Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

Labas, mane domina siu siulu kokybe:

charisma 80 proc vilna

100 proc vilna alize ecolana

yarntart magic 100 proc vilna

Ar labai veliasi, ar po skalbimo neissitampo? g.gif

Mezgu salikeli is siu siulu, labai man patinka. wub.gif lanoso madonna vilna, moheris

Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 12 11, 10:02)
Laba. Sakykit, gal zinote, kur Kaune prekiauja Midaros Kid mohair siulais?  Vienoj parduotuveje pasiemiau paskutinius reikiamos spalvos ir pritrukau.

Ant Mituvos ir Savanorių kampo turėtų turėti, Danavos turgely, Bazėj, kur šalia senienomis prekiauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 11, 11:21)
Ant Mituvos ir Savanorių kampo turėtų turėti, Danavos turgely, Bazėj, kur šalia senienomis prekiauja  mirksiukas.gif

Aciu. Tikrai, bazeje radau, raudonam pasaze smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 11 gruodžio 2013 - 11:57
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 11, 11:21)
Ant Mituvos ir Savanorių kampo turėtų turėti, Danavos turgely, Bazėj, kur šalia senienomis prekiauja  mirksiukas.gif

Ant Mituvos ir Savanorių kampo nebėr parduotuvės, kirpykla dabar. cool.gif
Gal žinot kur Kaune Angora 2 rasti? Lyg apie šilainių turgų girdėjau, bet ten uždarytas kioskelis, ant durų kvietimas kitu adresu netoli, bet ten Midaros siūlais neprekiauja. dainavos turgely nebuvau, gal ten gali būti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2013 12 11, 11:57)
Ant Mituvos ir  Savanorių kampo nebėr parduotuvės, kirpykla dabar. cool.gif
Gal žinot kur Kaune Angora 2 rasti? Lyg apie šilainių turgų girdėjau, bet ten uždarytas kioskelis, ant durų kvietimas kitu adresu netoli, bet ten Midaros siūlais neprekiauja. dainavos turgely nebuvau, gal ten gali būti?  bigsmile.gif

Stoties turgelyje prekiauja Midaros siulais ir vat siandien buvau bazeje. Tik bazeje brangesni siulai, o addi virbalai po 21 lt blink.gif Megos parduotuveleje siulu kur kas pigesni... (cia virbalai)

Siulus nusipirkau, bet man toks vaizdas, kad skiriasi atspalvis, nes partiju nr. skiriasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 11 gruodžio 2013 - 12:01
Dėkui, bazės tai vengiu kaip maro biggrin.gif Ieškosim turgeliuose.
Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2013 12 11, 13:32)
Dėkui, bazės tai vengiu kaip maro  biggrin.gif  Ieškosim turgeliuose.

Kad ten konkretus taskas, parduotuve, ne muge smile.gif Dar paziurekit pramones Maximos antram aukste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2013 12 11, 11:57)
Ant Mituvos ir  Savanorių kampo nebėr parduotuvės, kirpykla dabar. cool.gif
Gal žinot kur Kaune Angora 2 rasti? Lyg apie šilainių turgų girdėjau, bet ten uždarytas kioskelis, ant durų kvietimas kitu adresu netoli, bet ten Midaros siūlais neprekiauja. dainavos turgely nebuvau, gal ten gali būti?  bigsmile.gif

Rimtai, grįžo kirpykla? Šeubaš biggrin.gif
Ar tikrai išvardintose bus Angora2, bet yra seni taškai Savanorių kalno papėdėj, šalia stotelės; Vilniaus/Zamenhofo kampas; šalia 25mečio turgaus žalias pastatas; Bazėj, vakarinėj rampoj, išorinė parduotuvėlė, šalia traukinuko.

QUOTE(Kulke @ 2013 12 11, 12:00)
Stoties turgelyje prekiauja Midaros siulais ir vat siandien buvau bazeje. Tik bazeje brangesni siulai, o addi virbalai po 21 lt  blink.gif  Megos parduotuveleje siulu kur kas pigesni... (cia virbalai)

Siulus nusipirkau, bet man toks vaizdas, kad skiriasi atspalvis, nes partiju nr. skiriasi  g.gif

Prieš gerą savaitę sukau su vėžimu garbės ratus ir neradau jokios siūlų pardotuvėlės. Kur buvo šalia Audimo, dabar ten kažkas kitka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 12 11, 11:02)
Laba. Sakykit, gal zinote, kur Kaune prekiauja Midaros Kid mohair siulais?  Vienoj parduotuveje pasiemiau paskutinius reikiamos spalvos ir pritrukau.

Paziurekit Gelezinkelio stoties turguje,seniau ja prekiaudavo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 11, 17:53)
Prieš gerą savaitę sukau su vėžimu garbės ratus ir neradau jokios siūlų pardotuvėlės. Kur buvo šalia Audimo, dabar ten kažkas kitka  g.gif

Prie pagrindinio iejimo, kur akvariumas, buvo ta parduotuvele, jei apie ta pacia kalbam. Gal dabar tikrai nebera, nezinau, ne mano "rajonas" ten smile.gif
Atsakyti
Angora 2 siulu tikrai yra Silainiu turguj , kai ieini per pagrindinius vartus priesais geles yra 2 parduotuves, viena prekiauja, [ant duru uzklijuota siulu kamuoliai su virbalais]....
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, taškų naujų sužinojau.
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 11, 17:53)
Rimtai, grįžo kirpykla? Šeubaš  biggrin.gif
Ar tikrai išvardintose bus Angora2, bet yra seni taškai Savanorių kalno papėdėj, šalia stotelės; Vilniaus/Zamenhofo kampas; šalia 25mečio turgaus žalias pastatas; Bazėj, vakarinėj rampoj, išorinė parduotuvėlė, šalia traukinuko.
Prieš gerą savaitę sukau su vėžimu garbės ratus ir neradau jokios siūlų pardotuvėlės. Kur buvo šalia Audimo, dabar ten kažkas kitka  g.gif

Aga, panašu, kad kažkoks netikėtas siūlinių pradinginėjimas prasidėjo :-o
QUOTE(uneja @ 2013 12 11, 19:55)
Angora 2 siulu tikrai yra Silainiu turguj , kai ieini per pagrindinius vartus priesais geles yra 2 parduotuves, viena prekiauja, [ant duru uzklijuota siulu kamuoliai su virbalais]....

Nu va, radom tik vieną uždarytą, ot žioplos galvos. :-/
Atsakyti