QUOTE(Hiver @ 2013 12 16, 15:03)
Man kai Krygina nepatinka tai as viso video istisai neziurejau tik uzmeciau aki i pacia pradzia ir link galo. Tai sutinku su bytte kad ji labiau pasigadino nei pasigrazino, pirmas dalykas kas krito i akis taip atkarpom paziurejus - buvo normali grazios sviesios odos mergina, o pasidare veida kaip prisvilusi blyna.
Ji odos nedažė Tik akis Ji ten su iškart padažyta oda, gal tik biškį
O kuo ji tau nepatinka? Man tai visai nieko
QUOTE(inc @ 2013 12 16, 15:08)
Noa, tikėjausi, kad taip pasakysi
jau prieš tai pastebėjau, kad sutapo norai dėl kažko. tik jaučiu, ant mudviejų atrodo gan skirtingai. iš pažiūros, tai jis tikrai pavasarinis atrodo, bet vat ėmiau ir patikrinau
tiesa, prisiminiau, kad visai neseniai osinkoj buvo panos įkėlę parinktus lūpdažius dark autumn ir pavasarinukės atėję burbuliavo, kad mol ten jų lūpų dažai kai kurie
jau prieš tai pastebėjau, kad sutapo norai dėl kažko. tik jaučiu, ant mudviejų atrodo gan skirtingai. iš pažiūros, tai jis tikrai pavasarinis atrodo, bet vat ėmiau ir patikrinau
tiesa, prisiminiau, kad visai neseniai osinkoj buvo panos įkėlę parinktus lūpdažius dark autumn ir pavasarinukės atėję burbuliavo, kad mol ten jų lūpų dažai kai kurie
Aš jo neužsiėmiau
Šiaip tada, BFAS, buvo dar kažkokie šešėliai ir lūpdažiai, tokie daugiau nudinio formato, kur vieni pavasariams ir rudenims, o kiti vasaroms ir žiemoms... Bendri.