Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Elle_ @ 2013 12 05, 10:47)
ačiū labai, Noa 4u.gif einu skaityti viską apie pavasarius biggrin.gif nors ta kakavinė tokia šalta ir tikrai ne mano var, bet pvz pilka man puikiai tinka, ta tokia šaltesnė pilka

Aš tau tik pasakiau, kaip atskirt pavasarį nuo vasaros, nes pati tą problemą turėjau.

Tai pilka yra ir pas pavasarius, tik kitokia, peržiūrėk paletes temos pradžioj. Ten kažkodėl nesudėtos dviejų žiemų paletės, bet pavasarių yra visos.
Atsakyti
ir va tokio šaltumo violetinė irgi man gerai:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 09:50)
Aš tau tik pasakiau, kaip atskirt pavasarį nuo vasaros, nes pati tą problemą turėjau.

Tai pilka yra ir pas pavasarius, tik kitokia, peržiūrėk paletes temos pradžioj. Ten kažkodėl nesudėtos dviejų žiemų paletės, bet pavasarių yra visos.

ok book.gif
Atsakyti
Aik, sakau, skaityt, tokia violetinė - pavasarių spalva biggrin.gif Ji šilta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 gruodžio 2013 - 09:53
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 09:53)
Aik, sakau, skaityt, tokia violetinė - pavasarių spalva biggrin.gif

lotuliukas.gif įkalbėjai, būsiu pavasariu bis.gif: biggrin.gif ir panašu, kad light spring. arba bright g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 05 gruodžio 2013 - 10:03
Oi, žinok, nemačius tikrai neįkalbinėju biggrin.gif Bet jei žmogus mąsto, ar jis pavasaris, ar vasara, tada greičiausiai light.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 10:08)
Bet jei žmogus mąsto, ar jis pavasaris, ar vasara, tada greičiausiai light.

peržiūrėjau tas paletes ir man kažkaip labiau šviečiasi, kad light smile.gif ačiū, su tavo pagalba labai greitai pavyko apsispręsti friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 11:24)
Iš tiesų taip, man patinka ramios spakainios spalvos, va tokios maždaug:
user posted image
Labai ramu, ir kažkas apskritai ilsisi ramybėje, tas man patinka biggrin.gif

Patiktų dry.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tikrai ramybė, ramiau net būt negali lotuliukas.gif pasijauciau kaip vampyru vakarely lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai ka, dar vienas light'as i kompanija? smile.gif
Lightai valdo bis.gif
Atsakyti
Sveikos.
Aš kuo daugiau galvoju apie tas spalvas - tuo sudėtingiau darosi doh.gif Šįryt 20min persirenginėjau ieškodama tinkamo derinio į darbą išeit biggrin.gif Ir nieko gero nesugalvojau, tai likau su rožiniu megstuku, juodu sijonu ir pilkos pėdkelnės. Batai ryži..nes juodų nenorėjau. Nors ta ryža tai gal nelabai įsipaišo
O čia bright springų spalvos?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 12 05, 10:11)
Tai ka, dar vienas light'as i kompanija?  smile.gif
Lightai valdo  bis.gif

ačiū, kad priėmet bis.gif: vaišinu (vis tik prirašymas biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 12 03, 15:34)
Na rodau savo brangiausiuosius...
https://fbcdn-sphoto...994961329_n.jpg
Mergyte ta, kur suniuka apsikabinusi
https://fbcdn-sphoto...512740282_n.jpg
Berniukas mano tamsesnis, su sese lyginant. Akys dukrytes i melsvuma, o mazojo i zaluma, kaip ir mano.  Abu tokio lyg rudesnio gymio, idega lengvai, greitai ir rudai

Aha, berniukas turi jusu akis, bet mergyte tai jusu kopija wub.gif Man atrodo gal ji vasarele. Vasareles dazniausiai greit ir graziai idega. O dar sprendziu is to kad suniuko spalva spalva jei prie veido nevisai tinka blush2.gif lotuliukas.gif o pavasariams kaip ir turetu tikt? Ka manot? biggrin.gif

QUOTE(Calmness @ 2013 12 03, 15:41)
vistik niekaip neapsisprendžiu su plauku spalva,ar sviesiau dazyt ar tamsiau
kaip jums tokia jei sugalvociau tamsint ar tiktu kaip soft summer
http://i915.photobuc...zps5119b96b.jpg

Tiktu tiktu, labai gera spalva softems thumbup.gif as irgi tokios noreciau, deja man labiau tinka tamsesni plaukai. blush2.gif

QUOTE(Noa @ 2013 12 03, 20:30)
Kažkur skaičiau, kad geltoną mėgti yra labai gerai. Nepamenu dėl ko, ten buvo kažkaip išvartyta, kad jei tik žmogui kažkas blogai, tai jis šnai geltonos ir nebemėgsta!

