Prasom dalyvaut konkurse
https://www.facebook...s...e=1
Sveikutės, pas mane nieko naujo, vis tas pats. Labai jau jau atsibodo maisto gaminimas. Ypač sugalvoti, kas vakarienei.
QUOTE(vabalyte @ 2014 10 08, 11:00)
Sveikutės, pas mane nieko naujo, vis tas pats. Labai jau jau atsibodo maisto gaminimas. Ypač sugalvoti, kas vakarienei.
aha as ir dabar galvoju ka cia pagaminus kad ir seima valgytu ir as galeciau
QUOTE(viljana @ 2014 10 07, 09:32)
kodel istrynei ?
Pievų prirašiau. taip ir maniau, kad užklius už akiaus
Papildyta:
QUOTE(viljana @ 2014 10 07, 10:51)
na jei istryne tai manau nenorejo to parasyt bet nieko ypatingo tikrai ,galejo ir palikt
Nieko gero nerašiau, kažkokias blevyzgas saulutei, bet parašiau per fb
Papildyta:
QUOTE(viljana @ 2014 10 08, 13:27)
aha as ir dabar galvoju ka cia pagaminus
Ir man čia amžinas klausimas
QUOTE(@viol@ @ 2014 10 08, 19:25)
o man dar galvos sukimas kad ir as galeciau valgyt ir seimai tiktu va suvalgiau koses atrodo o pradejo skaudet
QUOTE(viljana @ 2014 10 08, 20:32)
o man dar galvos sukimas kad ir as galeciau valgyt ir seimai tiktu va suvalgiau koses atrodo o pradejo skaudet
Pamenu ir as ta laika,kai mastydavau,ka cia padarius,kad tiktu ne tik man,bet ir seimyna valgytu. Tai puse metu visi valgem sveikai.
QUOTE(saulute32 @ 2014 10 08, 07:50)
palaikinau, tik nezinau kaip padaryti kad komentaruose butu melynas vardas
QUOTE(uoga 3 @ 2014 10 08, 20:12)
Pamenu ir as ta laika,kai mastydavau,ka cia padarius,kad tiktu ne tik man,bet ir seimyna valgytu. Tai puse metu visi valgem sveikai.
buna jiems kokiu blynu ar kotletu prikepu ,o sau jau kaip sau
Sveikos gal kuriai reikia rūbelių mergaitei,, mano išaugo - gaila nešti prie konteinerio.
Sveikos, mamytės,
ar čia yra gimdžiusių 2012 m.? Perduodu kvietimą dalyvauti įdomioje Sveikatos apsaugos ministerijos apklausoje apie ligonines/klinikas, kuriose gimdėte savo stebuklėlius:
ivertinkime ligonine
sėkmės
ar čia yra gimdžiusių 2012 m.? Perduodu kvietimą dalyvauti įdomioje Sveikatos apsaugos ministerijos apklausoje apie ligonines/klinikas, kuriose gimdėte savo stebuklėlius:
ivertinkime ligonine
sėkmės
Ką mergičkos
Užstrigo temelė ,niu greitai greitai neškit čia savo reikaliukus ir žinias geras ir nelabai.
Užstrigo temelė ,niu greitai greitai neškit čia savo reikaliukus ir žinias geras ir nelabai.
aha tikrai ,bet kad pati nieko nepasakoji
as atostogauju ,tai lepinu save ,pasidarysiu proceduras tokias kuriu negaliu dirbdama per 2 laisvas
turiu dar sau issuki toki ,tikiuosi jis man pavyks jei pasiseks fb pamatys dauguma
as atostogauju ,tai lepinu save ,pasidarysiu proceduras tokias kuriu negaliu dirbdama per 2 laisvas
turiu dar sau issuki toki ,tikiuosi jis man pavyks jei pasiseks fb pamatys dauguma