Baikit jūs su tais under... wondertonais...
Aš Kryginos neseku tai nieko apie ją negaliu pasakyt, bet man šešėliai nu visai ne vzup nagoi... nelabai aišku prie ko derinti. IMHO jau kas kas, bet šešėliai turi harmonizuot spalviškai su akies rainele. O čia visai iš kitos parapijos. Man jos ta akis tokia pelkių žalumo, o jin kažkaip rudenėlių paletėse, bet gal čia taip dėl to šalto ryškaus šalia šešėlio. Nu gi giminingos spalvos permuša viena kita, to est, jai jau užpieši ryškesnę žydrą prie žalios, tai žalia papilkės. O teatre nesvarbi akių spalva, ibo vis vien nesimato. Teatro grimas dengia pilnai odą, dengia ir rankas ir kitką kur oda matos, kad neblizgėtu ir nemelynuotu, jai šildymui taupo
Taip kad ten tikrai jokio skirtumo koks tu tipas, ar kokios tavo akys.
Kad šviesiučiai prie juodos išbąla sutinku
, vat aš tą ir minėjau, kad dukra labai ne kaip su juoda atrodo, nors lyg vaikas ir viskas turėtų tikt. O vat su ta tamsia violetiniai bordava kažkaip nebūna tokio efekto, arba jis mažas ir jo nepastebiu
. Pavasariukai kaip gėlės, jie juodi nebūna
.
O taip tai galim būtų nusipiešt juodai blakstes, antakius ir jau būtų gerai šviesučiams, bet nėra. O jai dar paryškint skruostus, kap bezdžiuone paliks... geriau jau subtiliau paryškint, ir kažkaip juoda paderint su kokia spalva... Nors man tada visgi derinukas įvedant pilką suskamba...
Papildyta:Hiver facebooke yra true luminant, pasivadinus Luminant Colors:
Jos asmeninė paletė prie true ir light summer:
žių akis kokia žalia:
paletė:
Papildyta:o čia nesupratau... bronza ar senas auksas?