei.
Gegužės 19 išvykstam abu į klinikas dėl operacijos,po jos liks tik randelis prisiminimui,labai tikiuosi ,kad operuos iškart ir bus viskas gerai. Gali patikėti tiesiog atsigavau ir išore ir vidumi.Jaučiuosi laiminga tarp savo vaikučių ir nieko man gyvenime daugiau nereikia ,o įpatingai ''vyrų''