Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 12 20, 21:01)
gal galetumet ikelti klasikini clear spring pavyzdi:) 4u.gif  is anksto:4u: o aciu 4u.gif

Man tai va toks pats pačiausias pvz. mirksiukas.gif

QUOTE(inc @ 2013 12 18, 18:57)
ko kas dar anam postui atsakymo neturiu, mat jau buvau susiruošus šį postą rašyt.

nežinau rodžiau ar ne, bet man tu asocijuojies su šia teta iš bright spring  mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
O čia mano feisas su tuo aną dieną nusipirktu lūpdažiu. Nu ir kaip? Matomas? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ką aš žinau, aš tai nerasčiau prie ko prisiknisti. Man tai gražu smile.gif Ir auskarai gražūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 21, 22:09)
Ką aš žinau, aš tai nerasčiau prie ko prisiknisti. Man tai gražu smile.gif Ir auskarai gražūs smile.gif

Aga biggrin.gif Puikiai.O man antakiai gražūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 21, 21:09)

Nu tai ir gerai biggrin.gif O auskariukus neseniai išsitraukiau. Sesė man juos prieš kelis metus pagamino smile.gif Šiaip tai mėgstu aš tokius kabaliuoklius.
Tiesa, vakar tave ir papuošalus buvau prisiminus. Mat sugalvojo, vyras man papuošalų nupirkt naujų šventėms, tai apėjom visas vietines pardes. Žinoma, nieko kerinčio neradau. Teks kažkur nuvažiavus eit pasieškot. O prisiminiau kai matavausi dideli gražuolį žiedą su karneoliu biggrin.gif Pameni, kažkada man siūlei? O aš jo iki šiol taip ir neapžiūrėjau gyva. Nu gražus ir tikrai jis ant manęs gražiai žiūrisi. Dar cirkoniai žalias ir raudonas visai geruliai man, bet ***** kad apdėti visokiais žibukais papildomai, tai ir nepatiko. Sakyčiau, reikia man gan švarių be pacackų formų g.gif Tik, kad pas mus tokių retas atvejis. doh.gif
Atsakyti
O aš liepiau vyresnėliui mane pafotografuot, bet visur tamsu kaip šik... Nu žo, tamsu, čia ryškiausia foto, bet kelmas žino. Ar matosi čia tas mano lūpdažis, ar ne? Lyg mažokai jis čia man matosi mastau.gif

user posted image

Užtai matosi linzės cveta morskoi volny biggrin.gif
Papildyta:
Pasižiūrėjau dar kartą. Tfū ***, laitų laitas, kaip koks lavašas jochaidy... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 gruodžio 2013 - 21:50
Matosi matosi, ir tas žibesys įžiūrimas mirksiukas.gif Nu gerulis sakyčiau wink.gif
O akis tai net išsižiojau pamačius. Galvoju, arba aš žabala buvau arba prichimyčinai ką ir tik paskui pamačiau apie lęšius lotuliukas.gif
Aga, tikras tikrasis laitas biggrin.gif

Aina1979, a sakai gerai? Aš tai nervuojuos dėl jų, nes atauginėja čiut ir noriu prie savos formos pargrįžt. Mat paskutiniais metais visos bandydavo išlenkti man juos, o noriu, kad būtų tokie tiesūs kokie ir yra biggrin.gif Ir dar kelios dienos kaip norėjau prisibraut iki kokios kosmetologės, tai visos kaip tyčia bais užsiėmę lotuliukas.gif
Atsakyti
nu bet tai mergos, kad gražuolės. Ar abiejų antakiai super ir lūpdažiai super
Atsakyti
aha abi grazios ir abiem tinka.
tik noa, lupdazis tau tinka, bet va su linzem ne 100 proc dera. linzes reikalauja ryskesnio dazo. o jei su savo akiu spalva butum tobulai atrodytum.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 21, 23:02)
Matosi matosi, ir tas žibesys įžiūrimas  mirksiukas.gif Nu gerulis sakyčiau wink.gif
O akis tai net išsižiojau pamačius. Galvoju, arba aš žabala buvau arba prichimyčinai ką ir tik paskui pamačiau apie lęšius  lotuliukas.gif

Ai, melavau, čia mano natūralios akys ir natūralios lūpos. Ir natūralūs plaukai, o ten, kur tamsesnės šaknys, tai čia kad saulės nematę lotuliukas.gif
Ir nagai mano natūraliai mėlyni su blizgučiais hihihi.gif

QUOTE(Tynka @ 2013 12 21, 23:05)
nu bet tai mergos, kad gražuolės. Ar abiejų antakiai super ir lūpdažiai super

Ačiū. Nors antakiai tai kažkokie nesudėlioti, nes nespėjau, nes skubėjom. Noriu kitokių. Noriu storų ir riebių ir kaip mamuto, bet kad man neauga lotuliukas.gif
Bet aš užtat būčiau gražuolė dry.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(rytojryta @ 2013 12 21, 23:35)
aha abi grazios ir abiem tinka.
tik noa, lupdazis tau tinka, bet va su linzem ne 100 proc dera. linzes reikalauja ryskesnio dazo. o jei su savo akiu spalva butum tobulai atrodytum.

Ot tas tai gali būt, aš gi tas linzes ir lūpdažius keitinėju, šast - šast biggrin.gif Taip natūroj atrodė normaliai, o ant foto ir man atrodo kažkoks bliednas. Nors realiai labai ryškesnių lūpdažių neturiu... Tiksliau, turiu visiškai absoliutiškai raudoną. Va, reiks su tuo nusifotografuot, nes realiai aš jo nedrįstu naudot. Mano lūpos tokios... Jos ne ta prasme siauros, kad lūpos siauros, bet pati burna siaura, ilgio trūksta. tai su per ryškiu reikia arba nuolat šypsotis, arba pasiruošt, kad atrodysiu kaip Harajuku lovers kvepalų bonka biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 gruodžio 2013 - 22:53
Ne, nu ple, dar kartą sau į snukį pažiūrėjau, ir nutariau, kad labai gerai galėčiau vaidinti Holivudo filme kokios nors nužudytos babulencijos vaiduoklį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet tokį, kur pačios babulencijos gyvos niekas nė neregėjo, tik iškart vaiduoklio pavidalu biggrin.gif Gal čia tos linzės ir juoda maikė prisideda biggrin.gif biggrin.gif

Va, kur sudalyvaučiau be jokio papildomo grimo, tik būčiau ne tokia jauna, bet man atrodo, kad jie vis tiek gerai išsigąstų biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=7N5OhNplEd4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 gruodžio 2013 - 23:09
Noa, ko tu taip daba? Nesuprantu - graži moteris - plaukai yra, antakiai gražūs, akys gražios, lūpos, nosis - viskas super. Oda irgi. Tipo išblyškusi?
Atsakyti