Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Tomienė @ 2014 02 04, 00:33)
ot ką reiškia atsidaryt kelis psl iš karto  cool.gif siulai

Aciu 4u.gif Buvau pamirsus kad yra tokia tema doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Patarkit, prašau, iš kokių siūlų numegzti žieminę kepurę ir šaliką, kad negraužtų, nesibumbuluotų, nesitampytų ir būtų šilti smile.gif . Ačiū
Atsakyti
sos, mergaites smile.gif
ar uzektu pora kamuoliuku po 50 g, 110 metru 52-54 cm galvytes apimties kepurytei g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2014 02 07, 10:59)
sos, mergaites smile.gif
ar uzektu pora kamuoliuku po 50 g, 110 metru 52-54 cm galvytes apimties kepurytei  g.gif

Tikrai užtektų, aš sau iš 1 kamuoliuko (50 g. - 160 m.) normalią moterišką kepurę nusimezgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peckelina @ 2014 02 07, 14:20)
Tikrai užtektų, aš sau iš 1 kamuoliuko (50 g. - 160 m.) normalią moterišką kepurę nusimezgiau  4u.gif

aciu, leksiu pirkti smile.gif
Atsakyti
Riva nešiojasi gerai, tik neriant slidokas ir kartais kliūdavo vąšelis už gijų. Ir dėl slidumo mėgsta išsivynioti siūlas biggrin.gif Tik man viena suknelė patįso unsure.gif įtariu, per laisvai nėriau.
Atsakyti
Sveikos. Iš kokių siūlų geriausia nerti skaras? Nusipirkau tokių user posted image
Bet gaunas nėrinys toks standus , kietokas, manau gal per stori siūlai..
Atsakyti
sveikos, gal zinote kur kaune ne internetinej parduotuvej galima nusipirkti alize cashmira fine siulu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2014 02 17, 11:13)
sveikos, gal zinote kur kaune ne internetinej parduotuvej galima nusipirkti alize cashmira fine siulu? g.gif

siuluparduotuve.lt visada perku 4u.gif jie siuncia is KAuno, tai paziurek ju psl.,kur randasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2014 02 17, 11:13)

Manau,kad URME tikrai rastumet. Dar prie 25-ecio turgelio, stoties turguje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 17 vasario 2014 - 12:35
aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
gal zinot kur galima gaut pigiau vernito plonosios medvilnes?
Atsakyti