QUOTE(inc @ 2013 12 21, 23:02)
Matosi matosi, ir tas žibesys įžiūrimas
Nu gerulis sakyčiau
O akis tai net išsižiojau pamačius. Galvoju, arba aš žabala buvau arba prichimyčinai ką ir tik paskui pamačiau apie lęšius
Ai, melavau, čia mano natūralios akys ir natūralios lūpos. Ir natūralūs plaukai, o ten, kur tamsesnės šaknys, tai čia kad saulės nematę
Ir nagai mano natūraliai mėlyni su blizgučiais
QUOTE(Tynka @ 2013 12 21, 23:05)
nu bet tai mergos, kad gražuolės. Ar abiejų antakiai super ir lūpdažiai super
Ačiū. Nors antakiai tai kažkokie nesudėlioti, nes nespėjau, nes skubėjom. Noriu kitokių. Noriu storų ir riebių ir kaip mamuto, bet kad man neauga
Bet aš užtat būčiau gražuolė
Papildyta:
QUOTE(rytojryta @ 2013 12 21, 23:35)
aha abi grazios ir abiem tinka.
tik noa, lupdazis tau tinka, bet va su linzem ne 100 proc dera. linzes reikalauja ryskesnio dazo. o jei su savo akiu spalva butum tobulai atrodytum.
Ot tas tai gali būt, aš gi tas linzes ir lūpdažius keitinėju, šast - šast
Taip natūroj atrodė normaliai, o ant foto ir man atrodo kažkoks bliednas. Nors realiai labai ryškesnių lūpdažių neturiu... Tiksliau, turiu visiškai absoliutiškai raudoną. Va, reiks su tuo nusifotografuot, nes realiai aš jo nedrįstu naudot. Mano lūpos tokios... Jos ne ta prasme siauros, kad lūpos siauros, bet pati burna siaura, ilgio trūksta. tai su per ryškiu reikia arba nuolat šypsotis, arba pasiruošt, kad atrodysiu kaip Harajuku lovers kvepalų bonka