Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Elle_ @ 2013 12 05, 13:24)
kad esu šaltukė, labiausiai nusprendžiau pagal šį testuką ir spalvų paletę:
user posted image

tai tada ne pavasaris esat, nes pavasariu šaltu nėra, jie šilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 12 05, 11:45)
tai tada ne pavasaris esat, nes pavasariu šaltu nėra, jie šilti smile.gif

pagal Noa testuką išeinu pavasaris, nes pudros su pink tonu man netinka, ir labiau camel tinka spalva, negu kakavinė ax.gif tai matomai vis tik pavasaris
Atsakyti
Elle, as apie situs testus kalbu

QUOTE(SOWELU @ 2013 12 03, 11:53)
3. Tipu testavimo spalvos, eilės tvarka: rudeniui - vasarai- pavasariui - žiemai
user posted image

Kuri geriau jums tinka ta apdulkejus salta svelniai rozine ar ta ryski salotine?

QUOTE(Hiver @ 2013 12 03, 13:48)
6. Kuri is siu keturiu tinka graziausiai pridejus prie veido (be makiazo).
Is virsaus i apacia pavasaris (lasisine arba persikine, turi buti svari, gyva spalva),  ruduo (oranzine, labiau link rudziu spalvos traukianti), vasara (pilkai rozine), ziema (astriai rozine, ryski)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kuri is situ geriau - ar pilkai rozine ar lasisine? 4u.gif

QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 10:40)
Tada oda šilta, jei renkatės iš pavasario ir vasaros - pavasaris smile.gif

O tiksliai tai be krūvos foto niekas nepasakys, taip pat nepasakys ir koks pavasaris. Bet vat jei klausimas, kaip apsispręsti, tada šiltas tipas. O vasarai tiktų kakavinė ir krempudra su rose undertones.

Ne viskas taip paprasta biggrin.gif As irgi anksciau laikydavau kad jeigu oda su gelsvumu reiskia oda silta. Bet matomai gelsvumas gelsvumui nelygu. Man oda irgi is tu yellow , cia seniau rinkausi pudra is brangesniu, tai isivaizduok, nei tarp Dior, nei Guerlain neradau tokio sviesiai gelsvo atspalvio kuris man reikalingas. Visos absoliuciai buvo per rausvos, vienintele Chanel turejo ta atspalvi kurio man reik. (Lyginau Chanel 20 su Guerlain Nr.2 su Dior visais aplink 20)
Uztai ilga laika abejojau del savo galejimo but cool.
Bet kadangi mano tipa nustate kaip visiskai salta tai nutariau kad turiu saltai gelsva oda.
Idegis mano irgi nebuna sokoladinis, o daugiau kazkoks geltonai rusvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 05 gruodžio 2013 - 11:53
o čia tai užduotėlė buvo. Net teko spinta išversti. ir ką gi...
labiausiai tai royal blue man vizualiai patinka biggrin.gif ta dust rose su manim susilieja, ji kaip mano veido, odos spalva, tokia antra oda. ir apple green neturiu, bet turiu ryškiai salotinė - tai nelabai mano spalva, per ryški, nors ir pagyvina veidą.
del kito testo: kad ir kaip būtų gaila, bet panašu, kad lašišinė (čia jau mano asmeninės antipatijos smile.gif

Papildyta:
laiku užsuko mama į svečius, tai pridėjus prie veido dusty rose megztuką ir lašišinį džemperį, vienareikšmiškai pasisakė už lašišinę spalvą.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 12 05, 12:48)
Ne viskas taip paprasta biggrin.gif  As irgi anksciau laikydavau kad jeigu oda su gelsvumu reiskia oda silta. Bet matomai gelsvumas gelsvumui nelygu. Man oda irgi is tu yellow , cia seniau rinkausi pudra is brangesniu, tai isivaizduok, nei tarp Dior, nei  Guerlain neradau tokio sviesiai gelsvo atspalvio kuris man reikalingas. Visos absoliuciai buvo per rausvos, vienintele Chanel turejo ta atspalvi kurio man reik. (Lyginau Chanel 20 su Guerlain Nr.2 su Dior visais aplink 20)
Bet kadangi mano tipa nustate kaip visiskai salta tai nutariau kad turiu saltai gelsva oda.

O klausyk, tu esi iš tų, kurios kaukia, kad joms savaiminio įdego kremai per daug oranžiniai? Nes man, tarkim, jų nėra per oranžinių, man oranžiniai tinka. Ne spalva oranžinė, o būtent dirbtinio įdegio kremas. O kitos ieško būtent su pilkesniu atspalviu...

Tada išeina, kad tavo oda yra beige. Ne ružava, bet tokia geltonai pilka, teisingai?

Apskritai tai aš apie priskyrimą kažkokiam tipui be foto manau taip. Tiksliai pagal aprašymą vis viena nepasakysi, užtat kad net elementarus pasakymas "man tinka šita spalva" dar visai nereiškia, kad tinka ir kad tai ta spalva smile.gif Gal žmogus su neatiderinta spalva vaikščioja ir jaučiasi patenkintas biggrin.gif Va, Elle parodė, kokia šilta violetinė jai tinka, o teste tai rodo, kad jai tinka jau šalta? g.gif

Kita vertus, gal žmogus labai spalvose susigaudo, jau jau beveik beveik susiprato, tik abejoja - tada, aišku, galima ir pasakyt biggrin.gif Jei žmogus tikrai dėjo skudurus prie veido ir kakavinė netiko, o camel tiko - tada oda tikrai yra šilta. O jei tiesiog užmetė akį į nagus, tokią spalvą pirkčiau, graži, o tokia ne, nepatinka - tada jau jo paties atsakomybė už klaidingą diagnozę biggrin.gif

