Labas rytas, prasau patarimo. Noriu nusimegzti silta sarafana. Nei per stora , nei per plona. Nusiziurejau siulus Lanoso Bonito , del spalvos tinkamos ir sukrumo siulo. Gal kas mezgete, patarkite prasau, ar tinkamas siulo storis raso 100 gr 300 metru. Noreciau , kad neissisedetu mezginys. Ar geriau pasirinkti Alize cashmire fine ? man patinka ju storis ir sukrumas, ale gi spalvos ne kokios. Ir dar vieni siulai gal juos kas pazistat Merino gold Madame Tricote, is nuotraukos jie nelabai sukrus, ir nezinau visiskai storio siulo, raso 100 gr 400 m. Noriu megzti pyniuotu rastu. Aciu
Bonito-man per kietas siulas. O Merino gold-super. Taip, 400 m, pynems tinkamas
QUOTE(Virgale @ 2014 08 29, 10:35)
Ir dar vieni siulai gal juos kas pazistat Merino gold Madame Tricote, is nuotraukos jie nelabai sukrus, ir nezinau visiskai storio siulo, raso 100 gr 400 m. Noriu megzti pyniuotu rastu. Aciu
Tikrai tiks,reiks megzti is 2siulu,labai geras storis,nesiojasi gerai.
As dabar darbe sedziu su is siu dvigubu siulu pynemis megztu megztiniu. Sakyciau, gal sarafanui uztektu ir is viengubo, jei pyniuota megsite. Sarafanui is 2 man atrodo storokas. Nors pasimegzkite pavyzdeli is 1 ir is 2 siulu busimu rastu ir matysite, kuris variantas labiau tinka
Va kaip aciu , kad atsakete ir patarete, ir as kazkaip galvoju , kad vienas siulas gali but per plonas, sarafanui prasosi kazkiek storesnio, bet zinoma ne balvonisko siulo. Jei Bonito kietesnis siulas, tai nenoriu, megstu minksta svelnu mezgini, bet spalvu geru yra, tai gundziausi labai, tik del spalvos. man dar patinka Alize cashmyre siulas, labai geras storis, ir sukrumas fainas, bet va su spalvom nelabai. zodziu aciu , kad patarete.
Papildyta:
P.s. Visai pamirsusi buvau, kad esu nusipirkusi Lanoso alpacana fine siulus ir net visa kilograma. Kazi is ju gal megzt sarafancika , kaip manote ?
QUOTE(Virgale @ 2014 08 29, 16:20)
P.s. Visai pamirsusi buvau, kad esu nusipirkusi Lanoso alpacana fine siulus ir net visa kilograma. Kazi is ju gal megzt sarafancika , kaip manote ?
Man jie irgi pasirodė labai mieli,ypac tokia violetine-melanzine spalva ,galvoju,kad reiks imt Maciau is viengubo megzta,tai suknelei pats tas.
QUOTE(Jurin @ 2014 08 30, 18:21)
Noriu jusu visu paklausti,kur perkate siulus?Gal kas gali nurodyti kokiu geresniu vieteliu .Aciu
Turgus, mažos parduotuvytės, o apžiūrėjus, palietus ir įvertinus siūlą - tik internetu (taip pigiau). Internetu neperku neliestų siūlų, per daug kartų esu nusivylusi
Laba vakara, va prabandziau tuos bonito alpacana pynutem, labai neblogai gaunasi, tik spalva nelabai tinkama, tokia turkio sp, bet sviesoka, bet pagalvojau sumegzt vistiek reikia. Bandau....megzti
Zinomus siulus perku taip pat internetu, bet kartais ir surizikuoju nezinomus , kartais pasiseka , o daugiausiai ne...
http://mezgimo-kilpa.yarnshopping.com/ kas nors is cia ar bandet pirkti?
As nebandziau, bet kaip gundo... Suriskite man rankas ir atimkite kompiuteri...
merginos gal kas žinot kur galima nusipirkt moheros plonos babinose (pigiau)