Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(aina1979 @ 2013 12 04, 14:27)
Dar, jei neklystu, Erszebeth true spring. 4u.gif  Nebent kažkas pasikeitė g.gif

Teip, teip, nepasikeitė niekas biggrin.gif

QUOTE(Elle_ @ 2013 12 04, 19:22)
merginos, o kaip greitai apsispręsti, ar esu vasara ar pavasarinis? perėjau per nuorodas ir supratau, kad esu cool tipo, bet dėl vasaros/pavasario neapsisprendžiu. visi kirpėjai sako, kad man tinka ir šiltesnė šviesi plaukų spalva ir šaltesnė.

jeigu cool tipo, tai koks dar pavasaris? vasara arba žiema tiktai gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 05, 00:10)
Noa, kaip šauniai viską surašėt  wub.gif  Ačiū  thumbup.gif

pasizvalgyk cia, gal ka rasi, nors cia bright spring skirta ax.gif biggrin.gif

My Webpage
Atsakyti
Aš irgi pasižiūrėjau, ir nutariau, kad ne, vis tik nenoriu aš į bright springus, man ten deriniai su geru skoniu niekaip nesusiję... Nežinau aš, ką taip rengt, darželinukus, kūdikius, o daugiau? unsure.gif Nu aš suprantu, kad braitspringai, betgi ne klounai cirke unsure.gif

user posted image

user posted image

Aš, aišku, suvokiu, kad tai yra deriniai, kuriuos bright springai išveža, tai yra, čia iš esmės yra skirtumas nuo kitų sezonų. Bet kad čia gražu, tai kažkaip nežinau biggrin.gif Kurorte nebent kokiam ar nežinau kur unsure.gif

Man irgi visi tokius siūlo, nu griūk negyvas doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Va, čia bent kažkas į braitspringus žiūri kaip į žmones, o ne kaip į šviesoforus:
http://www.polyvore....amp;id=73107065

http://www.polyvore....amp;id=73333808

Išvis va čia galima paskaityt, tik žemyn sukti reikia, iki ruonio foto - labai fainai aiškina, kaip braitspringams rinktis rudas ir nudines:
http://12blueprints....spring-colours/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 gruodžio 2013 - 08:55
aš ir ten maklinėju, nes tipo neturiu ką veikt lotuliukas.gif panorau parnešt vieną paveiksliuką apie derinimą spalvų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 10:53)
Aš irgi pasižiūrėjau, ir nutariau, kad ne, vis tik nenoriu aš į bright springus, man ten deriniai su geru skoniu niekaip nesusiję... Nežinau aš, ką taip rengt, darželinukus, kūdikius, o daugiau? unsure.gif Nu aš suprantu, kad braitspringai, betgi ne klounai cirke unsure.gif

Aš, aišku, suvokiu, kad tai yra deriniai, kuriuos bright springai išveža, tai yra, čia iš esmės yra skirtumas nuo kitų sezonų. Bet kad čia gražu, tai kažkaip nežinau biggrin.gif Kurorte nebent kokiam ar nežinau kur unsure.gif

Dėl to kad esi light, kuriam patinka ir tinka ramesnės spalvos, o brightams kitaip. pvz man nepatinka tos papilkintos vasaros spalvos, nu neįsivaizduoju savęs tokios pilkos g.gif aš geriau jaučiuos būdama šviesoforu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 05, 09:07)
aš ir ten maklinėju, nes tipo neturiu ką veikt  lotuliukas.gif panorau parnešt vieną paveiksliuką apie derinimą spalvų

kaip idomiai...tai pavasariai turtingiausi -net 3 spalvas gali devet biggrin.gif

Noa, dekui uz derinimo aisku posta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 12 05, 10:12)
Dėl to kad esi light, kuriam patinka ir tinka ramesnės spalvos, o brightams kitaip. pvz man nepatinka tos papilkintos vasaros spalvos, nu neįsivaizduoju savęs tokios pilkos g.gif  aš geriau jaučiuos būdama šviesoforu biggrin.gif

Iš tiesų taip, man patinka ramios spakainios spalvos, va tokios maždaug:
user posted image
Labai ramu, ir kažkas apskritai ilsisi ramybėje, tas man patinka biggrin.gif

