Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2013 12 18, 16:31)
Dar vienas - koralinis arbuzas biggrin.gif
user posted image
user posted image

Sąžinės turėk!
Turiu du lūpų blizgesius, šitą ir kitą, bet abu tokios pat spalvos biggrin.gif
user posted image
Iš obnaglieli, grobia lūpdažius lotuliukas.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 18, 18:05)
Kad ir čia, pavasarį daryta nuotrauka. Irgi ružavumas matosi. Irgi tas pats lūpdažis, rūbais bandau net ir į deep autumn traukti, jis man būtų idealiausias variantas, bet tai svajonė, čia kaip Noa su juoda spalva  smile.gif

Akurat.
Nors ką aš žinau, labai blogai tai nėr mastau.gif gal ne 100 proc. variantas, bet realiai kad ir savo spalvose - rask ir nusipirk tu tą 100 proc. variantą... doh.gif Gi nerasi... O jei dar nori, kad gražus būtų ir patiktų doh.gif O šito daugumoj norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 12 18, 21:07)
Man jūs švelnus bright biggrin.gif tokio nebūna aišku

Tik ne mes, aš viena, prašom "tu" mirksiukas.gif

Šiaip kažkada čia buvo aptarinėjami tipų skirstymai į 4 potipius, naudojant visus mums žinomus potipių pavadinimus. Tai prie pavasarių atsiranda ketvirtas potipis - deep (dark) spring, dar kitaip vadinamas shaded, pagilintas, patamsintas, pakankamai ryškus, bet netempiantis iki bright. Prie vasarų berods irgi buvo deep summer, kaip pagilintas soft summer variantas. Apie rudenį nebepamenu, koks tas ketvirtas, kaip ir apie žiemą.

Paieškojau, radau va:

deep soft summer

Dar deep - shaded summer

Deep spring

user posted image

Čia visi 16 tipų, bet kažkaip sumalta

Dar
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 18, 18:05)
Bet tai vis tiek pavasarinės spalvos, sakyčiau  bigsmile.gif

Kas taip? Ar tai tie blizgiai mano kur rodziau? smile.gif

Nu pirmasis tai pats tikriausias coolsummerinis, tokia gerai sunokusi aviete.

O antrasis tai is mano paletes
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

as dabar is Noa ismokau, jeigu ka - kyst palete po nosim kaip irodyma lotuliukas.gif

QUOTE(rytojryta @ 2013 12 18, 18:21)
o man sita spalva tinka. netgi labai labai  unsure.gif  pries pradedant dometis spalvomis as i sia spalva net nebucau ziurejus, kaip ir jums buvo viena is baisiausiu. bet kai supranti, kad spalva tave grazina, netiketai pamilsti ja  wub.gif  biggrin.gif

Auksiniai zodziai wub.gif drinks_cheers.gif sita fraze irgi reiktu i pirma puslapi biggrin.gif

Beje man tos visos alyvuogiu ir chaki visokios labai su safari stilium asocijuojasi, kazkuo jis mane veza rolleyes.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 12 18, 22:01)
as dabar is Noa ismokau, jeigu ka - kyst palete po nosim kaip irodyma lotuliukas.gif

Na jeigu jau paletė sako biggrin.gif

Deep (shaded) spring yra, tarsi į warm spring spalvas būtų įmaišyta kiek juodos (SHADED: These four palettes have BLACK added to hues).

Paletė būtų kažkokia tokia:

user posted image

Na ką aš žinau, sunku iš jos suprasti. Iš esmės matau daugumą spalvų iš warm spring paletės, jos man tinka. Bet atsiranda ir tamsesnių rožinių bei vyno atspalvių, kurių WS neturi, bet man jų trūksta, ir tada norisi juos pagriebti iš bright paletės. Plius, shaded spring iš pažiūros bent kai kuriomis spalvomis panašus į rudens paletes. Bet pagrindą vis tiek sudaro warm spring.
Papildyta:
O pagal šitą sistemą shaded spring ir yra warm spring, o naujas pavasaris yra toned (soft) spring g.gif Na į tą tai aš vargiai, o gal? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 18 gruodžio 2013 - 22:13
Man safari irgi patinka, bet labiau dabar baldelinu dėl šito ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 18, 22:41)
Šiaip kažkada čia buvo aptarinėjami tipų skirstymai į 4 potipius, naudojant visus mums žinomus potipių pavadinimus. Tai prie pavasarių atsiranda ketvirtas potipis - deep (dark) spring, dar kitaip vadinamas shaded, pagilintas, patamsintas, pakankamai ryškus, bet netempiantis iki bright. Prie vasarų berods irgi buvo deep summer, kaip pagilintas soft summer variantas. Apie rudenį nebepamenu, koks tas ketvirtas, kaip ir apie žiemą.

