Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

O galima aš vėl pabūsiu bambeklė boba?

Nenoriu nenoriu aš ant tavęs tų tamsių spalvų.... ir į jokius rudenius nepriimsiu tongue.gif

Beje, bandei pasieškot makiažui šviesesnių spalvų, a? biggrin.gif arba bent jau mano smalsumą patenkink vienam kartui pasirodydama kai pprašau ir būsiu rami kaip belgas mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Hiver @ 2013 12 18, 13:41)

Ir dar viena is man netinkamiausiu visu laiku spalvu yra tokia
user posted image
user posted image
Kas man padejo visiskai ir negriztamai atmesti rudeni kaip ne savo tipa. ax.gif

QUOTE(Noa @ 2013 12 18, 14:43)
Man atrodo, kad šita dar ir viena šlykščiausių visų laikų spalbų mastau.gif Kam ji gali tikt, tokia bjaurybė biggrin.gif

o man sita spalva tinka. netgi labai labai unsure.gif pries pradedant dometis spalvomis as i sia spalva net nebucau ziurejus, kaip ir jums buvo viena is baisiausiu. bet kai supranti, kad spalva tave grazina, netiketai pamilsti ja wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Erszebeth, o tu šitą tetą esi mačius? http://renata-beauty...e.blogspot.com/ nu gal čiut ir turit panašumo, bet pasilieku abejonėms tik 10 procentų kol nepamačiau pavasarinio varianto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 18, 17:07)
O galima aš vėl pabūsiu bambeklė boba?

Nenoriu nenoriu aš ant tavęs tų tamsių spalvų.... ir į jokius rudenius nepriimsiu  tongue.gif

Beje, bandei pasieškot  makiažui šviesesnių spalvų, a?  biggrin.gif  arba bent jau mano smalsumą patenkink vienam kartui pasirodydama kai pprašau ir būsiu rami kaip belgas  mirksiukas.gif

Žinau, kad nepriimsi, pati sau viena nori viską, kas gražiausia, susigrobti.

Aha, pasirodysiu, o kur po to jas dėt? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 12 18, 17:22)
Erszebeth, o tu šitą tetą esi mačius? http://renata-beauty...e.blogspot.com/ nu gal čiut ir turit panašumo, bet pasilieku abejonėms tik 10 procentų kol nepamačiau pavasarinio varianto  tongue.gif

Šitos tetos akys gerokai šviesesnės už mano. Ir plaukai šaltesni, nors gal jos dažyti. Ne nu, tai nesakau, kad aš galiu būti autumn, tiktai prašau leidimo pasėdėti tame vežime blush2.gif
Atsakyti
Inc, ar patenkins smalsumą švarios ryškios spalvos lūpdažis? Šviesūs man apskritai netinka (tas pats, kaip Noa rašo, lūpos gana tamsios savaime, todėl daug lūpdažių, kurie yra šviesesni už jas, atrodo labai nekaip, nepriklausomai nuo atspalvio).

Lūpdažis link oranžinio, tik apšvietimas visur skirtingas. Man asmeniškai per ryškus, naudotas tik per atostogas pakvailiojimui blush2.gif

user posted image user posted image user posted image

Artdeco High Performance, bet tikslaus numerio neatseku, nusitrynė. Lyg ir 433 g.gif

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
ko kas dar anam postui atsakymo neturiu, mat jau buvau susiruošus šį postą rašyt.

nežinau rodžiau ar ne, bet man tu asocijuojies su šia teta iš bright spring mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Noa nu, kad ne, buvo bloge kažkokiam įrašas su spalvų kvadratais kaip atskirt tuos light'us biggrin.gif nebent tamstos blogas žinoma biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2013 12 18, 16:13)
testinės deepus atskirt būtų pažiūrėt kas geriau tinka lašišinė ar fuksija ir palygint akas geriau alyvuogių ar dark teal  mirksiukas.gif

garstyčių tinka man, bet turi ji būt gan sunki, nes vieną matavausi , tai man kiek ryški buvo ir negerai negerai atrodė

ant diedo bus sunku rast aprengt ir palygint lašišinę su fuksija nesukeliant įtarimų lotuliukas.gif šiaip rožinius/rausvus marškinius turėjo - jam sakyčiau tiko.
Mėlynos visokios tinka ir gan ryškios. Dėl garstyčių ir alyvuogių neapsisprendus, apsirengia, negali sakyt, kad blogai, bet visad abejoju.
kažkaip jaučiu bus žiemys g.gif
Einu pažiopsot į paletes pirmam psl.

Šiaip būna atskirai vyrams paletės ania? Esu lyg mačius.
Logiškai mastant turėtų būt jų visos spalvos kažkiek tamsesnės. Ir ne dėl to, kad jiem taip priimtiniau, bet vyrų oda yra tamsesnė negu moterų g.gif

dėl Erszebeth svajoju, kad jos bent kelis kadrus nukaltu geras fotografas geroj šviesoj, nu žiūriu žiūriu į nuotraukas ir jaučiu kad neatspindi jos tikro žmogaus.
ir nukaltų be dažų, be akinių ir be plaukų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 18 gruodžio 2013 - 19:37
QUOTE(inc @ 2013 12 18, 18:57)
ko kas dar anam postui atsakymo neturiu, mat jau buvau susiruošus šį postą rašyt.

nežinau rodžiau ar ne, bet man tu asocijuojies su šia teta iš bright spring  mirksiukas.gif

Sunku įžiūrėti tą tetą, bet iš tolo atrodo, kad gali būti panašios spalvos...