Asmeniškai man šitos dvi spalvos, camel ir taupe, šiuo atveju geriau, nes jų lengviau rasti, o tą dusty rose rask, kad gudrus! Ir nuo jų yra panašus vaizdas. O nuo šitų testinių vaizdas labai skirtingas, kitam ta spalva elementoriškai nepatiks, kad ryški, tiek nepatiks, kad jis sakys - ne, netinka, akis braižo. Lyginant, mano supratimu, reikia dėti panašaus "efekto" spalvas, arba abi ramias, arba abi kreizines biggrin.gif

Bet ir tai, aišku, jei mes nematom, tai viskas priklauso nuo žmogaus smile.gif Iš pasakymų, ir dar nepažįstant žmogaus, tiksliai nepasakysi biggrin.gif Pvz. jei tu sakytum, kad tau ta spalva netinka, aš galvočiau, kodėl. O kai mano dieds pareiškia, kad jam tinka absoliučiai visos spalvos, nes jo snukis nesikeičia, kaip tas, taip tas, kokia spalva besirenk - tai aš nelabai tikiu tuom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 05, 13:39)
ta dust rose su manim susilieja, ji kaip mano veido, odos spalva, tokia antra oda. ir apple green neturiu, bet turiu ryškiai salotinė - tai nelabai mano spalva, per ryški, nors ir pagyvina veidą.

QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 13:50)
O nuo šitų testinių vaizdas labai skirtingas, kitam ta spalva elementoriškai nepatiks, kad ryški, tiek nepatiks, kad jis sakys - ne, netinka, akis braižo. Lyginant, mano supratimu, reikia dėti panašaus "efekto" spalvas, arba abi ramias, arba abi kreizines biggrin.gif

Ką ir reikėjo įrodyti biggrin.gif

Jei ji gerai nusistatė ir tikrai yra light spring, tada jai tikrai lašišinė gerai tinka, o nuo didelio kiekio šitos salotinės gali žmogus ir infarktą gaut biggrin.gif Paletėse pas light spring šta spalva yra, bet tik kaip accent, ten kokie bliuzono kraščiukai ar kažkas biggrin.gif
Atsakyti
su camel spalva buvo viskas labai paprasta, nes turiu camel spalvos paltuką, kuris man tobulai tinka pagal atspalvį, taupe spalva pasitikrinau interenete, nes realiai tokios neturiu.
Atsakyti
Aš tai Rimi ėjau, megztinius pasiėmiau kelis, nunešiau iki kabinos, prisidėjau prie veido ir pasitikrinau, kuri man geriau, kakava ar camel biggrin.gif Realiai tos spalvos atrodo tokios panašios, o kai prisidedi prie veido, visas skirtumas išaiškėja... Jei tu pavasaris arba vasara, žinia biggrin.gif
Atsakyti
man camel vienareikšmiškai nugalėjo, visiškai mano spalva wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Hiver @ 2013 12 05, 11:48)
Ne viskas taip paprasta biggrin.gif  As irgi anksciau laikydavau kad jeigu oda su gelsvumu reiskia oda silta. Bet matomai gelsvumas gelsvumui nelygu. Man oda irgi is tu yellow , cia seniau rinkausi pudra is brangesniu, tai isivaizduok, nei tarp Dior, nei  Guerlain neradau tokio sviesiai gelsvo atspalvio kuris man reikalingas. Visos absoliuciai buvo per rausvos, vienintele Chanel turejo ta atspalvi kurio man reik. (Lyginau Chanel 20 su Guerlain Nr.2 su Dior visais aplink 20)

Va va ir pas mane oda turi gelsvumo. Amžiais neatitaikau pudrų, visos šiltos per gelsvos, o šaltos... nu nėr pas mane kakavinė su pilkumu oda tikrai.
Mano įdegis gelsvai rusvas su piljumu, jai išplaut būtų kaip pas bright spring biggrin.gif
ir man netinka visos tos taupės niekaip, aš šalia jų geltininkė gaunuos. O jie bjaurybės puse paletės taupėm užkrovė. Todėl man vis ir kirba mintis - ne vasara aš, ne vasara doh.gif jai imt populiariają paletę, tai man tinkančių spalvų ten mažiau nei pusė
user posted image
va šitoj jau daugiau tinkančių spalvų
user posted image
tai tiesiog nebežinau kur lyst doh.gif nors į žiemas skradžiai, bo boba parduotuvėj sakė kad man labai tinka juoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 12 05, 14:48)
tai tiesiog nebežinau kur lyst doh.gif nors į žiemas skradžiai, bo boba parduotuvėj sakė kad man labai tinka juoda biggrin.gif

lotuliukas.gif Žinai ką, man parduotuvėj šitą irgi daug kartų teko girdėti lotuliukas.gif

Klausyk. O tu tiksliai joks ne ruduo? unsure.gif Jei murzinas bright spring. Tai rudeniai šilti murzini.
Atsakyti
va koliažas ture summer, mano mano ir dar kart mano:
user posted image
O va čia tik violetinis šalis su skėčiu... visa kita man netiktų, ypač ta mėlynai žalia palaidinė ilgom rankovėm, nu žut kaip su ja atrodau - visa kaip prisigėrėlė kokia doh.gif (beja pilkos irgi ne mano, mano kaip rusų mėlynojo kailis... nu soft black tai jo... galiu devėt išsišiepus)
user posted image
Atsakyti
tai aš tuomet tikrai ne summer, nes kaip lavoniukas atrodyčiau tokiose spalvose unsure.gif
Atsakyti