Įkraunama...
Įkraunama...

Raseiniškių namai

Gal turit atsiliepimu apie o.budriene advokate g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2014 05 30, 17:49)
Gal turit atsiliepimu apie o.budriene advokate g.gif

tikrai nepatariu ,nukvakus jau buvo kai man reikejo pries kokius 9 metus biggrin.gif
o kokiu tau klausimu reikia ,kas nutiko ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 05 30, 19:57)
tikrai  nepatariu ,nukvakus jau  buvo  kai  man reikejo  pries  kokius  9  metus  biggrin.gif
o  kokiu tau  klausimu  reikia ,kas nutiko ? blush2.gif

Skirybos.Mano Karolio laukia galvos auglio operacija,sekmadienį krikštysiu namie.Birželio 16 išvažiuojam pas neurohirurgus.Kolkas galiu pasakyti tik tiek ,skaudi tema,po visko bus lengviau tada ir pasiguosiu.
Yra dar du vyrai advokatai teks tada rinktis iš jų,bet kiek girdėjau jie važinėjantys bus sunku derintis,bet esu pasiryžus viskam.Mano vyras susirašinėjo su moterim man nežinant ,vaikai užtiko,žodžiu išvyjau ir paskutinį nėštumo mėn.gyvenau jau viena su vaikais.Vaikai grižtai prieš kad susitaikytume,o ir aš išdavystės neatleisiu,pernai jam daviau šansą,dabar gailiuosi.
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2014 05 30, 19:58)
.Mano vyras susirašinėjo su moterim man nežinant ,

susirasineti tai dar nereiskia kad neistikimas ax.gif
o advokatai tai geriausia kaip ir cinciuviene ,bet labai brangi.
na laikykites ,tikekis kad maziukui viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 05 30, 22:28)
susirasineti tai  dar nereiskia  kad neistikimas  ax.gif
o  advokatai tai geriausia  kaip ir cinciuviene ,bet labai brangi.
na  laikykites  ,tikekis kad maziukui viskas butu  gerai  4u.gif

Bet aš negaliu būti garantuota kad jie nebuvo susitike.nes vieną dieną jis gėrė Raseiniuose ,neatsakinėjo į skambučius ir vėlai vakare grįžės prisimelavo,o ir šiaip kažkur naktim baliavoja ,žodžiu nematau prasmės likusį gyvenimą leisti drauge.Juolab kad jau ir per sena pasidariau ir o ir barščiai nebeskan ūs.Prisimelavo iki ausų,sakė žinutės bereikšmės bet paprašytas nei vienos nerodė,žodžiu...
Atsakyti
Oi ,Zirziliuke,laikykis. 4u.gif Kad tik Karoliukui operacija pasisektu,o jei jau toks vyras,tai geriau jokio. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pykciai ,nesutarimai ,skyrybos - tai sunkus gyvenimo periodai ,kurie tik su laiku praeina . Tiesiog reikia islaukti ta laika ,kazkaip susidelioti savo gyvenima be to zmogaus ir viskas bus gerai. dabar zirziliukei svarbiausia mazojo sveikata 4u.gif
Atsakyti
Mano šeimos daktarė nuostabi moteris,tiesiog kaip sesuo kiekvieną akimirką pasiryžusi padėti,vienaip ar kitaip,o ir kaime neesu atstumtoji.
Jau beveik trys mėnesiai kaip gyvenu tik su vaikais ir visai neblogai sekasi.Galima sakyti puikiai.Mano vaikai patys nuostabiausia ką galiu turėti šiame gyvenime.Su vaikais baigėme tapetuoti virtuvę,mano Airidas surinko naują virtuvinį komplektą ir viską gražiai sukabino ant sienos.Visame kame vaikai padeda rūpinasi,namie tylu jokio triukšmo bereikalingu priekaištu,aš su vaikais šiltai bendrauju ,ne įsakinėju bet paprašau todėl jie noriai padeda.Žodžiu supratau ,kad nereikėjo man taikytis,nes kad ir neišsiskyrėm idilėj pagyvenom neilgai,jei ne tos sms vistiek galvojau apie skirybas nes nuo jo elgesio kentėjo vaikai.Jau buvau apsisprendusi po to kai vyras dėl raukšlės ant kaldros pasiūlė vaikui į snukį.
Mano brangiausias Karoliukas-daktarai sako ,kad po operacijos viskas stosis į vietas tas auglys gyvenimo kokybei netrukdys,ech didelis jisai ant pakaušio,bet ir su juo jau susigyvenau o kas beliko.Ugnį ir vandenį praeisiu dėl savo vaikų,tegul mane gyvenimas daužo ,spardo matyt aš iš tų kurios lengvai nepasiduoda,nukraujuoju bet šliaužiu...................
Svorio per mėn.priaugom 1700gr.ir 7 cm.ūgio.Žodžiu bemiegės naktys mažyliui į žandus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2014 05 31, 17:19)
Svorio per mėn.priaugom 1700gr.ir 7 cm.ūgio.Žodžiu bemiegės naktys mažyliui į žandus  thumbup.gif

oho nemazai augat biggrin.gif vyras is stuomens ir is liemens uzaugs thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Raseiniu mamytes. Pas ka tvarkot vaikuciu dantukus?
Atsakyti
QUOTE(kwakse* @ 2014 06 03, 09:24)
Sveikos Raseiniu mamytes. Pas ka tvarkot vaikuciu dantukus?

visa seima pas gyd Useviciene 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 06 03, 17:22)
visa seima pas gyd Useviciene  4u.gif

Gal galima kontaktus? Kur ji dirba? As ne vietine siuo metu, tik atostogu pas tevus grisiu, tai reikia vaikui dantuka sytaisyti. ax.gif
Atsakyti