Labas, mane domina siu siulu kokybe:
charisma 80 proc vilna
100 proc vilna alize ecolana
yarntart magic 100 proc vilna
Ar labai veliasi, ar po skalbimo neissitampo?
Mezgu salikeli is siu siulu, labai man patinka. lanoso madonna vilna, moheris
QUOTE(Kulke @ 2013 12 11, 10:02)
Laba. Sakykit, gal zinote, kur Kaune prekiauja Midaros Kid mohair siulais? Vienoj parduotuveje pasiemiau paskutinius reikiamos spalvos ir pritrukau.
Ant Mituvos ir Savanorių kampo turėtų turėti, Danavos turgely, Bazėj, kur šalia senienomis prekiauja
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 11, 11:21)
Ant Mituvos ir Savanorių kampo turėtų turėti, Danavos turgely, Bazėj, kur šalia senienomis prekiauja
Aciu. Tikrai, bazeje radau, raudonam pasaze
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 11, 11:21)
Ant Mituvos ir Savanorių kampo nebėr parduotuvės, kirpykla dabar.
Gal žinot kur Kaune Angora 2 rasti? Lyg apie šilainių turgų girdėjau, bet ten uždarytas kioskelis, ant durų kvietimas kitu adresu netoli, bet ten Midaros siūlais neprekiauja. dainavos turgely nebuvau, gal ten gali būti?
QUOTE(Šiurpė @ 2013 12 11, 11:57)
Gal žinot kur Kaune Angora 2 rasti? Lyg apie šilainių turgų girdėjau, bet ten uždarytas kioskelis, ant durų kvietimas kitu adresu netoli, bet ten Midaros siūlais neprekiauja. dainavos turgely nebuvau, gal ten gali būti?
Stoties turgelyje prekiauja Midaros siulais ir vat siandien buvau bazeje. Tik bazeje brangesni siulai, o addi virbalai po 21 lt Megos parduotuveleje siulu kur kas pigesni... (cia virbalai)
Siulus nusipirkau, bet man toks vaizdas, kad skiriasi atspalvis, nes partiju nr. skiriasi
Dėkui, bazės tai vengiu kaip maro Ieškosim turgeliuose.
QUOTE(Šiurpė @ 2013 12 11, 13:32)
Dėkui, bazės tai vengiu kaip maro Ieškosim turgeliuose.
Kad ten konkretus taskas, parduotuve, ne muge Dar paziurekit pramones Maximos antram aukste
QUOTE(Šiurpė @ 2013 12 11, 11:57)
Rimtai, grįžo kirpykla? Šeubaš
Ar tikrai išvardintose bus Angora2, bet yra seni taškai Savanorių kalno papėdėj, šalia stotelės; Vilniaus/Zamenhofo kampas; šalia 25mečio turgaus žalias pastatas; Bazėj, vakarinėj rampoj, išorinė parduotuvėlė, šalia traukinuko.
QUOTE(Kulke @ 2013 12 11, 12:00)
Stoties turgelyje prekiauja Midaros siulais ir vat siandien buvau bazeje. Tik bazeje brangesni siulai, o addi virbalai po 21 lt Megos parduotuveleje siulu kur kas pigesni... (cia virbalai)
Siulus nusipirkau, bet man toks vaizdas, kad skiriasi atspalvis, nes partiju nr. skiriasi
Prieš gerą savaitę sukau su vėžimu garbės ratus ir neradau jokios siūlų pardotuvėlės. Kur buvo šalia Audimo, dabar ten kažkas kitka
QUOTE(Kulke @ 2013 12 11, 11:02)
Laba. Sakykit, gal zinote, kur Kaune prekiauja Midaros Kid mohair siulais? Vienoj parduotuveje pasiemiau paskutinius reikiamos spalvos ir pritrukau.
Paziurekit Gelezinkelio stoties turguje,seniau ja prekiaudavo.
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 11, 17:53)
Prieš gerą savaitę sukau su vėžimu garbės ratus ir neradau jokios siūlų pardotuvėlės. Kur buvo šalia Audimo, dabar ten kažkas kitka
Prie pagrindinio iejimo, kur akvariumas, buvo ta parduotuvele, jei apie ta pacia kalbam. Gal dabar tikrai nebera, nezinau, ne mano "rajonas" ten
Angora 2 siulu tikrai yra Silainiu turguj , kai ieini per pagrindinius vartus priesais geles yra 2 parduotuves, viena prekiauja, [ant duru uzklijuota siulu kamuoliai su virbalais]....
Ačiū, mergaitės, taškų naujų sužinojau.
Aga, panašu, kad kažkoks netikėtas siūlinių pradinginėjimas prasidėjo :-o
Nu va, radom tik vieną uždarytą, ot žioplos galvos. :-/
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 11, 17:53)
Rimtai, grįžo kirpykla? Šeubaš
Ar tikrai išvardintose bus Angora2, bet yra seni taškai Savanorių kalno papėdėj, šalia stotelės; Vilniaus/Zamenhofo kampas; šalia 25mečio turgaus žalias pastatas; Bazėj, vakarinėj rampoj, išorinė parduotuvėlė, šalia traukinuko.
Aga, panašu, kad kažkoks netikėtas siūlinių pradinginėjimas prasidėjo :-o
QUOTE(uneja @ 2013 12 11, 19:55)
Angora 2 siulu tikrai yra Silainiu turguj , kai ieini per pagrindinius vartus priesais geles yra 2 parduotuves, viena prekiauja, [ant duru uzklijuota siulu kamuoliai su virbalais]....
Nu va, radom tik vieną uždarytą, ot žioplos galvos. :-/