Įkraunama...
Įkraunama...

Raseiniškių namai

842870401 skambint iki14 val kazkur ,nes tiek dirba jinai biggrin.gif
o dirba Domininkonu gatvej ,tam paciam pastate kaip ir parduotuve ,,DULE,,
Papildyta:
na sveikos ,tylit visai kazko biggrin.gif

viola isejot i mokykla jau?
maniskis vakar vakare sake ,, pasistengsiu neapsibliauti,, lotuliukas.gif bet gryzo laimingas ,sake dar eis lotuliukas.gif siaipdabar dar tikrai gera mokytoja ,buvusi faustos pirma mokytoja ,netoli gyvena . o tikroji mokytoja net nezinom kas bus ,nes tik skelbs konkursa i mokytojos vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 06 03, 19:22)
visa seima pas gyd Useviciene  4u.gif

Tai pasilikot pas ja?O mes niekur neišėjom pasilikom prie naujos gydytojos,visiai nieko ji man.Jau du kartus Arturui dantis tvarke tai lyg nieko blogo pasakyti negaliu g.gif Ketvirtadieni mb eis akmenu nusivalyti tai ir jis galės įvertinti gydytoja. biggrin.gif
Neišlipam mes iš ligu doh.gif Ugnė pradėjo sirgti po jos Artūras po jo vėl Ugnė doh.gif Stomatitas vargšiai.
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2014 06 04, 14:39)
Tai pasilikot pas ja?

nesigailiu nuejus i privacia biggrin.gif as uz akmenu nuemima mokejau 80 lt ,o vyro sesuo klinikojdabar mokejo 100 lt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 06 04, 19:23)
nesigailiu  nuejus i privacia  biggrin.gif as uz akmenu nuemima mokejau 80  lt ,o vyro sesuo klinikojdabar  mokejo 100 lt  tongue.gif

Na va mb skambino sake 80 nuplėšė už akmenu nuvalyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 06 03, 19:22)
visa seima pas gyd Useviciene  4u.gif

cia ta pati kur pas Tamaliuna klinikoj anksciau buvo? g.gif pas ja per nestumus abu taisiaus dantis tai dabar vel tas pacias skyles turiu lopyt,visos plombos isbyrejo,nezinau kas kaltas, ar blogai uzplombavo ar nestumas kaltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 06 05, 14:00)
cia ta pati kur pas Tamaliuna klinikoj anksciau buvo? g.gif pas ja per nestumus abu taisiaus dantis tai dabar vel tas pacias skyles turiu lopyt,visos plombos isbyrejo,nezinau kas kaltas, ar blogai uzplombavo ar nestumas kaltas g.gif

aha ta pati smile.gif na as del iskritusiu plombu neturiu bedos tikrai g.gif greiciau jas reikes keist del senumo ar siaip del ko blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, raseiniškės 4u.gif
ieškau Šaltinio mklos uniformos viršutinės dalies: mėlyno megztuko. Būsimam penktokui.
Gal kas išaugote, nėra labai sudėvėtas -siūlykite smile.gif 4u.gif
O gal žinote, kas parduoda ? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2014 06 06, 10:35)
Sveikos, raseiniškės  4u.gif
ieškau Šaltinio mklos uniformos viršutinės dalies: mėlyno megztuko. Būsimam penktokui.
Gal kas išaugote, nėra labai sudėvėtas -siūlykite  smile.gif  4u.gif
O gal žinote, kas parduoda ?  bigsmile.gif  4u.gif

as turejau ,bet turbut ismeciau ,nes 2 metus atvaiksciojo biggrin.gif
mergaites 2 svarkeliai liks apie 150 ugiui 4u.gif
bandysim per vasara ieskotis mergaitei ir maziui kazko normalaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 06 06, 10:41)
as turejau ,bet turbut ismeciau  ,nes 2  metus atvaiksciojo  biggrin.gif
mergaites  2 svarkeliai  liks  apie 150  ugiui  4u.gif
bandysim per vasara ieskotis  mergaitei  ir maziui kazko normalaus  blush2.gif

pažiūrėk, kai turėsi laiko, gal dar neišmetei biggrin.gif ir gal dar pamanomai atrodo: reikia kokio pakaitinio, vieną planuojama pirkti naują ir kitą ar keletą turėti ale pasikeisti, kai bus plaunamas pagrindinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2014 06 06, 11:06)
pažiūrėk, kai turėsi laiko, gal dar neišmetei  biggrin.gif  ir gal dar pamanomai atrodo: reikia kokio pakaitinio, vieną planuojama pirkti naują ir kitą ar keletą turėti ale pasikeisti, kai bus plaunamas pagrindinis  4u.gif

bet audinys tai man nepatinka ,tikrai uz tokia kaina palyginti prastas unsure.gif paziuresiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Buvom mokykloj 3 dieneles, maniškiui labai patiko. Laukia dabar rugsėji 1-osios.
Pas mus mokykloj irgi bus megztukai uniformos. Pirkom šiandien, užsisakiau 2 vnt. ( vieną didesnį dydžiu), įdomu, kaip nešiosis g.gif
Dėl akmenų valymo dar čia pigiai mokat, girdėjau, kad yra Raseiniuose kas po 150 lt. plėšia. Geriau nepradėt jų valyt, tada ir nereikia visai. Aš kartą valiausi, daugiau dantų negadinsiu, dabar antrą mėnesį taisausi 2 dantis, iki šaknų valymo ir kanalų plombavimo. Niekada to nepatyriau, dabar jau žinau malonumą dantų skausmo. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(viljana @ 2014 06 06, 13:22)
bet audinys tai  man  nepatinka ,tikrai uz tokia kaina  palyginti  prastas  unsure.gif  paziuresiu  4u.gif

Kokia kaina naujo?
Pas mus bus tamsiai žali, tai nepasakyčiau, kad labai kosminė kaina po 60-65 su emblemom.
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 06 06, 12:22)
bet audinys tai  man  nepatinka ,tikrai uz tokia kaina  palyginti  prastas  unsure.gif   paziuresiu  4u.gif

Nagi nagi ir kokia kaina?Musu mokykloj 75 uz megztuką nuplėšė,bet kolkas nieko negaliu pasakyti nei kokia medžiaga nei kaip nešiosis,nes nemačiau aš ju.
Viola o kodėl sakai kad akmenų valymas tai dantų gadinimas? g.gif Na parėjo mb gražiais,švariais dantimis,net tarpai tarp dantu šviečia lotuliukas.gif sakau dar pasibalink ir išvis bus holivudinė šypsena.Aš irgi noriu issivalyti akmenis,bet baisiai bijau.Man ten taip baisu kaip papasakojo kaip lupinėja ir plėšo tuos akmenis scare.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginux: 06 birželio 2014 - 19:27