Įkraunama...
Įkraunama...

Raseiniškių namai

QUOTE(viljana @ 2014 03 18, 21:25)
tau dar treniruoklio reikia ? kaulai subyres  biggrin.gif  as turejau  ,bet siai  minutei pas broli  yra  mirksiukas.gif

Koki turi ir is kur pirkai?

QUOTE(zirziliuke @ 2014 03 19, 08:39)
Aš turiu treniruoklį dviratį,beveik naują,galėčiau už kokius 250lt.parduoti.

Pasiusk fotke jai gali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2014 03 19, 20:29)
Koki turi ir is kur pirkai?

pirkau internetu ,naudota ,elipsinis mano
Atsakyti
mano toks

Jis pirktas internetu naujas ir pernai metais ir naudotas mažai.
Atsakyti
labas
zirziliuke ar ka nors zinai apie zaiginio medelyna?
kuom ten prekiauja ,kokiais kiekiais ,kokiais augalais ? kokios kainos ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 03 24, 20:08)
labas
zirziliuke ar ka nors zinai  apie  zaiginio medelyna?
kuom ten prekiauja  ,kokiais kiekiais  ,kokiais augalais ? kokios kainos ? g.gif

Jei rasi ka pigiau duok zinia g.gif Noreciau siemet pasidaryti spygliuociu alpiunariuma ir pagalvojau kazin kur pigiau nei turgeli galeciau visokiu egluciu rasti g.gif
Atsakyti
Pasiteirausiu,šiandien,bet šiaip ten vykdavo tik atsodinimo darbai,iškirstus miškus atsodina,bet gal kas pasikeitę tai sužinosiu,nes vyro klasiokė,ten vadovauja.
Atsakyti
Oi ,kaip jus čia laiku prakalbote apie medelynus. thumbup.gif Vakar ir aš naršiau internete ,ieškojau medelynu.Norim gyvatvore užsisodinti. thumbup.gif
Atsakyti
Žaiginio medelyne,neprekiauja mažais kiekiais,čia auginami medeliai atsodini miškų plotus.Jie parduodami kitoms girininkijoms. Nebent pačios skambinkit ir tarkitės privačiai ,manau nera nieko nepadaromo 4u.gif
Atsakyti
:
QUOTE(zirziliuke @ 2014 03 25, 08:09)
Pasiteirausiu,šiandien,bet šiaip ten vykdavo tik atsodinimo darbai,iškirstus miškus atsodina,bet gal kas pasikeitę tai sužinosiu,nes vyro klasiokė,ten vadovauja.

man liepu reiketu ,o jei dar butu skiepytos isviso super biggrin.gif
Atsakyti
labas ,kaip gyvenat ,kuom gyvenat ? biggrin.gif

na as gyvenu pavasario nuotaikom ir darbais biggrin.gif
ana savaite pasisodinom 2 tresnes ir kriause tongue.gif
sia savaite parsisiunciau sodinuku krumeliu : raugerski ir 2 veigeles . Sodinukai mazyciai bet jei augs ,uzaugs biggrin.gif
siandien atveze egluciu sodinuku biggrin.gif nemazos palyginus , kokiu 30 cm aukscio blush2.gif nei daug nei mazai ,kazkur 180 vnt lotuliukas.gif
na ryt nusimato darbymetis ,sodinant medzius ,o paskui dar po pietu reikes nupjaut 2-3 drebules ir begale gluosniu lotuliukas.gif

vot taip hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 04 04, 21:36)
labas ,kaip gyvenat  ,kuom gyvenat  ?  biggrin.gif

na as  gyvenu  pavasario nuotaikom  ir darbais  biggrin.gif
ana savaite pasisodinom  2 tresnes ir  kriause  tongue.gif
sia savaite  parsisiunciau  sodinuku krumeliu  : raugerski  ir  2  veigeles . Sodinukai  mazyciai  bet jei augs  ,uzaugs  biggrin.gif
siandien  atveze egluciu sodinuku  biggrin.gif  nemazos  palyginus  , kokiu  30 cm  aukscio  blush2.gif  nei  daug nei  mazai  ,kazkur 180  vnt  lotuliukas.gif
na ryt  nusimato  darbymetis ,sodinant medzius ,o paskui  dar po pietu reikes nupjaut  2-3  drebules  ir begale gluosniu  lotuliukas.gif

vot taip  hihihi.gif

g.gif o tai kur tiek tu egluciu sodinsi?eglyna darysies namie? biggrin.gif
Atsakyti
Mes planuojam i kedainiu medelyna vaziuoti.gerules kainos ten. thumbup.gif
Tik vat as koja pakisau su savo ligom,isvaziavau pailseti i klinikas. unsure.gif
Atsakyti