Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(maskatukas @ 2014 03 04, 13:56)
sveiki, gal ne i tema rasau, kur perkate gerus virbalus? kaip pamatau video kokiais mezga, miela ziureti, siulu parduotuveje nusipirkau kelias poras-linksta unsure.gif

na, gal ne tiek, kur bet kokio gamintojo smile.gif Man linkdavo visi tie tokie "pilkos spalvos" virbalai, kurių galima rast visose maximose, rimi ir t.t. paskui perėjau prie Addi. Kainų aišku nėra ir ko lyginti, bet užtat kokybė kokia - miela malonu megzti. kol kas addi nė vieni nesulinko. na gal tik plonyčiai tie 1.25 mm, riešinėms kur tinkami, tai prisėdau netyčia, tai biški liko žymė.... ax.gif šiaip dar kiek teko girdėt knitpro geri virbalai. pati neturiu, knitpro pas mane tik vašels - tai labai smagiai neriasi smile.gif o nusipirkt jų galima daugelyje siūlų parduotuvių (bent jau addi) Vilniuje, knitpro turi MZ, kasiulai. internetu irgi daug kas addi prekiauja, ir knitpro. tokia tad mano asmninė nuomonė apie virbalus smile.gif kol kas pagrinde addi, bet labai niežti išmėginti karboninius knitpro... smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 03 04, 13:56)
sveiki, gal ne i tema rasau, kur perkate gerus virbalus? kaip pamatau video kokiais mezga, miela ziureti, siulu parduotuveje nusipirkau kelias poras-linksta unsure.gif

Šiuo metu naudoju Knitpro virbalus (medinukus), man asmeniškai jie labai labai patinka, be galo lengvai mezgasi, visai neskauda pirščiukų, patogūs, gerai siūlas "eina", perku juos spec. siūlų parduotuvėse smile.gif Dėl lankstymosi tai net nežinau, mediniai tai nesilanksto (nebent jau lūžtų), o riešinėms turiu plonus 1.25mm metalinius virbalus, tai šie gal kažkiek ir lankstosi bet kažkaip nekrenta man tai į akis smile.gif
Atsakyti
Addi antrukai man pasilankste. Gal kad varziai mezgiau, o gal kad didelis ir sunkus mezginys ir akiu buvo virs 800.
Karboninius turiu ir isbandziau. Vusu pirma vieno galiukas atsiklijavo. Prisiklijavau. Bet man jiems slidumo truksta. Aisku priklauso ir nuo siulo.
Atsakyti
Klijuoto medžio KnitPro labai blogai slysta. Dar man asmeniškai addi valas labiau patinka nei KnitPro.
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2014 03 05, 08:48)
Šiuo metu naudoju Knitpro virbalus (medinukus), man asmeniškai jie labai labai patinka, be galo lengvai mezgasi, visai neskauda pirščiukų, patogūs, gerai siūlas "eina", perku juos spec. siūlų parduotuvėse smile.gif Dėl lankstymosi tai net nežinau, mediniai tai nesilanksto (nebent jau lūžtų), o riešinėms turiu plonus 1.25mm metalinius virbalus, tai šie gal kažkiek ir lankstosi bet kažkaip nekrenta man tai į akis  smile.gif

man nezymiai, bet pasilankste, nors siaip nelabai ir matos, tik kai as pati su jais daug mezgu tai matau kuris siek tiek kreivas smile.gif
Atsakyti
aciu thumbup.gif
addi parasyta siulu pasaulis parduotuveje, kad aliumininiai, g.gif
nelinks?
Atsakyti
Addi valinukai dar nei vieni nesulinko schmoll.gif turiu nemažai, tiek skirtingų dydžių, tiek skirtingų ilgių.
Atsakyti
aš dabar po truputį keičiu visą savo virbalų kolekciją į KnirPro kvadratinius smile.gif labai patiko, ypatingai ploniems ir įnoringiems siūlams megzti.
Atsakyti
Mergaites,reikia patarimo.Kokie siuliukai tiktu geriausiai nerti vaseliu ilga sijona,kad jis graziai kristu,Ziurejau Yarnart Tulip,bet ten nematau tamsios turkio spalvos.....o kazin kaip Maxi siulai.....pvz ,kad ir toki sijona

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauralauralaura @ 2014 03 05, 18:53)
Mergaites,reikia patarimo.Kokie siuliukai tiktu geriausiai nerti vaseliu ilga sijona,kad jis graziai kristu,Ziurejau Yarnart Tulip,bet ten nematau tamsios turkio spalvos.....o kazin kaip Maxi siulai.....pvz ,kad ir toki sijona

Aš šitokį sijoną nėriau iš 'Limol' siūlų, tai man labai patiko ir megzti iš jų ir kritimas man gražus buvo. Bandžiau šito sijono motyvą nertis ir iš 'Maxi', kažkodėl man pasirodė kad su 'Limol' gaunasi minkštesnis mezginys smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2014 03 05, 22:00)
Aš šitokį sijoną nėriau iš 'Limol' siūlų, tai man labai patiko ir megzti iš jų ir kritimas man gražus buvo. Bandžiau šito sijono motyvą nertis ir iš 'Maxi', kažkodėl man pasirodė kad su 'Limol' gaunasi minkštesnis mezginys smile.gif

bet limol ir plonesni uz maxiukus smile.gif
Atsakyti
[quote=varliuska,2014 03 05, 22:00]

Labai aciu uz patarima... 4u.gif Bandysiu pasidairyti siu siuliuku mirksiukas.gif
Atsakyti