Tikrai taip, drinks_cheers.gif man ta sake viena psichologe kuri testuoja zmones, duoda zmogui spalvu rinkinuka ir reikia surusiuoti spalvas nuo labiausiai patinkaciu iki maziausiai, tai jeigu geltona bus visai prie galo arba gale reiskia tas zmogus linkes i pesimizma arba net i depresija.
Reiskia spalvu terapija ne is pirsto lauzta. smile.gif

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 12 03, 22:51)
Vaikystej plaukai buvo geltoni su auksiniu atspalviu. I soliariumus nevaikstau ( nenoriu kad ateityje rauksles atsirastu). Dirbtinio idegio nenaudoju.
kai buvau juodais,tamsiai rudais ir vidutinio sviesumo rudais(5lygis) atrodziau nekaip. Akys atrode lb nenaturaliai , buvau vadinama mirtise, antakiai nera juodi, jie tiesiog labai tamsiai pilki. Vaikystej jie buvo sviesus su gelsvu atspalviu.
Pries 8 metus buvau nusisviesinus antakius  tai akys atrode kaip prozektoriai,  galvoju, gal budama blonde (siuo metu jau nebaltaplauke, bet extra sviesi smelio atspalvio) pasidariau per rysku makiaza? reikes be makiazo pasifotkint savaitgali

As jusu vietoje netamsinciau plauku daugiau negu buvo vaikysteje.
O vaikystes foto kaip minejau matosi veide koralinis atspalvis. Atrodo kaip lupytes butu su tokios spalvos lupdaziu padazytos:
user posted image
Ar buvo dazytos lupos?
Ir skruostukose panasu pigmenta matau. O kai salta oda tai jeigu lupu pigmentas ryskus jis labiau avietinis.
O tarp tu nuotrauku kur ikelet nera tos naujos plauku spalvos? 4u.gif Idomu butu ivertint su nauja spalva. ax.gif

QUOTE(Noa @ 2013 12 03, 23:16)
Inc? Baisiai sunkus atvejis, ką manai? Bytte, Hiver? smile.gif

As tai anos temos gale savo nuomone parasiau, man atrodo kad bright winter. 4u.gif
bytte dar patikslino kad pagal BFAS butu Imperatoriskoji ziema, ir as jai pritariu:
"Melynos, violetiskai-melynos arba neutralios pilkai melynos akys yra kaip nuostabus akcentas salia neutralios spalvos plauku ir sviesiu tonu odos. Plaukai gali buti nuo juodai rudos iki angliniai juodos, o taip pat sidabro arba platinine blondine. Oda pakankamai sviesi, nuo alyvuogiu smelines iki dramblio kaulo."
Cia vienintelis tipas is ziemu kurio akys sitaip aprasytos tarp pavasariu tokiu nebuvo. Taigi, jeigu Hypnotic Poison is tikruju yra sis tipas, tokiu atveju pagal si aprasyma jei tinka arba plaukus dazyti labai tamsiai, arba pakankamai sviesiai, nes naudodama visokias peles rudas ir kitas vidutinio tamsumo rudas rizikuoja prarasti savo ispudinga kontrastinguma.

Dar paziurejau paletes su akim, tai pas HP akys is tikruju turi to violetinumo, o pas Bright spring melynoms akims labiau priklauso turkio atspalvis. ax.gif

QUOTE(inc @ 2013 12 04, 14:59)
panos, kaip manot, šita spalva pavasarinė ar labiau vasarinė, a? paltukas

Man atrodo kad vasarine smile.gif

QUOTE(Elle_ @ 2013 12 04, 20:22)
merginos, o kaip greitai apsispręsti, ar esu vasara ar pavasarinis? perėjau per nuorodas ir supratau, kad esu cool tipo, bet dėl vasaros/pavasario neapsisprendžiu. visi kirpėjai sako, kad man tinka ir šiltesnė šviesi plaukų spalva ir šaltesnė.

Patikslinkit, nusistatet kad esat saltas tipas? 4u.gif
O ka sako 3 ir 6 testukai?
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 12 05, 11:03)
Patikslinkit, nusistatet kad esat saltas tipas? 4u.gif
O ka sako 3 ir 6 testukai?

kad esu šaltukė, labiausiai nusprendžiau pagal šį testuką ir spalvų paletę:
user posted image
Atsakyti