QUOTE(Dilukai @ 2013 12 18, 19:36)
dėl Erszebeth svajoju, kad jos bent kelis kadrus nukaltu geras fotografas geroj šviesoj, nu žiūriu žiūriu į nuotraukas ir jaučiu kad neatspindi jos tikro žmogaus.
ir nukaltų be dažų, be akinių ir be plaukų lotuliukas.gif

Na ne, kai mane nukalinėja tikri fotografai, būnu ir su dažais, ir su akiniais, ir su plaukais biggrin.gif
Galėčiau įkelti profesionalų darytų nuotraukų, bet jie kaip tik pažaidžia su apšvietimais ir viskuo, kuo įmanoma.

Apskritai iš visų, kurios kelia nuotraukas norėdamos nustatyti tipą, norėtųsi to paties - kad nuotraukos būtų maksimaliai kokybiškos ir kuo tiksliau atspindėtų tikrą vaizdą. Tobulų nuotraukų, neprieštaraujančių viena kitai, šitoje temoje, kiek atsimenu, nesu mačiusi. Bet taip nebūna net ir Holivudo žvaigždžių atveju, spalviniai tipai buriami iš vakarėlių nuotraukų su makiažais ir dirbtiniais apšvietimais.

Na įdomumui - tai keturių skirtingų profesionalų nuotraukų prie natūralaus apšvietimo iškarpos. Ar aiškiau?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko gero visi 4 spalviniai tipai gaunasi? biggrin.gif

Atsakyti
ne nelabai aiškiau lotuliukas.gif
bet jūs kaip ir rašėt save "sunkinat" rūbais spalvom makiažu akiniais
toks jausmas (ne matymas, bet jausmas) to pro kraštą žiūrinčio skaidrumo, bet jį vis užspaudžia kas. Tai paskui ir abejonė, na gal nėra to pavasariškumo, o gal yra. Na toks neužtikrintumas bandant mintyse vertinti foto.

Man padėjo mano foto, balkone saulei tvieskiant į akis, ponevaliai atsimerkus į tą saulę, be jokio dažo ir su baltu lapu po smakru, kad būtų kaip atskaitos taškas. Pasistačius šalia veidrodį dariau su telefonu tiek kadrų kol pagavau ir nesiskyrė spalvinis ir tamsumo/šviesumo vaizdas foto nuo veidrožio.
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 12 18, 20:37)
ne nelabai aiškiau lotuliukas.gif
bet jūs kaip ir rašėt save "sunkinat" rūbais spalvom makiažu akiniais
toks jausmas (ne matymas, bet jausmas) to pro kraštą žiūrinčio skaidrumo, bet jį vis užspaudžia kas. Tai paskui ir abejonė, na gal nėra to pavasariškumo, o gal yra. Na toks neužtikrintumas bandant mintyse vertinti foto.
Man padėjo mano foto, balkone saulei tvieskiant į akis, ponevaliai atsimerkus į tą saulę, be jokio dažo ir su baltu lapu po smakru, kad būtų kaip atskaitos taškas. Pasistačius šalia veidrodį dariau su telefonu tiek kadrų kol pagavau ir nesiskyrė spalvinis ir tamsumo/šviesumo vaizdas foto nuo veidrožio.

Na taip, aš sunkinu, ir tai žinau, to ir siekiu. Ir dėl tipo - pavasaris - neturiu abejonių, patikrinta pagal tinkančias spalvas. Abejonės šiuo metu tik dėl potipio - nors lyg ir geriausiai tinka warm spring spalvos, kartais atrodo, kad aš nesu tokia absoliučiai šilta, na, pačiam kraštutiniam šiltumo spektro gale. Kad šiltas tipas - pavasaris - ok, bet kiek jis šiltas? O jeigu pripažįstam, kad jis ne kraštutinai šiltas, tada tenka pripažinti, kad jis arba kraštutinai ryškus (bright), arba kraštutinai šviesus (light). Kad būčiau kraštutinio šviesumo, na niekaip, niekaip neatrodo jau iš pirmo žvilgsnio. Oda vienintelė tempia į šviesumo pusę, o akys ir plaukai gana tamsūs. Kraštutinai ryškus? Na nežinau, nežinau. Gal, o gal ir ne. Vat Mute tai tikrai kraštutinai ryški, aš ne tokia. Taip ir abejoju.

Beje, plieskiant saulei negerai fotkintis spalviniam tipui, ji meta geltoną atspalvį, plaukai pagauna per daug šiltumo. Apskritai geriausia debesuotą, bet šviesią dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 18 gruodžio 2013 - 20:47
Žinau dėl tiesioginės saulės, bet visaip aš ten sukaliojausi, man taip geriausiai gavosi. Bet jei jau iš tos foto priėjau išvados - vasara, tai tikrai vasara biggrin.gif
Man jūs švelnus bright biggrin.gif tokio nebūna aišku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 18 gruodžio 2013 - 21:08
QUOTE(Hiver @ 2013 12 18, 17:31)
O tas konkreciai Caractere tai kaip ir minejau, pasimatavus nusprendziau kad idealus soft summer lupdazis, saltokas ir toks muted. Bet turetu but tinkamas ir kitiems tipams gal, rudeneliams ypac, va brightams tai tiksliai ne. biggrin.gif

paziurejau kokie cia lupdaziai brightams netinka, tai tikrai neaaa schmoll.gif va tie koraliniai arbuziniai tai gal butu visai nieko, tik kad blizgiu nemegstu, man geriau lupdazis smile.gif
Atsakyti