Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 12 04, 14:04)
Man atrodo - daugiau vasarinė. O va šalikai pavasariniai, taip biggrin.gif

aga, ir aš pastebėjau, jog šalikai pavasariniai biggrin.gif

nu bet ko jūs dėl tos juodos mušatės lotuliukas.gif net aš jos ne itin myliu, o ko jus jos tiek norėt, tai visai nesuprantama lotuliukas.gif
Papildyta:
Tiesa, gi išėjo mano pana šiandien su tuo vakar nupirktu geltonu golfuku į darželį, tai uždarydama duris girdėjau kaip auklėtojos aikčiojo, kad Liucė kaip saulytė šiandien šviečia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 04, 15:58)
nu bet ko jūs dėl tos juodos mušatės  lotuliukas.gif net aš jos ne itin myliu, o ko jus jos tiek norėt, tai visai nesuprantama  lotuliukas.gif

1. Labai graži. Visas Paryžius ir visas madų pasaulis ją nešioja ir nebėdavoja. Dar nindzės, gotai ir kaminkrėčiai.
2. Labai dvasinga. Visi meninkai sau plevėsuoja su juodais golfais.
3. Daug jos yra, lengva nusipirkt.
4. Lengva derint.
5. KŪDINA!!!!

Ideali spalva wub.gif
O aš laitspringas.
*** biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 04, 16:52)
Nesvarbu, kas arčiau, svarbu, kas labiau nori biggrin.gif Aš pirma pasisiūliau lotuliukas.gif

nu labas.. mano viena koja senai jau prie bright winter slenksčio yra, o ji mat pirma pasisiūlė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 04, 15:48)

Ideali spalva wub.gif
O aš laitspringas.
*** biggrin.gif

tikrai kad ***... lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip jūs derinat spalvas?? Na tarkim žinau savo spalvas - bet ką su jomis daryti? blush2.gif Neikada nepasižymėjau spalvine intuicija ką su kuo derinti?? Šiltas spalvas su šiltomis? ar atvirkščiai??
Na tarkim nusipirkau storus šiltus leginsus maždaug tokios spalvos, net negalvodama ar jie man tiks. Turiu juodą, muržinai oranžinį , languotą bordinį sijonus tinkančius žiemai..Na jei oranžinis gal gal..bet tai viršus tada rudas?? g.gif Na niekaip man nesusieina tos spalvos doh.gif
Atsakyti
įtariu, kad šita spalva pavasariukams kaip neutrali, ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 04, 17:45)
O kaip jūs derinat spalvas?? Na tarkim žinau savo spalvas - bet ką su jomis daryti?  blush2.gif Neikada nepasižymėjau spalvine intuicija ką su kuo derinti?? Šiltas spalvas su šiltomis? ar atvirkščiai??
Na tarkim nusipirkau storus šiltus leginsus maždaug tokios spalvos, net negalvodama ar jie man tiks. Turiu juodą, muržinai oranžinį , languotą bordinį sijonus tinkančius žiemai..Na jei oranžinis gal gal..bet tai viršus tada rudas??  g.gif Na niekaip man nesusieina tos spalvos  doh.gif

Derink taip.

1. Peržiūri savo paletę, ir išskiri spalvas:
-Pagrindines rimtas (visokios pilkos, tamsiai mėlynos, na jei dirbtum banke, su kokiais kostiumėliais eitum).
-Šviesias (ženytumeisi ir nenorėtum baltos suknelės, bet ryškios irgi ne).
- Ryškias (visokias ten rūžavas ir kitokias, akis braižančias smile.gif
Iš esmės visos tavo spalvos turi susitalpint į tas tris kategorijas. BFAS dar skiria accents, bet tai fig čia žinosi.

2. Pagrindinius rūbus - paltus, kostiumėlius, nu tokius kur klasikiniai, brangūs ir ne vienam sezonui - imk iš tų pagrindinių rimtų spalvų. Nes brangiai sukiši, papirksi salotinį, o tuoj nusibos arba prie visko netiks. Iš esmės tos rimtos spalvos beveik prie visko tinka.

3. Oficialias bliuzeles, vasarinius kostiumėlius, maikutes - iš šviesių spalvų. Šventines sukneles irgi galima.

4. Ryškios spalvos lieka:
- madingiems drabužiams (pvz. šį sezoną nešiosiu), ne per brangiems.
- aksesuarams (skarelėms, sagėms).
- maudomams, kurorto aprangai
- sportinei aprangai
- vakariniams rūbams, jei nori kristi į akis.
- pan.

