Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Užėjau šiandien į Drogą su mintim, kad nusipirksiu tą vakarykštį catrice lūpdažį, pasirodo , ten nėr jų biggrin.gif Turėjau laiko, tai ir ėjau per lentynas matuodamasi lotuliukas.gif

Visai patiko L'oreal Rosewood (tik nesu bais tikra ar tai nebuvo maxfactor lotuliukas.gif )
user posted image

didesnis paveiksliukas

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 12 17, 09:54)
Hiver facebooke yra true luminant, pasivadinus Luminant Colors:
Jos asmeninė paletė prie true ir light summer:
paletė

kokia faina thumbup.gif

QUOTE(rytojryta @ 2013 12 17, 15:35)
va kokia idomia fraze radau:
"серо-голубо-зеленые глаза вообще хамелеонят часто - они из оттенков цвета морской волны, которые считаются подходящими любому типажу. Поэтому они не лучший помощник в определении, могут отвлечь - тут главное кожа. "

mano, žinok, tokios pilkai mėlynai žalios lotuliukas.gif ir net mano mamos ir sesių kai kurių, bet nei vienos daugiau kaip aš nėr darka autumn. biggrin.gif Turiu įtarimą, kad viena soft autumn, viena true summer, o mama deep winter lotuliukas.gif Retokai ir seniai visas bemačiau, tai per Kalėdas patikrinsiu kuri kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 17, 18:24)
kokia faina  thumbup.gif
mano, žinok, tokios pilkai mėlynai žalios  lotuliukas.gif  ir net mano mamos ir sesių kai kurių, bet nei vienos daugiau kaip aš nėr darka autumn.  biggrin.gif Turiu įtarimą, kad viena soft autumn, viena  true summer, o mama deep winter  lotuliukas.gif Retokai ir seniai visas bemačiau, tai per Kalėdas patikrinsiu kuri kas  biggrin.gif

gal gali parodyti tą soft autumn, labai norėčiau pasilyginti
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 12 17, 20:39)
gal gali parodyti tą soft autumn, labai norėčiau pasilyginti

Nelabai dabar ir rasčiau padorių fotkių. Pabandysiu po švenčių, ok? wink.gif

Kuri čia pas mus svartėt tarp dark autumn ir dark winter? straipsniukas apie juodu
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 17, 21:24)
kokia faina  thumbup.gif
mano, žinok, tokios pilkai mėlynai žalios  lotuliukas.gif  ir net mano mamos ir sesių kai kurių, bet nei vienos daugiau kaip aš nėr darka autumn.  biggrin.gif

Ir mano irgi biggrin.gif Ir mano vyresnėlio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 gruodžio 2013 - 00:43
inc, aišku, kad gerai smile.gif Jei tik pavyks, būtų labai smagu pasižiūrėti.
Beje,mano akys irgi tokios kažkokios. Šiaip žalios, niekas kitokiom nepavadino. Bet šiaip tai sunku pasakyti, kokios - šiltos, šaltos.
Atsakyti
O tai klausykitės? Gal VISŲ žmonių akys tokios, ir tai norma, o kitokios - nenorma? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 16, 21:45)
nu gi labai graži spalva  thumbup.gif nors imk ir atimk iš tavęs  lotuliukas.gif

Tai jei ka as tau ji galiu perleist, vistiek pas mane be naudos stovi. smile.gif Pirkau ji su didele nuolaida. Taciau tu del visa ko dar pasiziurinek nuotraukas visur kad susidaryt tikslesni vaizda, mirksiukas.gif nes maza ka, kad nebutu jog paskui ir tau netiks ir be reikalo pas tave stoves...

QUOTE(bytte @ 2013 12 17, 10:54)
Hiver facebooke yra true luminant, pasivadinus Luminant Colors:
žių akis kokia žalia:
o čia nesupratau... bronza ar senas auksas?

Ot tai dekui thumbup.gif Seniai norejau rast sitos paletes detalesnes nuotraukas. wub.gif
Jo akis tokia link pilkos aqua traukianti, man kai rinko atspalvi tai pirmiausia su sita spalva puole lygint taciau aplink rainele esantis tamsiai pilkas apvadelis truputi keicia bendra vaizda.
Ten man irgi panasu kad sendintas auksas-bronza, nu jie man kaip ir vienas ir tas pats pagal atspalvi... bet tai iseitu kad ne tik sidabras is metalu tinka? g.gif Nu ir pagal tuos palyginimus kaip manai ar ji artimesne cool summer ar light summer?
Ziuriu ziuriu bet nematau taupe atspalviu, idomiai... Va kazkoks sviesus beige yra, rudas yra, pora pilku, o to tikro taupe kaip ir nesimato mastau.gif Geltona tai tokia konkreti. biggrin.gif Su melynom viskas aisku o zalios iki galo nesuprantu. g.gif

QUOTE(inc @ 2013 12 17, 21:08)
Visai patiko L'oreal Rosewood (tik nesu bais tikra ar tai nebuvo maxfactor  lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif Yra ir Maxfactor. Virsuje
user posted image

Ko tai ziuriu jis man primena Chanel Caractere, gal reikes idomumo delei pasibandyt ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 18 gruodžio 2013 - 11:59
saltos ir siltos pilku palyginimai.

Virsuje salta pilka, antra nuo virsaus - softine salta pilka, apatine - softine silta pilka.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 12 16, 12:42)

Vuo persikui į poras kaip tik ta tamsi red violet ir gaunas:
user posted image

Paziurejau i sita zieda ir prisiminiau kaip man netinka tokia persikine, nu tiesiog visiskai kapiec doh.gif

Ir dar viena is man netinkamiausiu visu laiku spalvu yra tokia
user posted image
user posted image
Kas man padejo visiskai ir negriztamai atmesti rudeni kaip ne savo tipa. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 17, 21:38)

Kuri čia pas mus svartėt tarp dark autumn ir dark winter? straipsniukas apie juodu

aš domėjausi, bet ne apie save smile.gif paskaitysiu

būtų gerai žinoti testines spalvas šiem sezonam atskirti, kaip kad buvo light summer ir spring.

įdomu garstyčių spalva deep autumn tinka, ania, o winter? šiaip šilta spalva, turėtų netikti?
O jei labai tinka skaisti mėlyna tai jau nebus ruduo nė pro kur?
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 12 18, 13:41)
Ir dar viena is man netinkamiausiu visu laiku spalvu yra tokia

Man atrodo, kad šita dar ir viena šlykščiausių visų laikų spalbų mastau.gif Kam ji gali tikt, tokia bjaurybė biggrin.gif

QUOTE(Dilukai @ 2013 12 18, 14:32)
būtų gerai žinoti testines spalvas šiem sezonam atskirti, kaip kad buvo light summer ir spring.

Tai matai, kad šitas Noa pati sugalvojo lotuliukas.gif O apie rudenius ji nesusigaudo lotuliukas.gif
Atsakyti