Įkraunama...
Įkraunama...

Raseiniškių namai

QUOTE(viljana @ 2014 10 05, 10:14)
kaip prigijo  ,kaip  auga ? na  bandysiu vis pasizvalgyt  kas ka siulo  g.gif  man  vienai  krastinej  reikia 50-60 kazkur  ,nes  dar  gerai  ribu nezinau  biggrin.gif

kai pasoinom mazai labai laistem jas tai vienam pakrasty koki 15 neprigijo, siemet dar kazko tai pora nugelto. o kitos tai apie 100 jau, kitos kiek mazesnes, nezinau nuo ko priklauso kad ne vienodai auga. tik va niekaip neatsimenu kada sodinom, man atrodo kad 2013m pavasari, o MB sako kad 2012m pavasari g.gif bet man rodos kad jis nusisneka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 10 05, 10:16)
kai pasoinom mazai labai laistem jas tai vienam pakrasty koki 15 neprigijo, siemet dar kazko tai pora nugelto. o kitos tai apie 100 jau, kitos kiek mazesnes, nezinau nuo ko priklauso kad ne vienodai auga. tik va niekaip neatsimenu kada sodinom, man atrodo kad 2013m pavasari, o MB sako kad 2012m pavasari g.gif bet man rodos kad jis nusisneka biggrin.gif

o koki kieki sodinot? nes man visam sklypui virs 200 reiketu ,bet manau ne is karto sodinsiu smile.gif dabar viena krastine ir sklypo prieki noriu tvora uztverti , zema apie metro aukscio blush2.gif na cia tik planai ,nes planavom siemet ir pavesine pasistatyt bet nebuvo vyrui laiko ,tai tik mediena supirkta stovi unsure.gif o dar beda ,kad bus visokiu medziu pjovimu ir taip kasmet ,o kas satras paims susmulkint , patiems kosmaras kiek reikalu tokiais kiekiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 10 05, 11:34)
o koki  kieki sodinot? nes  man  visam sklypui  virs  200  reiketu  ,bet  manau  ne is karto  sodinsiu  smile.gif  dabar  viena  krastine  ir  sklypo  prieki  noriu  tvora  uztverti  , zema  apie  metro  aukscio  blush2.gif  na  cia tik planai  ,nes  planavom  siemet ir pavesine  pasistatyt bet  nebuvo  vyrui  laiko  ,tai  tik  mediena  supirkta stovi  unsure.gif o  dar beda ,kad bus  visokiu  medziu  pjovimu  ir taip  kasmet  ,o  kas  satras  paims  susmulkint  , patiems  kosmaras  kiek  reikalu  tokiais  kiekiais  doh.gif

oi nepamenu, reiktu eit skaiciuot, bet turbut apie koki 40 vnt g.gif tvora pradejo jau mum statyt vyras, tiksliau kuoliukus tik subetonavo, o kada visa kita nzn. 170cm musu tvora bus.
jo su sakom tai beda, mes ir turejom kruva saku, tai vyras kazkur vakare isveze blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 10 05, 15:53)
jo su sakom tai beda, mes ir turejom kruva saku, tai vyras kazkur vakare isveze blush2.gif

va jau siais metais dar ,pjukla kau gausim , 3 medzius reikes nupjaut , tai saku blink.gif jus gal turit su kuom vest ,o mes su volvo neisvesim ,jau ir taip praktiskai is kaimo vaziuojam pilna bagazine siuksliu unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 10 05, 17:21)
va jau  siais  metais  dar  ,pjukla  kau  gausim , 3  medzius reikes  nupjaut , tai  saku    blink.gif  jus  gal turit  su kuom vest  ,o  mes  su  volvo  neisvesim  ,jau ir taip praktiskai  is kaimo  vaziuojam  pilna  bagazine  siuksliu  unsure.gif      lotuliukas.gif

jo, turim traktoriu smile.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites

gal kas turit kur uzmestus ,nebereikalingus kad ir paluzusius kelis senovinius vezimo ratus blush2.gif turejom kaime ,bet kazkas buvo heras isdalino doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @viol@: 06 spalio 2014 - 20:57
QUOTE(@viol@ @ 2014 10 06, 20:50)

kodel istrynei ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 10 07, 08:32)
kodel istrynei ? bigsmile.gif

ka rase? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 10 07, 08:20)

na jei istryne tai manau nenorejo to parasyt biggrin.gif bet nieko ypatingo tikrai ,galejo ir palikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 10 04, 19:38)
tai pries iseinant is namu papursk o kai grysi isvedinsi ir viskas, nematau bedos mirksiukas.gif
pernai pirkau is turgaus po 3 lt ir pagal skelbima is tokiu senuku po 4 lt. skelbiuose ziurek.

radau priezasti blush2.gif stiklineje Vilte buvo pamerkuri gelyte ir taip pastate kad parogo lotuliukas.gif dabar savaime mazeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 10 06, 10:28)
labas rytas  mergaites

gal  kas turit  kur  uzmestus  ,nebereikalingus kad  ir  paluzusius kelis senovinius vezimo ratus  blush2.gif  turejom  kaime  ,bet  kazkas  buvo  heras  isdalino  doh.gif

Tokio gėrio ir man reiktu smile.gif
Atsakyti