Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Viksė @ 2014 01 18, 21:19)
Ten nauja parduotuve? O kaip kainos?

Nežinau, aš ten pirmą kartą buvau. Pardavėja sakė, kad turėjo "tašką" Sostinės turguje, liko tik parduotuvė. Pasirinkimas mano akimis normalus, kainos kaip kai kurių siūlų, neturiu su kuo lyginti, nes asortimentas kitoks, ne toks, kaip pvz. Midaros schmoll.gif gal sakyčiau daugiau ispaniškų siūlų g.gif
Turi jie ir internetinę parduotuvę, bet nepamenu kaip vadinasi blush2.gif berods čia kažkur buvo nuoroda.
Atsakyti
Sveikos, ieškau Yarn Art Super merino 50% vilna, 50% akrilas siūlų, 100 g - 320 m. Gal kas turit? Niekur nerandu..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2014 01 19, 18:08)
Sveikos, ieškau Yarn Art Super merino 50% vilna, 50% akrilas siūlų, 100 g - 320 m. Gal kas turit? Niekur nerandu..

turiu, vieną motkelį ir baltos spalvos berods.
Atsakyti
Drops Cotton Merino
Gal kas mezge is siu siulu? Ar bent ciupinejo? ax.gif Sudetis labai noretina medvilne+vilna. Tik biski tas merino tasumas gasdina, plius nzn kaip medvilne pasielgs. Nes syki mezdiau skara is medvilnes (gaila be etikeciu buvo), tai kai isskalbiau padvigubejo, po antro skalbimo vel padidejo doh.gif Skarai tai i naudai, bet jei tunika/megztukas tai jau nlb g.gif
Atsakyti
Mezgimo siūlai Drops Lima 4305 dark blue
siulai

o šitie tiktų šalikui? Pirkčiau internetu, negaliu apčiupinėti.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2014 01 21, 09:45)
Mezgimo siūlai Drops Lima 4305 dark blue
siulai

o šitie tiktų šalikui? Pirkčiau internetu, negaliu apčiupinėti.

Aš mezgiau savo vaikui šaliką ir kepurę iš tokios pat sudėties šiek tiek storesnių Drops Nepal, labai patiko megzti, vaikas sakė, kad nekanda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2014 01 21, 11:50)
Aš mezgiau savo vaikui šaliką ir kepurę iš tokios pat sudėties šiek tiek storesnių Drops Nepal, labai patiko megzti, vaikas sakė, kad nekanda  4u.gif

ačiū, o kiek gr sunaudojote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 21 sausio 2014 - 14:36
QUOTE(Tynka @ 2014 01 21, 14:32)
ačiū, o kiek gr sunaudojote?

Pirkau 6 vnt (300g), bet maždaug pusė iš vieno liko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 21 sausio 2014 - 15:00
QUOTE(Jolancike @ 2014 01 21, 12:59)
Pirkau 6 vnt (300g), bet maždaug pusė iš vieno liko.

supratau, orientuosiuos 4u.gif
Atsakyti
ar šitus dar pardavinėja midara?
http://www.ravelry.c...ry/midara-jolia

Atsakyti
sveikos, gal zinote kur gauti suns vilnos?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 01 23, 14:30)
sveikos, gal zinote kur gauti suns vilnos?

Aviu + suns vilnos siulu turi wool.lt. Skyrelyje kiti siulai paziurekit.
Atsakyti