Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(uudraa @ 2014 09 02, 15:01)
merginos gal kas  žinot kur galima nusipirkt moheros plonos babinose (pigiau)

Jei Vilniuje, tai gal Ditekse http://www.diteksas....palai/mohera-9/
Atsakyti
Gal galite pasakyti, kiek reiktu siulu suknelei iki keliu ir ilgom rankovem. Gundausi pirkti MERINO GOLD, bet pas mus parduotuveje buna po kelis matkelius, nezinau kiek uztektu... Aciu
Atsakyti
priklauso nuo dydzio, norimo modelio, rasto...
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 09 02, 15:05)

ačiū bet ditekse brangoka
gal kur yr pigiau
Atsakyti
kaip manot ar tiktų megzti mašina suknelei Lanoso Alpacana Fine plonesni siūlai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2014 08 30, 18:21)
Noriu jusu visu paklausti,kur perkate siulus?Gal kas gali nurodyti kokiu geresniu vieteliu .Aciu

paskutiniu metu beveik tik internetu...
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2014 08 31, 12:16)

Sveiki, esu pirkusi Ice siūlus, tik iš kitos internetinės parduotuvės. Ne viena šių siūlų rūšis yra išties geros kokybės, atsiliepimų galima rasti Ravelry įvedus siūlų pavadinimą.
Atsakyti
Duoduosi su tais siūlais, visą vakarą ir rytą ieškau siūlų, na kaip manot suknelei be jokių raštų megzti mašina, kurie siūlai geriau Atlas pusvilne ar Lanoso Alpacana ir kiek reikia siūlų suknelei esu smulkaus sudėjimo 4u.gif
Atsakyti
Esu 156 cm ugio ir S dydzio, tai man suknelei, megztai rankomis, iki keliu, ilgomis rankovemis, prigludusiai reikia 1300-1400 m. Gal sita informacija pades orientuotis.
Atsakyti
QUOTE(algioshka @ 2014 09 02, 16:38)
Gal galite pasakyti, kiek reiktu siulu suknelei iki keliu ir ilgom rankovem. Gundausi pirkti MERINO GOLD, bet pas mus parduotuveje buna po kelis matkelius, nezinau kiek uztektu... Aciu

http://www.part.lt/p...725ec07c908.jpg
Va tokiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2014 09 03, 09:10)
Duoduosi su tais siūlais, visą vakarą ir rytą ieškau siūlų, na kaip manot suknelei be jokių raštų megzti mašina, kurie siūlai geriau Atlas pusvilne ar Lanoso Alpacana  ir kiek reikia siūlų suknelei esu smulkaus sudėjimo  4u.gif

Bent man B.B.B. Atlas is vieno siulo yra per plona is dvieju masina megzt bus per stora. Alpacana storesnis siulas, minkstas, dabar mezgu is ju tunika, o kokie tinkamesni masina megzt, neisivaizduoju. neturiu patirties.
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2014 09 03, 17:00)
Bent man B.B.B. Atlas is vieno siulo yra per plona is dvieju masina megzt bus per stora. Alpacana storesnis siulas, minkstas, dabar mezgu is ju tunika, o kokie tinkamesni masina megzt, neisivaizduoju. neturiu patirties.

Ačiū, o sakykit Alpacana turi na kaip čia pasakyt.....ar siūlas turi "plaukelių" kaip pvz mochera, nuotraukose neįžiūriu biggrin.gif na nežinau kaip paklausti blush2.gif
Atsakyti