5. Vadinasi, automatiškai gaunasi, kad kuo brangesnis daiktas, tuo paprastesnė jo spalva (viskas iš paletės).

6. Garderobe turi vienu metu vyrauti ne daugiau kaip 3 spalvos (kokie ten žirniukai nesiskaito).

7. Viena spalva turi vyrauti. Negražu, kai dviejų spalvų yra po vienodai, išskyrus ten kokį ekskliuzyvą. Pvz. maikutė trumpom rankovėm balta, o trumpas sijonas - rudas. Geriau atrodo tada rudos kelnės (didelis plėmas) ir balta maikutė (mažas) arba kokia balta tunika prie to sijono (viena spalva turi užimti daugiau vietos).

8. Dvi ryškios spalvos vienoj aprangoj - tik sporto varžybų dalyviams.

Nu ir viskas. Derinamos dvi spalvos iš tavo paletės, viena padori, kita ryški (neoficialu) arba šviesi (oficialu). Vienos kurios spalvos turi būti daugiau.

Aišku, tų variantų daug, bet čia bendros taisyklės, kaip elgtis su palete. Pereinant nuo belekokokių spalvų prie savo, reikia stengtis pirmiausia keisti tai, kad arčiau veido (skaros, šalikai, megztiniai), o jau paskui batai.

Nu kažkas tokio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 gruodžio 2013 - 17:13
nors imk ir like paspausk thumbup.gif liuks surašei 4u.gif
Atsakyti
čia tokie parėdukai turbūt pavasarinėms mažoms ciocytėms, ką? biggrin.gif žvalgausi po gymboree ir svarstau ko reiks norėt kai bus išpardavimai lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
merginos, o kaip greitai apsispręsti, ar esu vasara ar pavasarinis? perėjau per nuorodas ir supratau, kad esu cool tipo, bet dėl vasaros/pavasario neapsisprendžiu. visi kirpėjai sako, kad man tinka ir šiltesnė šviesi plaukų spalva ir šaltesnė.
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 04, 20:22)
merginos, o kaip greitai apsispręsti, ar esu vasara ar pavasarinis? perėjau per nuorodas ir supratau, kad esu cool tipo, bet dėl vasaros/pavasario neapsisprendžiu. visi kirpėjai sako, kad man tinka ir šiltesnė šviesi plaukų spalva ir šaltesnė.

Greitai apsispręst? Pažiūrėk, kokią krempudrą naudoji, kokia tau ideali. Iš šitų va - kurią pirktum?
http://www.sephora.c...5?skuId=1096908

Kitas variantas. Prisidedi kakavinę spalvą ir smėlio spalvą. Kuri geriau tinka?

Kakavinė (taupe):
user posted image

Smėlio (camel):
user posted image

Patentuoti būdai bigsmile.gif
Papildyta:
Prie veido, aišku, dedi, prie kaklo ypač, skudurą tokios spalvos, aš laką dėjau tik kad spalva matytųsi smile.gif

Beje, tu, aišku, supranti, kad cool pavasario nėra? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 12 04, 19:44)
čia tokie parėdukai turbūt pavasarinėms mažoms ciocytėms, ką?  biggrin.gif

Atvirai pasakius, nematau aš čia ryškaus pavasariškumo ir vasariškumo... Ta balta, tarkim, nei vienai, nei kitai, bet kadangi vaikai, tai galima sakyt - ir vienai, ir kitai. Smėlinis ir ryškiai žalias megztukas - pavasariniai, bet tos žydros spalvytės - ir vasarai gerai, ko ne, ypač vaikui... Su pirmu variantu, jei megztuką pakeitus, arba su trečiu, aš visai ir vasarinę mergytę įsivaizduočiau.
Gi tie maži vaikai kad ir vasariniai, vis viena ryškesni už senas tarkas. Be to, negi dabar mergytę rengsi grindų skudurais, kad jie ir labai glamūriški? Tai aš čia taip norėčiau, ir netgi mėginu, tik grindų skudurus imsiu šiltesnius biggrin.gif Bet ne darželinukė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 gruodžio 2013 - 21:58
Noa, kaip šauniai viską surašėt wub.gif Ačiū thumbup.gif
Atsakyti