Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Aš nuėjau TEN pažiūrėt, kaip atrodo Bytte. Anksčiau nesigilinau, nes maniau, kad ana pati viską žino geriausiai ir nienafig mokint tėvą vaikus daryt biggrin.gif
TEN kažkodėl man kabinėjasi prie mano javos ir rodo man lygiai vieną foto, bet iš jos aš nesuvokiu, kodėl tu save prisiskyrei prie vasarų. Man tenai šilta mastau.gif

O tą pirmą koliažą tai ir ruduo, ir pavasaris nešiot galėtų mastau.gif Ten gi neutralios spalvos. Gi ką tik buvau įdėjus nuorodą, kur teigiama, kad bright springui neutrali spalva idealiausia - kaip va tų batų biggrin.gif

Klausyk, o negali būt, kad tu save vertindama, painoji spalvas, kurios tau netinka ir kurios tau nepatinka? Man, pavyzdžiui, lašišinė spalva labai tinka, bet pamačius save su lašišinės spalvos paltu, aš čia pat griūčiau ir kojas pakratyčiau biggrin.gif

Arba va tuo salotiniu... biggrin.gif

Taip pat pamenu savo reakciją į paletę. Man???? blink.gif Kooookios spalvos, šitos???? blink.gif Ružavos??? blink.gif Violetinė????? blink.gif Markerio žalia???? blink.gif Geltona???? blink.gif Jūs gal visai išdurnėjot??? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 gruodžio 2013 - 14:27
man tai dar toli iki supratimo -kuri spalva man geriau tinka unsure.gif kad taip prisideciau ir matyciau -va , sita geriau! Daznai pati spalva itaka padaro , kuri labiau sirdies smile.gif kazkaip nemoku but objektyvi g.gif na, gal dar ismoksiu...
Atsakyti
Aš savo paletę turėjus rankose, mintinai moku, ir vis viena kartais nusiperku, kas labai patinka, nors to paletėje nėra biggrin.gif Ir tikrai man labai sunku pripažinti, kad man labai TINKA visa eilė rūžavų, nuo Paršiuko Čiuko iki lašišos, persiko, abrikoso ir dar ten visokių pupsikų biggrin.gif

Man čia kas taip pasakytų, aš iš paskutiniųjų rėkčiau, kad ne mano tatai, susirinkit tą šūdą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 14:09)
Man, pavyzdžiui, lašišinė spalva labai tinka, bet pamačius save su lašišinės spalvos paltu, aš čia pat griūčiau ir kojas pakratyčiau biggrin.gif

turėjau lašišinį megztuką, bet daugiau gulejo, negu buvo nešiojamas. paltas lašišinis man irgi tragiškai netiktų. man kaip tik ta lašišinė nelabai ir patinka, bet pridėjus prie veido tą blankią dusty rose ir tą lašišinę, gyvesnė buvau su pastarąją... nors kokia suknelė, paltas tai tikrai, manau, netiktų..
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 14:19)

Man čia kas taip pasakytų, aš iš paskutiniųjų rėkčiau, kad ne mano tatai, susirinkit tą šūdą biggrin.gif

nu zinok as irgi, neturiu tokiu rubu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
dėl gelsvos odos, tai iš esmės visų žmonių oda yra šiltoje gamos pusėje, jeigu būtum avataras - mėlynoj gamoj tai būtų šalta. Tai tame šiltume tenka ieškot mažiau šiltų norint atskirti cool tipus.
Man ir taip buvo na lyg ir šalta, na bet pažiūriu atidžiau nu yra gelsvumo ir vėl iš pradžių doh.gif
su camel ir taupe spalvom labai gerai testuotis, ant manęs labai akivaizdu, kuri geriau. Bet reik skirt atspalvius kažkiek, seniau aš visas nurašydavau - ai čia tos visos rudos kur man netinka. O dabar pažiūriu ir jaučiu iki kokio laipsnio šiltintą taupe dar galiu nešiot, ne tik, kad gryną biggrin.gif čia light summer lašas šilumos duoda.
Ir šokolado ruda tinka, tokia nei ruda nei violetinė pasirodo, kone tamsiausia spalva paletėj smile.gif
jei akivaizdžiai camel geriau, tai šiltas tipas, aš su tikra camel ligonis esu.
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 05, 15:27)
turėjau lašišinį megztuką, bet daugiau gulejo, negu buvo nešiojamas. paltas lašišinis man irgi tragiškai netiktų. man kaip tik ta lašišinė nelabai ir patinka, bet pridėjus prie veido tą blankią dusty rose ir tą lašišinę, gyvesnė buvau su pastarąją... nors kokia suknelė, paltas tai tikrai, manau, netiktų..

Tai vat aš apie tą patį. O reiktų, pavyzdžiui, kokiam reatre vaidint ir rinktis kostiumą iš juodo ir lašišinio - tada jau būtų gal ir nieko lotuliukas.gif

Esmė tame, kad ten pridėta belekiek spalvų, atrodo, o, kiek daug, visa vaivorykštė, o iš jų realiai vartotinų - kelios tik biggrin.gif O tos visos paršelinės - į maudomus, lūpdažius ir skareles. Daugiau niekaip schmoll.gif

Tai aš ir žinau, kad mano spalvos - tamsiai mėlyna, šiltai pilka, kaip zuikis, camel, pieno riebumo ir blausios aqua, bet ne per ryškios ir ne per šaltos ginkdie. Dar chaki į žalumą ir tokia levandinė, kur nei žalia, nei mėlyna. Ir viskas!
Aš tas šiltas violetines, geltoną, ryškias žalias, markerius ir visą būrį paršų ignoruoju, aš jų atsisakau, eina jie šikt doh.gif lotuliukas.gif Visi būriu biggrin.gif
Atsakyti
Noa, o kaip tau sita? as nusipirkau va toki megztini, nu mano galva jis man tobulai prie snukucio tinka, dabar dar pasakykit, kad cia ne light spalva unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Žinok, man irgi tinka tobulai.
Atsakyti
palyginus su paletem, ta spalva man labiau i True spring nesa.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 12 05, 15:51)
palyginus su paletem, ta spalva man labiau i True spring nesa.

Aš žinok labai išrankiai žiūriu į internetines paletes, kadangi jose dažnai būna ne tai, kad vat man skirtos spalvos, o daugiau spalvos, kuriomis vienas tipas skiriasi nuo kitų. Nu kiek sukiši tų spalvų ant lapo, 20? Paletėj daugiau, bet vis viena ne visos...

Kai kurios internete randamos paletės net iš viso grybauja kiektai mastau.gif Pavyzdiui tos ten, iš cardinanempire.com, labai teisingai parašytos, bet pavaizduotos tai kažkaip ne taip...

Bet kokiu atveju, tokia mano paletėje buvo prie brights. Tipo, galima pirkti madingus drabužius, megztinius irgi, į sveikatą biggrin.gif Ir iš viso, buvo visos LT vėliavos spalvos. Sako, kad jos tinka braitui, bet tinka ir laitui, tiktai čia jau ryškiausia, kas jam tinka biggrin.gif Dar tokia baisiai ryški koralinė, ta šilta violetinė ir kitokios bjaurybės biggrin.gif
Atsakyti
kalbant apie žalią, tai va tokiam kontekste (mano nešiojamų šalikų pvz, tik kokybė nelabai), man ji labai tinka, atskirai - nieko neturiu, tik vieną sodriai žalią suknelę, smaragadinę, tai spalva tinkama.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 05 gruodžio 2013 - 15:17