Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Amelita @ 2013 12 11, 10:47)
Labas, mane domina siu siulu kokybe:

charisma 80 proc vilna

Iš šitų siūlų esu nemažai mezgusi, man jie patinka. Šiek tiek panešiojus pasibumburuoja, bet lengvai tie bumburiukai neusiima. Šiltas mezginys gaunasi. Po skalbimo gerai išlaiko formą, dar nei vienas mezginys iš šių siūlų neišsitampė. Tik lyginant su praeita žiema, dabar, man atrodo, kad jų kokybė suprastėjusi, kažkokie storesni ir šiurkštesni, anksčiau tikrai būdavo žymiai mielesni. Arba kažkokia partija nevykusi papuolė.
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2013 12 15, 20:01)
Iš šitų siūlų esu nemažai mezgusi, man jie patinka. Šiek tiek panešiojus pasibumburuoja, bet lengvai tie bumburiukai neusiima. Šiltas mezginys gaunasi. Po skalbimo gerai išlaiko formą, dar nei vienas mezginys iš šių siūlų neišsitampė. Tik lyginant su praeita žiema, dabar, man atrodo, kad jų kokybė suprastėjusi, kažkokie storesni ir šiurkštesni, anksčiau tikrai būdavo žymiai mielesni. Arba kažkokia partija nevykusi papuolė.

O pirkote buten is cia, kur buvau ikelus parduotuves nuoroda? is cia pirkote?

Papildyta:

Domintu dar nuomone apie siuos siulus...
100 proc vilna alize ecolana
yarntart magic 100 proc vilna
Ar labai veliasi, ar po skalbimo neissitampo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 15 gruodžio 2013 - 20:52
QUOTE(Amelita @ 2013 12 15, 20:51)
O pirkote buten is cia, kur buvau ikelus parduotuves nuoroda? is cia pirkote?
Papildyta:
Domintu dar nuomone apie siuos siulus...
100 proc vilna alize ecolana
yarntart magic 100 proc vilna
Ar labai veliasi, ar po skalbimo neissitampo? g.gif

Pirkau ir is cia, ir Vilniuje Madoje esancioje siulu parduotuveje. Man ir anksciau pasitaikydavo, kad vienos spalvos Charisma siulai budavo svelnesni, o kitos siurkstesni. Bet si karta kiek pirkau, visu buvo tas "siurkstesnis" variantas. Pavasari siunciausi is ten pat (siulai.eu) rusva ir balta spalvas, tai labai mieli siulai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 15 gruodžio 2013 - 21:37
Merginos, ateinu pilna panikos doh.gif gavau užsakymą, mezgu iš Baby merino siūlų leliukui megztukus, bet mezginys išskalbtas žiauriai ištysta doh.gif mezgu tikrai tampriai ir nestorais virbalais, bet išskalbus vaizdas žiaurus doh.gif ką darau ne taip???????????????? gal yra kokia paslaptis ko nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 12 15, 22:51)
Merginos, ateinu pilna panikos  doh.gif  gavau užsakymą, mezgu iš Baby merino siūlų leliukui megztukus, bet mezginys išskalbtas žiauriai ištysta  doh.gif  mezgu tikrai tampriai ir nestorais virbalais, bet išskalbus vaizdas žiaurus  doh.gif  ką darau ne taip???????????????? gal yra kokia paslaptis ko nežinau  blush2.gif

Man kai išdžiuvo atsistatė.
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 12 15, 22:51)
Merginos, ateinu pilna panikos  doh.gif  gavau užsakymą, mezgu iš Baby merino siūlų leliukui megztukus, bet mezginys išskalbtas žiauriai ištysta  doh.gif  mezgu tikrai tampriai ir nestorais virbalais, bet išskalbus vaizdas žiaurus  doh.gif  ką darau ne taip???????????????? gal yra kokia paslaptis ko nežinau  blush2.gif

