Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(lora111 @ 2014 12 08, 17:24)
Noriu paklausti. Ara  yra kur mazesne  nei 60 lt uz kilograma kaina ,  suns vilnos ? Ar visada buna 60 % suns, likusi avies? Is kur pirktumet, jei reiktu?K As paciupinejus tikrai nesuprasiu kliek ten tos suns vilnos. Patirties jokios.

Reikia apie kilograma, dviem porom vyrisku kojiniu  virs keliu. Aciu

as pirkau Prienu raj.,Skriaudziu km,karsykla yra,ten ir buvo suns su avies vilna maisytas siulas,gryno tikrai neturejo schmoll.gif o kainos nepamenu...bet numezgiau vaikams 2 poras kojiniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2014 12 08, 23:55)
as pirkau Prienu raj.,Skriaudziu km,karsykla yra,ten ir buvo suns su avies vilna maisytas siulas,gryno tikrai neturejo  schmoll.gif o kainos nepamenu...bet numezgiau vaikams 2 poras kojiniu  thumbup.gif

Aciu labai, labai 4u.gif Man Prienai - kitas LT krastas , bet susiskambinau , atsius pastu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lora111: 09 gruodžio 2014 - 10:46
Gal kas mane paprotins, kas čia per siūlai ir kur jų gauti. Jie tarsi vilnones juosteles. Juosteliniai siulai biggrin.gif .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lora111 @ 2014 12 09, 09:45)
Aciu labai, labai 4u.gif    Man Prienai - kitas LT krastas , bet susiskambinau , atsius pastu thumbup.gif

Gal galit pasidalinti info kiek kainuoja siūlai? Ar būna spalvų (nu visai nieko apie juos nežinau blush2.gif )? Kokio storio jie būna? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 09 gruodžio 2014 - 14:32
QUOTE(Comma @ 2014 12 09, 14:31)
Gal galit pasidalinti info kiek kainuoja siūlai? Ar būna spalvų (nu visai nieko apie juos nežinau blush2.gif )? Kokio storio jie būna? g.gif

Sake, 35lt uz kg. Apie 50 % suns vilnos. Atseit daugiau dedant siulas silpnesnis bus. Del spalvu neklausiau, nes man reikia kojinems zvejui, kuris turi sanariu problemu, bet zvejybos mesti niekaip negali. Tai spalva nesvarbi. Ir storio tikslaus nezinau. Man irgi nelabai svarbu. Sudesiu po du, jei matysiu, kad plonokas.
Tikiuosi, kad iki savaitgalio gausiu, tai parasysiu kaip jie ten atrodo.
Atsakyti
QUOTE(lora111 @ 2014 12 09, 15:33)
Sake, 35lt uz kg. Apie 50 % suns vilnos. Atseit daugiau dedant siulas silpnesnis bus. Del spalvu  neklausiau, nes man reikia kojinems zvejui, kuris turi sanariu problemu, bet zvejybos mesti niekaip negali. Tai spalva nesvarbi. Ir storio tikslaus nezinau. Man irgi nelabai svarbu. Sudesiu po du, jei matysiu, kad plonokas.
  Tikiuosi, kad iki savaitgalio gausiu, tai parasysiu kaip jie ten atrodo.

Niu pakentėsiu iki gausi blush2.gif Lauksiu įspūdžių 4u.gif

P.S. Kokį kiekį pirkai ir kiek kainuoja siuntimas? g.gif
Atsakyti
As is cia pirkau. Siulas pakankamai storas. Bet kaip smirdejo... Teko pirmiau isskalbti, po to i kamuolius vynioti. Po skalbimo spalva pasviesejo
http://www.siulupard...5_10918873.aspx
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 12 09, 22:22)
As is cia pirkau. Siulas pakankamai storas. Bet kaip smirdejo... Teko pirmiau isskalbti, po to i kamuolius vynioti. Po skalbimo spalva pasviesejo
http://www.siulupard...5_10918873.aspx

Dažniausiai parduoda neplautus, nes taip svorio daugiau blush2.gif
Atsakyti
Gali buti. Ir dar labai nesvarus buvo-po vyniojimo gera kruvele kazkokiu sapeliu, siuksleliu susislaviau
Atsakyti
Galkas žino kur galima nusipirkti merino vilnos siūlo babinose, kad kaina būtų padori? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilbur: 11 gruodžio 2014 - 13:26
QUOTE(vilbur @ 2014 12 11, 12:26)
Galkas žino kur galima nusipirkti merino vilnos siūlo babinose, kad kaina būtų padori?  4u.gif

Hmm... g.gif Na jei 100% vilna, tai nebus babinose, o jei babinose, tai nebus 100% vilna (gal bus kokios viskozės dėta mirksiukas.gif ) g.gif Gal aš klystu blush2.gif
Atsakyti
Babinose 100% merino yra Vilniuje Ditekse (Mados garazas). Kaina 300 lt/kg, pusvilne su merino vilna-90 lt/kg
Dar yra Verpaluose sruogose po 100 g. Kaina irgi apie 30 lt/100 g
Matkeliuose esu maciusi 100 % Merino 100 g-~24 lt
Atsakyti