Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(kass @ 2013 12 16, 21:16)
Labas visoms,

labai reikia pagalbos!  Turiu CHARISMA siulus 80% vilna, 20% akrilas mezgiau vyrui megztini, bet labai negraziai per pazastis gaunas, kai susiuvau. Gal rankoves per siaurai padariau, nes mano vyro rankos pakankamai raumeningos? Gal rastas netinkamas?  Jau nezinau net ka daryt  verysad.gif

Tai cia ne siuluose esme, o paciame mezgime kazkas ne taip padaryta.
Atsakyti
nezinau kur tu perki, ka tik paziurejau kad Lima yra net 18 spalvu pasiuloje ir dar keletas melanziniu
Atsakyti

QUOTE(dominika 2 @ 2013 12 16, 22:54)
va ir pasikalbejom, aciu uz info thumbup.gif .Daugiau jokios chemijos lotuliukas.gif

4u.gif Dar man labai patinka Cheval Blanc siulai ax.gif wub.gif
Labai ieskau Country Tweed siulu ax.gif Jei kas mate kur- parasykit. 4u.gif

QUOTE(Mylia @ 2013 12 16, 22:56)
Tai cia ne siuluose esme, o paciame mezgime kazkas ne taip padaryta.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(dominika 2 @ 2013 12 16, 22:58)
nezinau kur tu perki, ka tik paziurejau kad Lima yra net 18 spalvu pasiuloje ir dar keletas melanziniu

Na siulukamuoliukas turi daugiausiai spalvu. Bet jau beveik is visu siu spalvu is Nepal ka nors turiu, tai tu paciu spalvu kazkaip nesinori wink.gif Siaip jau speju, kad pesisotinau Dropsais smile.gif Reikia pertrauka daryt smile.gif Nors drops alpaca man pati paciausia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 16 gruodžio 2013 - 22:04
QUOTE(kass @ 2013 12 16, 22:16)
Labas visoms,

labai reikia pagalbos!  Turiu CHARISMA siulus 80% vilna, 20% akrilas mezgiau vyrui megztini, bet labai negraziai per pazastis gaunas, kai susiuvau. Gal rankoves per siaurai padariau, nes mano vyro rankos pakankamai raumeningos? Gal rastas netinkamas?  Jau nezinau net ka daryt  verysad.gif

Pritariu Myliai.
Tikrai ne siuluose esme. schmoll.gif
As numezgiau is siu siulu vyrui megztini. Pyniuota, stora, aukstu kaklu. Viskas labai puikiai gavosi ir nesioja jis laimingas, kad siltas ir patogus megztinis. mirksiukas.gif

Gal per siauros rankoves, ar kazka ne taip mezgant ar siuvant darot. Pasiieskokit internete ar knygose detaliu susiuvimas. Yra pamokos you tube. Ir bus aisku kas ne taip. mirksiukas.gif
O dar pagalvojau, gal daret toki grubu rasta, na pvz pynes kokias ir prie pat krasto jas ismezgete. Tai kai susisiuva ir negrazu buna tada. g.gif
Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 12 16, 22:09)
4u.gif Dar man labai patinka Cheval Blanc siulai  ax.gif  wub.gif
Labai ieskau Country Tweed siulu  ax.gif Jei kas mate kur- parasykit. 4u.gif
drinks_cheers.gif
Papildyta:

Na siulukamuoliukas turi daugiausiai spalvu. Bet jau beveik is visu siu spalvu is Nepal ka nors turiu, tai   tu paciu spalvu kazkaip nesinori wink.gif Siaip jau speju, kad pesisotinau Dropsais smile.gif Reikia pertrauka daryt smile.gif Nors drops alpaca man pati paciausia  wub.gif

Iš esmės kiekvienos rūšies Drops siūlų spalvų paletė nuostabi, bet į Lietuvą ne viską atsiveža. Aš dabar kaip tik "sotinuosi" Nepalu ir dar neprisisotinau biggrin.gif man jis fantastiškas siūlas, ypač kai į Lietuvą atkeliavo visa spalvu palete ! Jau ir prie jo storumo pripratau ir pritaikiau pagal poreikius smile.gif
Man irgi ateina noras Dropsus kažkuo paįvairinti, bet kai imu žiūrėti kainos ir kokybės santykį ir vėl prie Dropsų sugrįžtu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 17 gruodžio 2013 - 06:59
QUOTE(Mylia @ 2013 12 17, 07:56)

