QUOTE(Hiver @ 2013 12 18, 11:56)
Tai jei ka as tau ji galiu perleist, vistiek pas mane be naudos stovi.
Pirkau ji su didele nuolaida. Taciau tu del visa ko dar pasiziurinek nuotraukas visur kad susidaryt tikslesni vaizda,
nes maza ka, kad nebutu jog paskui ir tau netiks ir be reikalo pas tave stoves...
Yra ir Maxfactor. Virsuje
http://wiseshemain.w...ick-29-dupe.jpg
Ko tai ziuriu jis man primena Chanel Caractere, gal reikes idomumo delei pasibandyt
chanel caractere
Paskaitinėjau aš apie juos, tai rašo, kad jie peach ir pink mišinys. Nu tai kaip ir gerai sakyčiau, bet kaip keistai ant lūpų. Vienai labai ružavi , o kitai daugiau į oranžinius neša. O tau jie per šilti buvo, ne?
Reiks eit ir palygint abu tuos rosewoood'us
tuos Caractere aš irgi vis pažiūriu
QUOTE(Dilukai @ 2013 12 18, 13:32)
aš domėjausi, bet ne apie save
paskaitysiu
būtų gerai žinoti testines spalvas šiem sezonam atskirti, kaip kad buvo light summer ir spring.
įdomu garstyčių spalva deep autumn tinka, ania, o winter? šiaip šilta spalva, turėtų netikti?
O jei labai tinka skaisti mėlyna tai jau nebus ruduo nė pro kur?
testinės deepus atskirt būtų pažiūrėt kas geriau tinka lašišinė ar fuksija ir palygint akas geriau alyvuogių ar dark teal
garstyčių tinka man, bet turi ji būt gan sunki, nes vieną matavausi , tai man kiek ryški buvo ir negerai negerai atrodė
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 18, 13:56)
Max Factor 833 Rosewood - vienas mėgstamiausių mano lūpdažių
Tai kokiam, sakot, jis tipui?
nežinau kam , bet man patinko
QUOTE(Hiver @ 2013 12 18, 14:33)
Bet man kaip tik atrodo kad cia isskirtines spalvos, ir kam jos graziai tinka tik islosia, nes neatrodys kaip dauguma.
Bent jau Lietuvoj susidariau ispudi nedaug rudeneliu.
Ir aš nedaug matau, o bobučių visai neina atskirt
Man patinka stebėt bobutes, nes jas kur kas sunkiau atsekt kai su žilais plaukais. Tai pavasarinės bobutės ryškiai išsiskiria iš kitų šviesiais ir vaiskiais rūbais, o kitos beveik visos juodais , pilkais ir susiniveliuoja į bendrą visumą
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 18, 15:11)
Bet aš esu toks pavasaris, kuris labai nori migruoti į rudenį, ir lūpdažiai tam labai padeda
Va radau fotkę su juo:
fotkė
ant manęs jis gerokai ružaviau ar tai ryškiau atrodo