Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 12 16, 20:11)
O gal jisai Inc visai tiktų? Inc, tu tokio nemėginai?

Clinique long lasting creamy nude. Labai minkštas
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 12 16, 15:00)
Pakuote tai jo tokia su prikolu, paspaudi ta metalini burbuliuka ir brauki zemyn, ir lupdazis atsidaro.
lūpdažis

o koks spalvos pavadinimas?

QUOTE(Noa @ 2013 12 16, 19:11)
O gal jisai Inc visai tiktų? Inc, tu tokio nemėginai?
Papildyta:

Aš kažkaip maniau, kad ji daugiau neutrali, o akys irgi ant ribos - šiltos ar šaltos, ir nesupratau, kokios. O čia žiūriu - šiltos vistik biggrin.gif

Nu jinai kontrastus mėgsta labiau, negu laitui priklausytų. Bet jinai profesionalė, teatre dirba, tai kitaip į tai žiūri, jai, tikiu, tie visi sezonai 100 metų pofigu biggrin.gif Kokio veido reikia, toks bus biggrin.gif

Vargu ar man tiktų, nes aš geltonai ryžų spalvų apskritai nepavežu. Man geriau kai čiut su ružavumu. Mano gi undertonas mėlynas arba bordo lotuliukas.gif

Nu jo, ji kiek ryškiau gali sau leist, nes moka pasidažyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 16, 16:56)
Aina, sakyčiau soft autumn  mirksiukas.gif
O kas dėl Kryginos, tai man jokių kitų minčių nei pavasaris nebuvo kilę  biggrin.gif

softui tai gal tamsokas toks. Nors galėtų būti koks dramatic look.

O Krygina man šaltoka visad atrodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 12 16, 19:30)

a sakai, net dramatiškas gautųsi ? biggrin.gif ... nu i kaip aš galėčiau pas juos kraustytis va su tokiais bajeriais?! aš greičiau atrodyčiau kaip su pamėlusiom lūpom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 16, 20:25)
Vargu ar man tiktų, nes aš geltonai ryžų spalvų apskritai nepavežu. Man geriau kai čiut su ružavumu. Mano gi undertonas mėlynas arba bordo  lotuliukas.gif

Tai per kur tu ruduo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Tynka @ 2013 12 16, 20:30)

Gal ji ten nuo apšvietimo priklauso...
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 12 16, 16:27)
O ką dar žiūrit ?

vienas is http://www.youtube.c...kathecat/videos
kitu reiktu paieskot, dabar ant greicio nerasiu.

QUOTE(aina1979 @ 2013 12 16, 19:53)
Kaip manot kokio tipo šitas lūpdažis? g.gif
user posted image

cia tai atrodo paprasciausiai rudas, kaip true autum, bandziau ieskot fotkiu kad susidaryt supratima ax.gif

user posted image
http://belledemoisel...05/img_0966.jpg
user posted image
user posted image

QUOTE(inc @ 2013 12 16, 20:25)

03 rose sensual
http://makeupandbeau...watches-photos/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 16 gruodžio 2013 - 20:41
QUOTE(Noa @ 2013 12 16, 20:28)
Tai per kur tu ruduo unsure.gif

čiut primelavau biggrin.gif pas mane oficialiai undertonas toks rusvai raudonai ryžokas, o underunedertonas barštinis biggrin.gif

įmesiu dar kartelį tą paveiksliuką. noriu ir pati pažiopsot dar .

user posted image

QUOTE(Hiver @ 2013 12 16, 20:33)

nu gi labai graži spalva thumbup.gif nors imk ir atimk iš tavęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 16, 21:45)
čiut primelavau  biggrin.gif pas mane oficialiai undertonas toks rusvai raudonai ryžokas, o underunedertonas barštinis  biggrin.gif

Kas blyn?! blink.gif
Nu tada mano underkibenifenimaterfatertonas filičitavas, ir dėl to man juoda tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Baikit jūs su tais under... wondertonais...
Aš Kryginos neseku tai nieko apie ją negaliu pasakyt, bet man šešėliai nu visai ne vzup nagoi... nelabai aišku prie ko derinti. IMHO jau kas kas, bet šešėliai turi harmonizuot spalviškai su akies rainele. O čia visai iš kitos parapijos. Man jos ta akis tokia pelkių žalumo, o jin kažkaip rudenėlių paletėse, bet gal čia taip dėl to šalto ryškaus šalia šešėlio. Nu gi giminingos spalvos permuša viena kita, to est, jai jau užpieši ryškesnę žydrą prie žalios, tai žalia papilkės. O teatre nesvarbi akių spalva, ibo vis vien nesimato. Teatro grimas dengia pilnai odą, dengia ir rankas ir kitką kur oda matos, kad neblizgėtu ir nemelynuotu, jai šildymui taupo biggrin.gif Taip kad ten tikrai jokio skirtumo koks tu tipas, ar kokios tavo akys.
Kad šviesiučiai prie juodos išbąla sutinku drinks_cheers.gif , vat aš tą ir minėjau, kad dukra labai ne kaip su juoda atrodo, nors lyg vaikas ir viskas turėtų tikt. O vat su ta tamsia violetiniai bordava kažkaip nebūna tokio efekto, arba jis mažas ir jo nepastebiu blush2.gif . Pavasariukai kaip gėlės, jie juodi nebūna tongue.gif .
O taip tai galim būtų nusipiešt juodai blakstes, antakius ir jau būtų gerai šviesučiams, bet nėra. O jai dar paryškint skruostus, kap bezdžiuone paliks... geriau jau subtiliau paryškint, ir kažkaip juoda paderint su kokia spalva... Nors man tada visgi derinukas įvedant pilką suskamba...
Papildyta:
Hiver facebooke yra true luminant, pasivadinus Luminant Colors:
user posted image
Jos asmeninė paletė prie true ir light summer:
user posted image
žių akis kokia žalia:
user posted image
paletė:
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
o čia nesupratau... bronza ar senas auksas?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 12 16, 19:53)
Kaip manot kokio tipo šitas lūpdažis? g.gif
user posted image

QUOTE(Tynka @ 2013 12 16, 20:30)

cia jei labai pigmentuotas lupdazis arba labai riebiai uztept tada gal dramatic versija gautusi:hm o siaip as drasiai ji bandyciau. mano visi lupdaziai labai panasus i si, gal tik vos laseliu rausvesni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 17 gruodžio 2013 - 14:15
va kokia idomia fraze radau:
"серо-голубо-зеленые глаза вообще хамелеонят часто - они из оттенков цвета морской волны, которые считаются подходящими любому типажу. Поэтому они не лучший помощник в определении, могут отвлечь - тут главное кожа. "
Atsakyti
ot norėčiau tokios paletės kaip viršuje merginos smile.gif
Atsakyti