Nū žinot ką biggrin.gif Jei čia kiekviena pradėsit prisitempinėt spalvas, kokios patinka, o ne kokios tinka, tada aš irgi susigalvosiu. Kokį light pavasarį, kuris iki nieko netempia, bet va juoda jam tinka ir basta lotuliukas.gif

Hiver, ar galvoju apie koralus ir vasarą. Mūsų tie koralai nėr vienodi - tavo mėlynesnis. Nors iš esmės manau, kad egzistuoja toks koralas, katras tarpinis, nes gi laitai - tai ant vasaros/pavasario ribos, o koralas - tai kažkokia antribinė raudona ir yra...

Sakyčiau, pavasarinis koralas daugiau:
user posted image

O vasarinis arbūzas:
user posted image
user posted image
Tik aišku, blizgių tai neliečia, jie visi visiems tinka, permatomi gi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 gruodžio 2013 - 23:29
light summer nerandu lūpdažių normalių, nes ir blizgius ir lūpdažius deda visur barbių spalvų. O norėtųsi kažko klasikinės išvaizdos ax.gif

turiu kelis lūpdažius tai vienas pagal viską labiau soft summer - per murzinas, kitas pavasarinis - per daug šviečiantis, prašimuša jame lašiša. Tai lieka vienas nešiojamas, nes jis pusiau balzamas t.y. skaidrus
noriu lūpdažio idealaus verysad.gif

Erszebeth dabar galvoju, jeigu paimti iš pirmo psl tą gražią pavasario palete ir fotožopu įmaišyt juodos menką procentėlį į visas spalvas, įdomu kas gautųsi g.gif bigsmile.gif nes šita įkelta nepatink man kažko.
va gal šitas spalvas labiau ant pačios matau
user posted image

tos tamsesnės vasaros tai labai gražios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 12 19, 08:30)
...
tos tamsesnės vasaros tai labai gražios spalvos wub.gif

man tai čia jau rudeninės spalvos g.gif Bandyčiau matuotis
Atsakyti
ir as draisiai bandyciau isskyrus violetine ir raudona (sitos man per ryskios butu)
o siaip imaisius maza procenteli juodos tiesiog uzmurzinsinsi spalvas, tad jei buvo pavasarines taps rudeninemis
Atsakyti
man atrodo užsimurzina, kai dedi kitos spalvos ne juodos, na į raudoną dar kokios violetinės ir rudos čiut ir gaunasi murzinoka. O jeigu juodos tada patamsėja, bet nemurzinėja?
Atsakyti
Parsinešiau lūpdažį, kur prieš kelias dienas pasakojau, kad patiko. Vos vos atsekiau kuris. Mat intensyviai knisausi po catrice kaip buvot patarę ir galvojau, kad juos tadien nužiūrėjau. Na bet atėjo vyras ir vos ne pirštu bakstelėjo kurie gretimam stende lotuliukas.gif Bet tik dėl to, kad jis man tą dieną zurzė apie labai raudonus , o jie greta buvo padėti lotuliukas.gif
Žodžiu, spalva kokios ir ieškojau, bet firma man visai neaiški lotuliukas.gif Kažkokie Gabriella Salvete 05nr. Dėželė prastoka, bet lūpdažis ir spalva thumbup.gif

user posted image
spalva šita, bet gerokai ružavesnė nei pavaizduota biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
O aš gavau savo išsvajotą Dorą ir *** ble, jaučiu, kad tai būtent ir yra ta light summer spalva, kurios Dilukai neranda biggrin.gif Būtų Kaune, duočiau išmėgint.

Vidurinė, 045, Royale:

user posted image

Atvirai pasakius, nesu dar tikra, kaip jis ant manęs atrodo, ibo kol parėjau iš pašto, sutemo lotuliukas.gif Bet už tikrą koralą šaltesnis. Aš kai toks neutralas, gal ir pusė bieso, bet jau kokiai Erszebeth nesiūlau niekaip ne. Tiesa, man regis, ji jo ir dykai neimtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 gruodžio 2013 - 20:19