Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Sitais siulais prekiauja "Verpalai"
Parduotuves adresas:
Taikos pr. 12-3, LT-91228 Klaipėda
Darbo laikas:
I-V 10-18.30val.
VI 10-17val.
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 10 25, 00:37)
Sitais siulais prekiauja "Verpalai"
Parduotuves adresas:
Taikos pr. 12-3, LT-91228 Klaipėda
Darbo laikas:
I-V 10-18.30val.
VI 10-17val.

Vau, ačius dar kartą 4u.gif Žinau tą parduotuvę thumbup.gif
Atsakyti
Gal zinote kur Gariunu naujam pastate prekiauja siulais? Vaziuosiu su leliuku, nesinori ilgai bastytis ieskant unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
Patarkite, iš kokių siūlų megzti storą, šiltą kokį susiaučiamą megztinį/ kardiganą. Kad kokybės/ kainos santykis protingas būtų ir kad švelnūs būtų, dukrai viskas graužia. Esu mezgus jai iš drops eskimo, drops bukle. Faini, švelnučiai, bet susivėlė labai greitai, o mokėjau nepigiai. Žodžiu, būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte patirtimi. smile.gif
Atsakyti
Gal tokie tiktu http://www.e-midara.lt/merino-gold.htm Svelnus, silti, didelis spalvu pasirinkimas ir kaina vidutine
Atsakyti
QUOTE("Pelėda" @ 2014 11 07, 18:18)
4u.gif
Patarkite, iš kokių siūlų megzti storą, šiltą kokį susiaučiamą megztinį/ kardiganą. Kad kokybės/ kainos santykis protingas būtų ir kad švelnūs būtų, dukrai viskas graužia. Esu mezgus jai iš drops eskimo, drops bukle. Faini, švelnučiai, bet susivėlė labai greitai, o mokėjau nepigiai. Žodžiu, būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte patirtimi.  smile.gif

Megzk is Alvita Alpaca. Yra VCUP Verpalai, Vokieciu g. Verpalai ir Mada Verpalai
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 11 07, 22:34)
Gal tokie tiktu  http://www.e-midara.lt/merino-gold.htm  Svelnus, silti, didelis spalvu pasirinkimas ir kaina vidutine

QUOTE(Dvi @ 2014 11 07, 23:09)
Megzk is Alvita Alpaca. Yra VCUP Verpalai, Vokieciu g. Verpalai ir Mada Verpalai

Ačiū 4u.gif Kokia Alvita Alpakos kaina ? nerandu, tikriausiai neprekiauja internetu.
Atsakyti
QUOTE("Pelėda" @ 2014 11 08, 09:08)
Ačiū  4u.gif  Kokia Alvita Alpakos kaina ? nerandu, tikriausiai neprekiauja internetu.

Jei gerai atsimenu, kamuoliukas (50 g. - 100 m.) lyg 10 pinigų smile.gif
Atsakyti
Norėjau įspėti, kad kai kuriuos žmones dirgina alpakos plaukeliai: liečiant rankas atrodo švelnu, o nešiojant - nelabai. Ir šilti, ir švelnūs būna medvilnės ir merino vilnos miksai. Mano dukra labai jautri šiukštesniam siūlui, bet nesiskųsdama ant nuogo kūno nešioja džemperį iš norvegų SANDNES prekinio ženklo merino-medvilnės siūlų. Jų sudėtis pagal tokia pati, kaip ir DROPS Cotton Merino, kuriais prekiaujama ir Lietuvoje. Jeigu perkate iš užsienio internetinių parduotuvių, galite rasti didesnį tokio tipo siūlų pasirinkimą.
Atsakyti
Man tai Alvitos alpaka kanda. Parduotuveje kamuoliukas 13-15 lt kainuoja, dabar tiksliai nepamenu
Tada jau geriau situos rinktis. Svelnus siulai ir kaina prieinama. Mezgiau is ju, isskalbus netysta
http://www.idejukrau...;path=71_74_126
Atsakyti
QUOTE("Pelėda" @ 2014 11 07, 17:18)
4u.gif
Patarkite, iš kokių siūlų megzti storą, šiltą kokį susiaučiamą megztinį/ kardiganą. Kad kokybės/ kainos santykis protingas būtų ir kad švelnūs būtų, dukrai viskas graužia. Esu mezgus jai iš drops eskimo, drops bukle. Faini, švelnučiai, bet susivėlė labai greitai, o mokėjau nepigiai. Žodžiu, būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte patirtimi.  smile.gif

Kaip tik baiginėju Drops Air megztuką dukrai ( 164 cm ūgio, su aukštesniu kaklu, iki pusės užpakalio ). Labai labai šiltas, minkštas ir lengvas gaunasi. Be to ir siūlų išeiga labai gera. Tik mezgu didesnio numerio virbalais nei siūlo gamintojas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 lapkričio 2014 - 09:57
Būtų įdomu mezgėjų ir mezginių dėvėtojų nuomonė apie siūlus Noro Arale. Mezgant man siūlas labai patiko - įdomi faktūra, gražūs spalviniai perėjimai, minkštas, jaukus. Tačiau panešiojus megztuką, gana greitai ėmė burbuliuotis, išskalbus gerokai padidėjo (gal, kad mezgiau laisvokai g.gif ) Kaip siūlais už prabangią kainą, esu nusivylusi verysad.gif
Atsakyti