Man irgi ateina noras Dropsus kažkuo paįvairinti, bet kai imu žiūrėti kainos ir kokybės santykį ir vėl prie Dropsų sugrįžtu smile.gif

drinks_cheers.gif
jo is cia ka tik uzsakiau labai laukiau kada bus daug spalvu Nepal vienoj vietoj, svajones pildosi biggrin.gif wub.gif Bet nebuvo 206 spalvos - sake bus tongue.gif
Nzn bet kazkodel tai LT siulu didziausias rudos, pilkos spalvu pasirinkmas. unsure.gif Jau kai tik pamaciau Nepal orange ir olive , pripirkau is karto biggrin.gif Norisi spalvu, bet graziu atspalviu.Grazaus melanzo isvis sunku rasti, tenka paciai derinti siuliukus. Nes man labi patinka lengvas melanzas wub.gif Nedidele pas mus pasiula ir graziu spalvotu siulu, dauguma turkiski, o ju pereimai ir spalvu deriniai wacko.gif Kai pamatau ruzava-pilka-juoda mane net nupurto doh.gif Labai pas mus populiari,daug matau megztuku pas mergaites, dabar snoodu, siaip saliku.Man taip negrazu unsure.gif Na cia gal tik man.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 17 gruodžio 2013 - 10:15
blink.gif nežinau apie kuriuos čia turkiškus siūlų derinius konkrečiai rašoma, bet pati savo mažei derinu rausvą su pilka ar nerealiai skaniu deriniu 'rausva-šokoladinė'. Iš esmės, tai dzin, ką mano kitos, bet kad net iki purtymo gali privest svetimų vaikų apranga blink.gif g.gif

Ir tikrai dabar megztukai, snood'ai su siūlų gamintojų etiketėm visi? Beje, Drops Delight Turkijoj 'pagaminti' rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 17, 11:22)
blink.gif  nežinau apie kuriuos čia turkiškus siūlų derinius konkrečiai rašoma, bet pati savo mažei derinu rausvą su pilka ar nerealiai skaniu deriniu 'rausva-šokoladinė'. Iš esmės, tai dzin, ką mano kitos, bet kad net iki purtymo gali privest svetimų vaikų apranga  blink.gif  g.gif

Ir tikrai dabar megztukai, snood'ai su siūlų gamintojų etiketėm visi? Beje, Drops Delight Turkijoj 'pagaminti'  rolleyes.gif

Jus rasot apie rusva ir sokoladine, o as ruzava ir juoda su pilku mirksiukas.gif Alize gal g.gif

O "turkiskiskais" vadinu, visus turginius, kioskinius, bazinius ir t.t. siulus ax.gif O mezginukai tikrai be siulu etikeciu, bet tikrai manau galima pamatyti is kokiu siulu jie mezgami ax.gif Ypac spalvoti ax.gif Kas domisi siulais, megzga, tikrai manau atskiria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 17 gruodžio 2013 - 10:34
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 12 17, 11:27)

nezinau kur Jus pati perkat siulus, bet ir parduotuvese gerose galima rasti taip pat turkisku siuliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 12 17, 15:03)
nezinau kur Jus pati perkat siulus, bet ir parduotuvese gerose galima rasti taip pat turkisku siuliuku  mirksiukas.gif

Kas be ko, turkas turkui nelygu, kaip ir kinietiskos prekes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 12 17, 10:27)
Jus rasot apie rusva ir sokoladine, o as ruzava ir juoda su pilku  mirksiukas.gif Alize gal  g.gif

O "turkiskiskais" vadinu, visus  turginius, kioskinius, bazinius ir t.t. siulus  ax.gif O mezginukai tikrai be siulu etikeciu, bet tikrai manau galima pamatyti is kokiu siulu jie mezgami  ax.gif Ypac spalvoti  ax.gif Kas domisi siulais, megzga, tikrai manau atskiria.

rašiau rausva, t.y. rūžava. Nerealiai skanus derinys. Kaip ir juoda su rūžava. Vyresnioji, paauglė, tai visame kame tamsusis periodas užėjęs, o vidinė mergaitė išlenda ryškiomis rausvomis detalėmis.

Tačiau jei apie siūlus kalbėt, tai labiau glumina ne spalvų deriniai (dažnai sruoga graži, o mezginys šiaip sau arba atvirkščiai - sruoga neypatinga, o gaminys gaunasi nerealus), o tasai vatos efektas.

Kas apie Drops'ų Alpakos burbulavimąsi, turiu nedidelį pavyzdėlį, kuomet vienoj ir toje pačioje vietoje pirkti siūliukai, spalva ir partijos numeriai sutampa, sumegztos mažytės kojinytės ir likęs kamuoliukas suėjo mezgant kepurytę. Likę panaudoti liemenei. Taigi, kepurytė ir liemenė švarūs, o nuo kojinyčių kaskart maitindama renku burbuliukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 17 gruodžio 2013 - 15:12
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 17, 16:08)
Kas apie Drops'ų Alpakos burbulavimąsi, turiu nedidelį pavyzdėlį, kuomet vienoj ir toje pačioje vietoje pirkti siūliukai, spalva ir partijos numeriai sutampa, sumegztos mažytės kojinytės ir likęs kamuoliukas suėjo mezgant kepurytę. Likę panaudoti liemenei. Taigi, kepurytė ir liemenė švarūs, o nuo kojinyčių kaskart maitindama renku burbuliukus.

Tai man tas pats is Limos - lemene galima sakyti nuseta burbuliukais unsure.gif O is likuciu numegztos kumstines mergytei, tai nei vieno burbulo neturi blink.gif Nors kumstines nesiojamos tokiais orais kasdien, ir skalbiu pastoviai g.gif Mistika ir tiek.
Atsakyti