Merginos norėčiau pasiteirauti tookio dalyko, gal kam teko susidurti Norėčiau pastorinti šiek tiek lino siūlą (mezgimui vąšeliu) ir galvoju ar įmanomas toks derinys lino siūlas+šilko siūlas, tik vat lino siūlus tai aš turiu o gal žinote kur Vilniuje būtų parduodami šilkiniai siūlai (pvz.: ritėse kaip ir linas)? O gal žinote kokį kitą ploniuką siūlą? Beje mezginys skirtas pavasariui-vasarai tai su mochera siūlai man netinka...
QUOTE(varliuska @ 2014 03 28, 20:14)
Merginos norėčiau pasiteirauti tookio dalyko, gal kam teko susidurti Norėčiau pastorinti šiek tiek lino siūlą (mezgimui vąšeliu) ir galvoju ar įmanomas toks derinys lino siūlas+šilko siūlas, tik vat lino siūlus tai aš turiu o gal žinote kur Vilniuje būtų parduodami šilkiniai siūlai (pvz.: ritėse kaip ir linas)? O gal žinote kokį kitą ploniuką siūlą? Beje mezginys skirtas pavasariui-vasarai tai su mochera siūlai man netinka...
Gal pamėginkit mados garaže pažiūrėti, ten būna visokių babininių. O gal dar variantas plonytę viskozę pabandyt pridėti (irgi ten pat turėtų būti). Na čia mano tokie daugiau teoriniai pamąstymai...
QUOTE(varliuska @ 2014 03 28, 21:14)
Na, lina gadinti su visokiom sintetikom . o beto bus labai sunku nerti.Jei jusu linas naturalios spalvos,paziurekit sioj parduotuvej,pas juos linas babinose vienos gijos,tad pastorinimui tikrai tiks.
http://www.siulupasa...iulai-konusuose
arba medvilninius :
http://www.siulupasa...iulai-konusuose
Ačiū peckelina ir Liepa B., mano linas "ryžos" spalvos todėl reikės ieškoti kažko artimo šiai spalvai Gal ir medvilnė man tiktų, svarbiausiai tik kad būtų plonesnė ir aišku spalvytė tiktų, ačiū dar kartelį Beje kiek perėjau mezgimo siūlų parduotuvių tai niekas nieko negalėjau pasiūlyti o kažkaip ir susidariau nuomonę kad kas antra pardavėja pamanė kad ieškau kažkokio stebuklo, bet aš kantri ir tikiuosi rasiu
O kodel negalima paprasciausiai nerti is 2-ju siulu,jei is vieno per plona?nieko nereiktu ieskoti
QUOTE(rasa32 @ 2014 03 29, 22:51)
O kodel negalima paprasciausiai nerti is 2-ju siulu,jei is vieno per plona?nieko nereiktu ieskoti
Sutinku galima, bet šį sykį norėčiau kažką naujo pabandyti
QUOTE(Auksas+ @ 2014 04 28, 13:48)
Sveikos
gal kuri zinote, kur galima butu isigyti naturalios viskozes siulu ?
kazko panasaus
gal kuri zinote, kur galima butu isigyti naturalios viskozes siulu ?
kazko panasaus
Jusu paveiksliuko nerodo.
stai 100% viskoze:
http://www.siulupasa....lt/gazzal-riva
QUOTE(Liepa B. @ 2014 04 28, 14:29)
cia dar pigiau viskoze
Papildyta:
QUOTE(Liepa B. @ 2014 04 28, 14:29)
cia dar pigiau viskoze
[quote=Tomienė,2014 04 30, 00:29]
[quote=ingauk,2014 04 29, 12:18]
cia dar pigiau viskoze
Norfoje dar pigiau nzn kiek laiko akcija jau yra ir kiek bus, šiandien netyčia pamačiau, po 6,99 lt
[/quote]
gali but, nezinau, tiesiog arti manes jos nera
[quote=ingauk,2014 04 29, 12:18]
cia dar pigiau viskoze
Norfoje dar pigiau nzn kiek laiko akcija jau yra ir kiek bus, šiandien netyčia pamačiau, po 6,99 lt
[/quote]
gali but, nezinau, tiesiog arti manes jos nera