QUOTE(LinaGustė @ 2013 12 03, 15:34)
Na rodau savo brangiausiuosius...
https://fbcdn-sphoto...994961329_n.jpg
Mergyte ta, kur suniuka apsikabinusi
https://fbcdn-sphoto...512740282_n.jpg
Berniukas mano tamsesnis, su sese lyginant. Akys dukrytes i melsvuma, o mazojo i zaluma, kaip ir mano. Abu tokio lyg rudesnio gymio, idega lengvai, greitai ir rudai
Aha, berniukas turi jusu akis, bet mergyte tai jusu kopija
Man atrodo gal ji vasarele. Vasareles dazniausiai greit ir graziai idega. O dar sprendziu is to kad suniuko spalva spalva jei prie veido nevisai tinka
o pavasariams kaip ir turetu tikt? Ka manot?
QUOTE(Calmness @ 2013 12 03, 15:41)
vistik niekaip neapsisprendžiu su plauku spalva,ar sviesiau dazyt ar tamsiau
kaip jums tokia jei sugalvociau tamsint ar tiktu kaip soft summer
http://i915.photobuc...zps5119b96b.jpg
Tiktu tiktu, labai gera spalva softems
as irgi tokios noreciau, deja man labiau tinka tamsesni plaukai.
QUOTE(Noa @ 2013 12 03, 20:30)
Kažkur skaičiau, kad geltoną mėgti yra labai gerai. Nepamenu dėl ko, ten buvo kažkaip išvartyta, kad jei tik žmogui kažkas blogai, tai jis šnai geltonos ir nebemėgsta!
Tikrai taip,
man ta sake viena psichologe kuri testuoja zmones, duoda zmogui spalvu rinkinuka ir reikia surusiuoti spalvas nuo labiausiai patinkaciu iki maziausiai, tai jeigu geltona bus visai prie galo arba gale reiskia tas zmogus linkes i pesimizma arba net i depresija.
Reiskia spalvu terapija ne is pirsto lauzta.
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 12 03, 22:51)
Vaikystej plaukai buvo geltoni su auksiniu atspalviu. I soliariumus nevaikstau ( nenoriu kad ateityje rauksles atsirastu). Dirbtinio idegio nenaudoju.
kai buvau juodais,tamsiai rudais ir vidutinio sviesumo rudais(5lygis) atrodziau nekaip. Akys atrode lb nenaturaliai , buvau vadinama mirtise, antakiai nera juodi, jie tiesiog labai tamsiai pilki. Vaikystej jie buvo sviesus su gelsvu atspalviu.
Pries 8 metus buvau nusisviesinus antakius tai akys atrode kaip prozektoriai, galvoju, gal budama blonde (siuo metu jau nebaltaplauke, bet extra sviesi smelio atspalvio) pasidariau per rysku makiaza? reikes be makiazo pasifotkint savaitgali
As jusu vietoje netamsinciau plauku daugiau negu buvo vaikysteje.
O vaikystes foto kaip minejau matosi veide koralinis atspalvis. Atrodo kaip lupytes butu su tokios spalvos lupdaziu padazytos:
Ar buvo dazytos lupos?
Ir skruostukose panasu pigmenta matau. O kai salta oda tai jeigu lupu pigmentas ryskus jis labiau avietinis.
O tarp tu nuotrauku kur ikelet nera tos naujos plauku spalvos?
Idomu butu ivertint su nauja spalva.
QUOTE(Noa @ 2013 12 03, 23:16)
Inc? Baisiai sunkus atvejis, ką manai? Bytte, Hiver?
As tai anos temos gale savo nuomone parasiau, man atrodo kad bright winter.
bytte dar patikslino kad pagal BFAS butu Imperatoriskoji ziema, ir as jai pritariu:
"Melynos, violetiskai-melynos arba neutralios pilkai melynos akys yra kaip nuostabus akcentas salia neutralios spalvos plauku ir sviesiu tonu odos. Plaukai gali buti nuo juodai rudos iki angliniai juodos, o taip pat sidabro arba platinine blondine. Oda pakankamai sviesi, nuo alyvuogiu smelines iki dramblio kaulo."
Cia vienintelis tipas is ziemu kurio akys sitaip aprasytos tarp pavasariu tokiu nebuvo. Taigi, jeigu Hypnotic Poison is tikruju yra sis tipas, tokiu atveju pagal si aprasyma jei tinka arba plaukus dazyti labai tamsiai, arba pakankamai sviesiai, nes naudodama visokias peles rudas ir kitas vidutinio tamsumo rudas rizikuoja prarasti savo ispudinga kontrastinguma.
Dar paziurejau paletes su akim, tai pas HP akys is tikruju turi to violetinumo, o pas Bright spring melynoms akims labiau priklauso turkio atspalvis.
QUOTE(inc @ 2013 12 04, 14:59)
panos, kaip manot, šita spalva pavasarinė ar labiau vasarinė, a?
paltukas
Man atrodo kad vasarine
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 04, 20:22)
merginos, o kaip greitai apsispręsti, ar esu vasara ar pavasarinis? perėjau per nuorodas ir
supratau, kad esu cool tipo, bet dėl vasaros/pavasario neapsisprendžiu. visi kirpėjai sako, kad man tinka ir šiltesnė šviesi plaukų spalva ir šaltesnė.
Patikslinkit, nusistatet kad esat saltas tipas?
O ka sako 3 ir 6 testukai?