Baby merino mezgiau 3nr. Gailiuosi sad.gif nes po skalbimo atsistate, bet vistiek toks biski tysaliukas. Bet to deka, megztuka nesiojam jau 2 metus biggrin.gif ir 86 cm mergytei buvo geras, ir 100 cm lotuliukas.gif Auga kartu su vaiku. Sekanti karta megziu su 2 nr. Bet as labai standziai mezgu, bet ir tai patyso. O slapias tai tikrai atorodo kaip snargiukai blush2.gif Bet ishdzius ir viskas bus Ok.
Atsakyti
labas mezgejeles, as siulus (na jei man jie "smirda") skalbiu ir tik tada mezgu.Pirkau turkiskus, pavadinimo teisingai nepaziurejus neparasysiu" Az.....", tai galiu pasakyti, tai siaubingai nesvarus ir labai leido spalva, pirma ir paskutini karta turkiskus pirkau , daugiau niekada schmoll.gif .cia mano nuomone
Atsakyti
Labas visoms,

labai reikia pagalbos! Turiu CHARISMA siulus 80% vilna, 20% akrilas mezgiau vyrui megztini, bet labai negraziai per pazastis gaunas, kai susiuvau. Gal rankoves per siaurai padariau, nes mano vyro rankos pakankamai raumeningos? Gal rastas netinkamas? Jau nezinau net ka daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dominika 2 @ 2013 12 16, 22:04)
labas mezgejeles, as siulus (na jei man jie "smirda") skalbiu ir tik tada mezgu.Pirkau turkiskus, pavadinimo teisingai nepaziurejus neparasysiu" Az.....", tai galiu pasakyti, tai siaubingai nesvarus ir labai leido spalva, pirma ir paskutini karta turkiskus pirkau , daugiau niekada schmoll.gif .cia mano nuomone

Keista kad smirda, geri siulai ir kvapo neturi kazkokio tai, apart vilnos (jei vilnoniai).
O spalva man karta ir drops paleido. Bet tikrai ju del to neatsisakysiu wink.gif

del turginiu siulu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 16 gruodžio 2013 - 21:18
JU.JU pasakyk kokie drops, nes jie pas mane eileje stovi biggrin.gif , ne kad vilnoniai smirda ,tai sutinku, bet buna tokia kitokia smarve lotuliukas.gif jie man tokie svelnus ir grazus , tie dropso siulai, dabar kaip tik dar pasiula-nukainavinas yra, tai nagai niesti dar kokiu nors uzsipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dominika 2 @ 2013 12 16, 22:22)
JU.JU pasakyk kokie drops, nes jie pas mane eileje stovi biggrin.gif

Man raudonas nepal (berods raudonas ) nepamenu jau, nes daug tu spalvu mezgusi. Bet paleido ir tiek, tiesiog keista buvo, nes nei viena kita spalva nedaze vandens. Bet antra karta skalbus tikrai jau nedaze. Gal cia partija kokia buvo, o gal tiesiog karstesnio vandens ipyliau. Nzn, man patinka dropsai ax.gif Man toks tikras ziemiskas siulas, greit nusimezga, siltas, puikiai nesiojasi. Ir atspalviai ju ramus wub.gif Cia as apie Nepal biggrin.gif Pilna deze visokiu spalvu turiu, ir dar papirkau blush2.gif

Mano panele jautruole, tai visgi renkuosi Merino extra fine, nei baby merino. Man sis labiau patinka ax.gif

Lima irgi thumbup.gif Gaila kad spalvu pasiula labai skurdi dry.gif Nes jei butu tokia pasiula spalvu kaip Nepal, mieliau rinkciausi Lima.

Alpacos spalvytes man wub.gif Ir siaip ir labai labai ja megstu.

Kitu nebandziau... Safrana vis gundziausi bet taip ir nepabandziau, nes turiu savo medvilnes favoritinius siulus, todel prie ju ir lieku cool.gif

O smirda, manau tai visi turkiski siulai. unsure.gif tokia chemija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 16 gruodžio 2013 - 21:37
va ir pasikalbejom, aciu uz info thumbup.gif .Daugiau jokios chemijos lotuliukas.gif
Atsakyti