Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Tai kad klausinėti internete - kanda ar nekanda, beveik tas pats, kas ledus laižyti per stiklą smile.gif. Nes kas nekanda man, Jums gali labai kąsti ir atvirkščiai. Apie paprastą Drops Alpaką (be šilko) mano dukra pasakė: "Neįsivaizduoju, kaip toks negražus siūlas (pilkas smile.gif ) gali būti toks švelnus" biggrin.gif . Draugė atidavė 2 savo dukroms megztas Alvitos alpakos kepurytes, kurias mano dukros mieliausiai nešiojo. Aš pati galiu prie kaklo nešioti natūralią vilną. Tik tam tikromis moteriškomis dienomis ima kąsti smile.gif. Patarčiau tiesiog, kiek įmanoma, pačiai pačiupinėti, priglausti prie kaklo ir spręsti 4u.gif .
Mohera moherai irgi labai labai nelygi, turbūs skiriasi ir kandimo moheros už kelis litus ir už 20-kelis.
Atsakyti
Man pačiai Drops Alpaca šiek tiek kanda, turiu vilktis kà nors po apačia, toji su šilku - jau geriau. alvitos Alpaka man irgiq kando... Bet ne stipriai smile.gif turiu megztukà iš Drops Air (irgi alpaca) - galiu nešiot ant nuogo kūno thumbup.gif
Kas dėl mocherio, tai tarkim Rowan mocheris visiskai man nekanda, o turiu kazkada seniai megzta salikiuka is siaip mocherio, turbut su poliamidu, atmenu tik kad Verpaluose pirkau, tai kanda.... dropsu mocherio nebandziau... Geriausia, pasimėgint pačiai visada, nes kiekvieno "skura" - skirtingo jautrumo lygio biggrin.gif
Atsakyti
Savaime suprantama, kad tas kanda ar nekanda priklauso nuo zmogaus smile.gif Nera apie ka cia diskutuoti. Tiesiog yra siulai kurie tikrai niekam nekanda, ir yra tokie, kurie GALI kasti. Tai suzinojau, kad Alpaca gali kasti, to man pilnai pakanka, dekui 4u.gif

PS: mezgu ne sau, tad turejau suzinoti ar sie siulai gali kasti, o kadangi norejau siulus uzsakineti internetu, tai irgi nebuvo galimybes paciupineti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka_kava: 29 lapkričio 2014 - 22:56
Gavau "palikima" 500 g grazios zydros spalvos siulu sruogose. Etiketes visiskai isblukusios (nors siulai puikios kokybes). Speju, kad tai Vernito akrilanas. Pirkdavau seniai seniai tokius, kai kitokiu nebuvo smile.gif Kadangi tai SIULAI, ismesti ranka nekyla biggrin.gif . O ka su jais daryti-nesugalvoju g.gif Gal turite kokiu ideju, kur butu galima juos panaudoti?
Atsakyti
Turiu ir as sito gerio uzsilikusio nuo tu laiku biggrin.gif Manau gal tiktu kokiai pagalvelei,zaislui,dezutei apmegzti,galu gale kilimeliui ar kazkam panasiai.Seniau tai ir drabuziams tiko biggrin.gif
Atsakyti
Senais laikais turbut tai buvo vieninteliai graziu spalvu siulai smile.gif Turejau megztuku is tokiu siulu.
Blogai, kad nereikia man tokiu dalyku kaip pagalveles ar dezutes. Nebent atsirastu kas nors, kam bumbulinis kilimelis butu reikalingas...
Atsakyti
Gal kas patartų:
iš kur šiuo metu labiausiai apsimoka siųstis siūlus, ypač domina merino vilna kūdikiams, netradicinių spalvų, pvz pereinamų atspalvių ir pan.
Na ir apskritai, kur dabar pigiausia pirktis siūlus, jei internetu? smile.gif

Kelerius pastaruosius metus perku tik siūlai.eu, bet ko man reikia, ten deja nėra sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 12 02, 11:15)
Gal kas patartų:
iš kur šiuo metu labiausiai apsimoka siųstis siūlus, ypač domina merino vilna kūdikiams, netradicinių spalvų, pvz pereinamų atspalvių ir pan.
Na ir apskritai, kur dabar pigiausia pirktis siūlus, jei internetu?  smile.gif

Kelerius pastaruosius metus perku tik siūlai.eu, bet ko man reikia, ten deja nėra sad.gif

ir siulai.eu uzsidare. ir nors prekiauja klaipedoje turguje, bet jau nebesiuncia pastu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 12 02, 13:44)
ir siulai.eu uzsidare. ir nors prekiauja klaipedoje turguje, bet jau nebesiuncia pastu sad.gif

Rimtai? blink.gif Na va... Aš turiu galimybę tiesiai iš turgaus gauti (mama gyvena Klp), bet vis tiek gaila, kad užsidarė sad.gif Gal bankrutuoja? sad.gif
Atsakyti
Ne, nebankrutuoja (susirasinejau su savininke). Prekiaus turguje, nebebus internetines prekybos. Gaila labai...
Atsakyti
sveiki, ar tiktų tokie siūlai kojinėms?

http://yarnbaltic.co...;product_id=116

ačiūwink.gif
Atsakyti
Sveikos, paskaičius temą pirkau suknelei Lanoso Alpacana fine siūlus, esu patenkinta mezginiu, žiūrėsim kaip nešiosis 4u.gif
Kokius siūlus dar rekomenduotumėte kaip šiltus ir gerai besinešiojančius, nesiburbuluojančius? Noriu liemenei, nei storai, nei plonai, normaliai, šiltai... Gaila siulai.eu užsidarė, vėl pirkčiau Lanoso fine siūlus...
Atsakyti