QUOTE(Hiver @ 2013 12 05, 12:48)
Ne viskas taip paprasta
As irgi anksciau laikydavau kad jeigu oda su gelsvumu reiskia oda silta. Bet matomai gelsvumas gelsvumui nelygu. Man oda irgi is tu yellow , cia seniau rinkausi pudra is brangesniu, tai isivaizduok, nei tarp Dior, nei Guerlain neradau tokio sviesiai gelsvo atspalvio kuris man reikalingas. Visos absoliuciai buvo per rausvos, vienintele Chanel turejo ta atspalvi kurio man reik. (Lyginau Chanel 20 su Guerlain Nr.2 su Dior visais aplink 20)
Uztai ilga laika abejojau del savo galejimo but cool.
Bet kadangi mano tipa nustate kaip visiskai salta tai nutariau kad turiu saltai gelsva oda.
Idegis mano irgi nebuna sokoladinis, o daugiau kazkoks geltonai rusvas.
O klausyk, tu esi iš tų, kurios kaukia, kad joms savaiminio įdego kremai per daug oranžiniai? Nes man, tarkim, jų nėra per oranžinių, man oranžiniai tinka. Ne spalva oranžinė, o būtent dirbtinio įdegio kremas. O kitos ieško būtent su pilkesniu atspalviu...
Tada išeina, kad tavo oda yra beige. Ne ružava, bet tokia geltonai pilka, teisingai?
Apskritai tai aš apie priskyrimą kažkokiam tipui be foto manau taip. Tiksliai pagal aprašymą vis viena nepasakysi, užtat kad net elementarus pasakymas "man tinka šita spalva" dar visai nereiškia, kad tinka ir kad tai ta spalva
Gal žmogus su neatiderinta spalva vaikščioja ir jaučiasi patenkintas
Va, Elle parodė, kokia šilta violetinė jai tinka, o teste tai rodo, kad jai tinka jau šalta?
Kita vertus, gal žmogus labai spalvose susigaudo, jau jau beveik beveik susiprato, tik abejoja - tada, aišku, galima ir pasakyt
Jei žmogus tikrai dėjo skudurus prie veido ir kakavinė netiko, o camel tiko - tada oda tikrai yra šilta. O jei tiesiog užmetė akį į nagus, tokią spalvą pirkčiau, graži, o tokia ne, nepatinka - tada jau jo paties atsakomybė už klaidingą diagnozę
Asmeniškai man šitos dvi spalvos, camel ir taupe, šiuo atveju geriau, nes jų lengviau rasti, o tą dusty rose rask, kad gudrus! Ir nuo jų yra panašus vaizdas. O nuo šitų testinių vaizdas labai skirtingas, kitam ta spalva elementoriškai nepatiks, kad ryški, tiek nepatiks, kad jis sakys - ne, netinka, akis braižo. Lyginant, mano supratimu, reikia dėti panašaus "efekto" spalvas, arba abi ramias, arba abi kreizines
Bet ir tai, aišku, jei mes nematom, tai viskas priklauso nuo žmogaus
Iš pasakymų, ir dar nepažįstant žmogaus, tiksliai nepasakysi
Pvz. jei tu sakytum, kad tau ta spalva netinka, aš galvočiau, kodėl. O kai mano dieds pareiškia, kad jam tinka absoliučiai visos spalvos, nes jo snukis nesikeičia, kaip tas, taip tas, kokia spalva besirenk - tai aš nelabai tikiu tuom
Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 05, 13:39)
ta dust rose su manim susilieja, ji kaip mano veido, odos spalva, tokia antra oda. ir apple green neturiu, bet turiu ryškiai salotinė - tai nelabai mano spalva, per ryški, nors ir pagyvina veidą.
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 13:50)
O nuo šitų testinių vaizdas labai skirtingas, kitam ta spalva elementoriškai nepatiks, kad ryški, tiek nepatiks, kad jis sakys - ne, netinka, akis braižo. Lyginant, mano supratimu, reikia dėti panašaus "efekto" spalvas, arba abi ramias, arba abi kreizines
Ką ir reikėjo įrodyti
Jei ji gerai nusistatė ir tikrai yra light spring, tada jai tikrai lašišinė gerai tinka, o nuo didelio kiekio šitos salotinės gali žmogus ir infarktą gaut
Paletėse pas light spring šta spalva yra, bet tik kaip accent, ten kokie bliuzono kraščiukai ar kažkas