QUOTE(Jolancike @ 2013 12 25, 23:12)
Tai vat todėl ir klausiu kitų mezgėjėlių patarimo
Beje ačiū už bet kokią išsakytą nuomonę
Geriau kritika nei tyla
Ech, vis dar svarstau
Ju.Ju, o kokią spalvą Jūs rinktumėtės mano atveju ?
Oranzine ir man puikiai tinka prie jusu striukes. Gal tiesiog kitu siulu pasidairykit. Geriausia kartu su vaiku i siulu parduotuve nukeliauti, ir prideti prie veiduko spalvytes, nes kas atrodo tikts pries striukes, gali netikti prie veido. As taip darau. Pvz mano maziukei netinka ruzavos kepures, o baltos tinka, zydros labai labai tinka
)) O berniukui zydros netinka. Todel jei reikia visgi zydros kepures, tai darau apvadeli kitos splavos tinkancios prie veido.
Siai ziemai leidau paciam vaikui issirinkti spalva. Nes viena striuke zydra, kita melyna, o dvi rudos. Tai prie ju bet kas tinka is to ka turiu:) Atnesiau deze su Nepal siulais, tai mano vaikis issirinko 9 spalvas
Tai gavosi dryzuota
Nei vieno pasikartojimo, tinka prie visko, net prie anu metu geltonai-rudo saliko.
Siaip kepures mezgu kas met.Turim po kelias. Nes pasensta moraliskai. Bet susinesiot tikrai nespeja.
Ziemines kepures mezgu is dvigubo Nepal siulo, si gavosi 96 gr
Taigi is viengubo alpacos siulo, tiesiog neisivaizduoju kepures ziemai
Bandziau megzti pacia pirma is Nepal viengubo - pasiskunde kad perpucia vejas. Taigi isardziau, ir numezgiau is dvigubo. Neperpucia tikrai. Nera tokia jau stora, kaip gali pasirodyti. Nuo to karto, ziemines mezgu tik is dvigubo. Rudeniui/pavasariui kitas siulas jau, nes Nepal tikrai persiltas siulas.