Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Olaiva @ 2014 12 15, 15:22)
spalvu esu macius tik 1,nebent pati nusidazytumet su vilnos dazais wink.gif
rytoj galesiu nufotografuoti,kokia ta naturali spalva,tokie graziai margi  biggrin.gif

Jūs kalbate apie būtent iš Prienų rajono pirktus siūlus ar bendrai? blush2.gif Jei bendrai, tai nesivarginkite, nefotografuokite mirksiukas.gif
Atsakyti
Uztikau siulu-vilna 80% nailonas 20%,gal kuri esat mezgusi is tokios sudeties? Ka duoda nailonas? Kaip suprantu stiprumo,o gal dar kazka?
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 12 15, 17:36)
Jūs kalbate apie būtent iš Prienų rajono pirktus siūlus ar bendrai?  blush2.gif Jei bendrai, tai nesivarginkite, nefotografuokite mirksiukas.gif

bendrai is visu nesu pramezgus :-)
turiu tik is prienu
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Labai noreciau atsiliepimu/patarimu smile.gif Dukra antrai vestuviu dienai nori megztos sukneles "a la moherinukes". Kadangi vestuves planuojamos liepos viduryje, suknele megzti noreciau is lininiu siulu. Ta va, ir noreciau suzinoti Jusu, jau mezgusiu is http://www.linonamai...i-verpalai.html , nuomone. Ar sitie siulai tiktu keliu kliosu suknelei-ar graziai krenta, ar nestyrotu (ar kietas siulas) ir is keliu siuliuku reiketu megzti. Is anksto aciu pasidalinusioms patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 12 15, 12:25)
Laukiam, laukiam... blush2.gif

Taigi dar neturiu. Tris dienas mandagiai laukiaiu saskaitos, paskui paskambinau dar karta, pasirodo pamirso. Dabar nebeturi, bet zadejo tureti per 2-3 dienas. Taigi laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lora111 @ 2014 12 16, 12:47)
Taigi dar neturiu. Tris dienas mandagiai laukiaiu saskaitos, paskui paskambinau dar karta, pasirodo pamirso. Dabar nebeturi, bet zadejo tureti per 2-3 dienas. Taigi laukiu smile.gif

O kokį kiekį perki? mirksiukas.gif Įdomu jie tik po kg siunčia ar ir mažiau? g.gif Ir ar labai jau jie bus nešvarūs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 12 16, 14:54)
O kokį kiekį perki? mirksiukas.gif Įdomu jie tik po kg siunčia ar ir mažiau? g.gif Ir ar labai jau jie bus nešvarūs blush2.gif

Perku kilograma. Tiesiog pamaniau, kad neverta moket uz siuntima, jei imti kokius 300-400 gramu.
O del svaros - pamatysim. Kai antra karta kalbejau, tai sake , kad kojinems megzti siulo storis tinkamas. Velhi, kokios tos kojines . Man reikia vyriskom, skirtom i guminius zvejo batus. Tai ,jei netiks storis, sudesiu du.
Atsakyti
QUOTE(lora111 @ 2014 12 16, 20:07)
Perku kilograma. Tiesiog pamaniau, kad neverta moket uz siuntima, jei imti  kokius 300-400 gramu.
O del svaros - pamatysim. Kai antra karta  kalbejau, tai sake , kad kojinems megzti siulo storis tinkamas. Velhi, kokios tos kojines . Man reikia vyriskom, skirtom i guminius zvejo batus. Tai ,jei netiks storis, sudesiu du.

Lauksiu įspūdžių thumbup.gif Aš va neapsisprendžiu pirkti ar ne pirkti. Kol kas susilaikau ir palauksiu jūsų įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
Gal lėtuoju paštu siunčia siūlus, kad vis dar nėra žinių, o jau taip nekantru blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas kur matete trikotaziniu virviu? Man butent vienai idejai reikia trikotaziniu virviu, kaip is trikotazo prikarpyta butu. Aciu jei gausiu informacijos
Atsakyti
Mezgėjėlės, gal kuri turit užsizapasinusi siūliukų Focus (Midaros etiketė), gal net 920 spalvos, ir dar neturit jiems idėjų? Mielai perpirkčiau, nes įdėją (netgi jos priekį), jau turiu ax.gif (reiktų kokių 400 g.) 4u.gif
Atsakyti
Yra Siūlų oazėj,Vilniuje.Ir kaip tik 920nr.,bet turbūt ne Midaros etiketė.Žiūrėjau internete.Galit pasiskambint susiradę nr.intike.
Atsakyti