Patiktų dry.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo jo, negali tų bright'ukų švelniai aprengt. Toks jausmas, kad pas juos ten labai daug dramos besą. Va kad ir neseniai pirkau paprasčiausiai kepurę savo panai, tai kuo durnesnė, tuo jai gražiau. O jau kai pasirėdys kartais, tai nors imk ir nugriūk. Kartais kaip kokia princesė eina į darželį, o kartais kaip koks bomžas lotuliukas.gif O jau aukštakulniai, kaproninės pėdkelnės toks jausmas , kad nuo gimimo ant jos lotuliukas.gif Kitos sesės net stebisi. Net kai gimė pirma mintis man buvo "kaip mes tokį babaužiuką sugebėjom pagamint" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 12 05, 10:23)
kaip idomiai...tai pavasariai turtingiausi -net 3 spalvas gali devet  biggrin.gif

Noa, dekui uz derinimo aisku posta  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ten yra bendros taisyklės, jos buvo surašytos, kai pirkau paletę. Prieš 100 metų, aš originalą pamečiau, bet mintinai išmokau biggrin.gif Internete kažkur irgi yra, inc buvo radus.

Aišku, paskui jau žmonės improvizuoja, bet čia labai gerai tada, kai žmogus pasako - nifiga nieko nesuprantu, kaip ten ką reikia derint, nieko man tos spalvos nesako, kaip čia man padoriai apsirengt ir spalviškai nenusišnekėt.

Nes kai žmogus gauna tą spalvų ratą, tai ten ką aš žinau, ir pati aprangai nelabai naudoju... Ibo ten kaip jį besuk, o gaunasi kanarėlė ir niekas kitas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 04, 22:04)

Noa, mano variantas būtų iš pudros manau 117: light skin with yellow undertones
lakas būtų: camel
koks profo verdiktas? biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 04, 22:30)
jeigu cool tipo, tai koks dar pavasaris? vasara arba žiema tiktai gali būti  g.gif

čia aš žiūrint į tas merginas prie aprašymų smile.gif nes mano plaukų tikra spalva tokia tipinė, lietuviška, tamsus blondas, pelenų spalva. oda šviesi, kapiliarai pakankamai arti odos, oda plona, akys pilkai-žydros.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 05, 10:26)
Jo jo, negali tų bright'ukų švelniai aprengt. Toks jausmas, kad pas juos ten labai daug dramos besą. Va kad ir neseniai pirkau paprasčiausiai kepurę savo panai, tai kuo durnesnė, tuo jai gražiau. O jau kai pasirėdys kartais, tai nors imk ir nugriūk. Kartais kaip kokia princesė eina į darželį, o kartais kaip koks bomžas  lotuliukas.gif O jau aukštakulniai, kaproninės pėdkelnės toks  jausmas , kad nuo gimimo ant jos  lotuliukas.gif Kitos sesės net stebisi. Net kai gimė pirma mintis man buvo "kaip mes tokį babaužiuką sugebėjom pagamint"  lotuliukas.gif

Matei šitą?
user posted image

NU va ir su spalvom tas pats biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 05, 10:37)
Noa, mano variantas būtų iš pudros manau 117: light skin with yellow undertones
lakas būtų: camel
koks profo verdiktas? biggrin.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
čia aš žiūrint į tas merginas prie aprašymų smile.gif nes mano plaukų tikra spalva tokia tipinė, lietuviška, tamsus blondas, pelenų spalva. oda šviesi, kapiliarai pakankamai arti odos, oda plona, akys pilkai-žydros.

Tada oda šilta, jei renkatės iš pavasario ir vasaros - pavasaris smile.gif

O tiksliai tai be krūvos foto niekas nepasakys, taip pat nepasakys ir koks pavasaris. Bet vat jei klausimas, kaip apsispręsti, tada šiltas tipas. O vasarai tiktų kakavinė ir krempudra su rose undertones.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 05, 09:40)
O vasarai tiktų kakavinė ir krempudra su rose undertones.

ačiū labai, Noa 4u.gif einu skaityti viską apie pavasarius biggrin.gif nors ta kakavinė tokia šalta ir tikrai ne mano var, bet pvz pilka man puikiai tinka, ta tokia šaltesnė pilka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 05 gruodžio 2013 - 09:48