Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 28, 21:05)
modeliai kokie... spalvos...  lotuliukas.gif ( jezusėliau, nekritiškai, o idėjoms, nu ).
Vakar toookia elektric spalvytę alpakos  wub.gif parsinešiau. Perkant viena mintis buvo, o šian normalioj saulės šviesioj visai kitokios mintys. Nekopijuoti, kartais reikia kažko mintims susidėliot.

aaaa, dabar aiskiau.
Pilnas raverly ideju wink.gif iveskit siulus, spalvos nr ir n modeliu jums parodys. Tikrai bus naudingiau nei mano keli mezginiai.
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 12 24, 23:35)
Mergaitės, gal kuri matėt gyvai, kuri oranžinė iš Drops gražesnė, ir kuris siūlas tinkamesnis vaiko (ne kūdikio) kepurei su šaliku ?

Drops Alpaca 2925

user posted image

Drops Karisma 11

user posted image

Drops Nepal 2920

user posted image

Derinsim prie skaisčiai mėlynos striukės  blush2.gif

Drops Alpaca 2925 - gyvai, megztame rūbe, tokia tikrai graži unisex spalva, skaistesnė, nei PC rodo.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 28, 19:54)
yra Klaipėdoj, Siūlų turgelis, turi 100proc alpakos, alpakos su šilku, Nepal, Karismos, Eskimo, Alaska ir dar kažką wink.gif

Apie kokį siūlų turgelį kalbat ? Žinau turguj siūlų pardavėją, jie daugiausia turkiškais siūlais prekiauja (siulai.eu - jų internetinis psl.). Drops'ų jie neturi. ,,Alvita" Taikos pr. irgi neturi.

QUOTE(gadget3 @ 2013 12 28, 20:19)
Drops Alpaca 2925 - gyvai, megztame rūbe, tokia tikrai graži unisex spalva, skaistesnė, nei PC rodo.

Aš labiausiai linkstu prie jos, iš dvigubo siūlo manau bus puiku.
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 12 28, 20:53)
Apie kokį siūlų turgelį kalbat ? Žinau turguj siūlų pardavėją, jie daugiausia turkiškais siūlais prekiauja (siulai.eu - jų internetinis psl.).  Drops'ų jie neturi. ,,Alvita" Taikos pr. irgi neturi.

Įmonė taip vadinasi 'Siūlų turgelis' -> nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 28, 21:58)
Įmonė taip vadinasi 'Siūlų turgelis' -> nuoroda  4u.gif

Kainos kokios geros bigsmile.gif Pasirinkimas spalvyciu mazokas, bet jei reikia butent to ka jie siulo, tai labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 28, 20:58)
Įmonė taip vadinasi 'Siūlų turgelis' -> nuoroda  4u.gif

Ačiū, žinosiu. Gal kada praplės asortimentą ax.gif
Atsakyti
gal kas žinot iš kur būtų galima parsisiųst šitų siūlų? juoda, naujo sukimo pusvilnė. 50% akrilo, 50% vilnos. reikia 200 gr.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ditė. @ 2013 12 30, 14:32)
gal kas žinot iš kur būtų galima parsisiųst šitų siūlų? juoda, naujo sukimo pusvilnė. 50% akrilo, 50% vilnos. reikia 200 gr.

Jei neklystu jusu siuliuku yra cia :
http://www.siuvumezg.../vernito-siulai
Atsakyti
Labai aciu,iskart uzsisakiau.
Atsakyti
Man reikėjo naujo sukimo, o atsiuntė seno. Gal žinot ar Kaune Urmo bazėse yra Vernito siūlų?
Atsakyti
QUOTE(ditė. @ 2014 01 03, 00:49)
Man reikėjo naujo sukimo, o atsiuntė seno. Gal žinot ar Kaune Urmo bazėse yra Vernito siūlų?

Taigi ABC prie Urmo bazes ziedo wink.gif
Atsakyti
Vernito siūlų yra priešais Žaliakalnio turgų audinių-sagų-siūlų parduotuvėj 4u.gif ABC kelios spalvos tik tebūna ax.gif
Atsakyti