Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(ditė. @ 2014 01 10, 17:40)
Dabar jau zinau,kad vernito siulu vilna ir pusvilne yra sukuotine ir kociotine.Tai kociotines siuliukas susuktas kaip namines vilnos ir siurkstus,o sukuotines svelnus,lyg is keliu siuleliu.Labai geras nesiojimui.Mezgu sukuotines,skalbiu skalbyklej,nesiojasi puikiai.Sunui mezgu trecia megztuka.Patenkintas.As ir sau turiu kelis. t ikrai patariu,tik tas minusas,kad iseiga didesne,bet pagal kaina su kitais dar pigiau gaunasi.

taip, taip , pas mane sukuotines vilnos, nu geras tik po tiek metu tai suzinojau lotuliukas.gif
o jus internetu uzsisakote?
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2014 01 10, 17:46)
taip, taip , pas mane sukuotines vilnos, nu geras tik po tiek metu tai suzinojau lotuliukas.gif
o jus internetu uzsisakote?

sagu sala neradau parduotuves, o sagu pasaulis-taip, IKi seskineje yra, ten ir pirkau vernito medvilne, o pusvilnes jau senokai sake neturi, cia apie Vilniu kalbu
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 01 10, 17:49)
sagu sala neradau parduotuves,  o sagu pasaulis-taip, IKi seskineje yra, ten ir pirkau vernito medvilne, o pusvilnes jau senokai sake neturi, cia apie Vilniu kalbu

Nugis rimtai, Sagų pasaulis doh.gif
Gal man atidavė tą kočiotinę g.gif dėl to į Vernitą ir nežiūriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 01 10, 23:08)
Nugis rimtai, Sagų pasaulis  doh.gif
Gal man atidavė tą kočiotinę  g.gif dėl to į Vernitą ir nežiūriu  blush2.gif

o is tikruju kai ja atskirti viena nuo kitos g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2014 01 10, 23:12)
o is tikruju kai ja atskirti viena nuo kitos  g.gif  blush2.gif

Neįsivaizduoju schmoll.gif savają jau liečiant jaučiamas šiurkštumas, ryt įlįsiu į spintą ir išnagrinėsiu etiketę, nes siūlų dar turiu ir nežinau kur dėt unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgėjos smile.gif Gal žinote, kur Vilniuje galima nusipirkti Alize Sunny siūlų?
Atsakyti
Gal žinote ar matėte, kas Vilniuje prekiauja šiais siūlais? Buvo kioskelis Sostinės turguje, išsikraustė unsure.gif o kur - nežinau, o siūlų verkiant reikia verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 01 12, 00:18)
Gal žinote ar matėte, kas Vilniuje prekiauja šiais siūlais? Buvo kioskelis Sostinės turguje, išsikraustė unsure.gif  o kur - nežinau, o siūlų verkiant reikia  verysad.gif

user posted image

Is Vilniaus sostines turgelio tas kioskelis issikrauste? Jei taip, tai gaila...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 01 12, 01:28)
Is Vilniaus sostines turgelio tas kioskelis issikrauste? Jei taip, tai gaila...

Taip, buvo Sostinės turguje, prieš pusmetį jau neberadau. Taip ir guli neužbaigtukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 01 12, 00:35)
Taip, buvo Sostinės turguje, prieš pusmetį jau neberadau. Taip ir guli neužbaigtukas  unsure.gif

As pries 1,5 men buvau paciame Sostines turgelyje, ten viduje, po stogu, kur silta. Ten yra siulu parduotuvele tokia. Paziurekite tenai. Gal ten tas pats kioskelis persikele?
Atsakyti
Gal kuri matet Kaune ar internete siu siulu?Nebutinai tokios pat spalvos.
Supersocke 100 Hiking Color
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 01 12, 00:18)
Gal žinote ar matėte, kas Vilniuje prekiauja šiais siūlais? Buvo kioskelis Sostinės turguje, išsikraustė unsure.gif  o kur - nežinau, o siūlų verkiant reikia  verysad.gif

user posted image

dabar šiais siūlais prekiauja Savanorių pr. 22
http://www.yarnstore...ducts/cable_n5/
Atsakyti
Vienas siulu kioskas is Sostines turgaus issikrauste i Kauno gatve
Atsakyti