Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Ausciukas08 @ 2014 07 01, 13:38)
Ten siuntimas kainuoja apie 43 Lt vieno siuntinio, nesvarbu ar vieną siūlų kamuoliuką pirksite ar 10, tačiau siuntinys negali viršyti 1,5 kg svorio. Be to už tokią kainą kurią jie siūlo ,medvilninius 50g siūlus ar nebūtų paprasčiau Lietuvoje pirkti tikrą liną, vasarą vyksta visokios akcijos atrakcijos daugelyje parduotuvių. O Nr. 25 tai ten tiesiog balta gi bus, net nepanaši į liną, o tokių tikrai rasite praktiškai kiekvienoje siūlų parduotuvėje.. g.gif
Tačiau jei nuspręsite pirkti būtent ten, pasirenkate prekes kurias norite pirkti, paspaudžiate ant krepšelio, kairėje pusėje bus Delivery Method, pasirenkate Europe & Ireland, jums priskaičiuos siuntimo kainą 9,99 svarus, spaudžiate checkout  ir vedate adresą bei savo kontaktinius duomenis, apačioje pasirenkate kaip apmokėsite- paypal ar kortele, susimokate ir laukiate savo siuntinuko  biggrin.gif

AČIŪ
"Ataušau" greit....vienai brangoka
Atsakyti
gal žinot iš kur parsisiųst,o gal kur Kaune yra pirkt? arba kuri galit atsiųst? reikia tik 100 gramų ar net mažiau šitų siūliukų. Maxi 4104 numeriuko. labai reikia smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos auksarankės,
noriu dukrytei nunerti suknelę vasarai.
Kaip manote ar galima iš tokių siūlų http://siulai.eu/lt/...;category_id=40

O gal galite rekomenduoti kokius nors ?
Atsakyti
Labai slidus ir nesmagus nerti (mano nuomone). Jau geriau rinktis Lanoso Cotonax, Maxi, Fileta, Lily ar kt medvilne ar pusmedvilne
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 07 14, 18:45)
Labai slidus ir nesmagus nerti (mano nuomone). Jau geriau rinktis Lanoso Cotonax, Maxi, Fileta, Lily ar kt medvilne ar pusmedvilne

Ačiū už operatyvų atsakymą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolia @ 2014 07 14, 19:40)
Sveikos auksarankės,
noriu dukrytei nunerti suknelę vasarai.
Kaip manote ar galima iš tokių siūlų http://siulai.eu/lt/...;category_id=40

O gal galite rekomenduoti kokius nors ?

siaip grazus, bet gana slidus ir jeigu bus daug galiuku su jais vargsit, nebent tai butu vientisas gaminys, be to tokia pat kaina siuo metu Midara pardavineja Perle8, labai fainas, plonas, minkstas siuliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2014 07 01, 10:45)
sveikos,
gal kas bandet siustis is http://www.purplelin...0--25-390-c.asp
reikia siuliuku alia lino spalvos. Lietuvoje randu tik Nr 12 ..o ten ir 20 ir net 25 yr
pati nieko neismanau apie pirkima ir siuntima is UK
APŠVIESKIT  blush2.gif

O pvz cia jei imti nesukta vienos gijos lina? Tikrai bus pigiau, ir bus ir spalva ir linas, man regis vienos gijos tikrai labai plonas.... smile.gif na nebent visai ne to reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievuxe: 14 liepos 2014 - 22:57
Sveiki, gal kas atsakys kokio ilgio virbalus pirkti su valu?
Man pardaveja isiule 1.20 metro, na atseit kaklo apmezgimui tinka, bet jau labai man jie ilgi, addi firmos, plieniniai, tikrai puikus, bet gal reiketu trumpesnius imti?
Atsakyti
vakar kaklo apmezgimui ir rankoviu mezgimui nusipirkau 50 cm. Ilgis-pats tas. Bet pats virbalas labai trumpas, tai ziauriai nepatogus-neina normaliai suimti. Vos ne dviem pirstais reikia virbalus laikyti. O 1,20 tai labai ilgi. Nebent planuojate kliosines sukneles megzti
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 07 15, 16:21)
vakar kaklo apmezgimui ir rankoviu mezgimui nusipirkau 50 cm. Ilgis-pats tas. Bet pats virbalas labai trumpas, tai ziauriai nepatogus-neina normaliai suimti. Vos ne dviem pirstais reikia virbalus laikyti. O 1,20 tai labai ilgi. Nebent planuojate kliosines sukneles megzti

na ka bepadarysi, gyveni ir mokaisi biggrin.gif
o jus addi firmos pirkote?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 07 15, 16:42)
na ka bepadarysi, gyveni ir mokaisi biggrin.gif
o jus addi firmos pirkote?

Man smagiausi šiaip mezgimui 80cm valu, nu dar mezginiams su daugiau akių turiu keletą 100cm. O kepurėm, kaklam, tai imu su 40 valu. Turiu vienus su 20 cm valu nusipirkus - tipo rankovėms, bet su tokiais trumpais virbalais nemoku megzt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 15 liepos 2014 - 15:51
aciu merginos uz patarimus 4u.gif
Atsakyti