Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2013 12 16, 15:03)
Man kai Krygina nepatinka tai as viso video istisai neziurejau tik uzmeciau aki i pacia pradzia ir link galo. Tai sutinku su bytte kad ji labiau pasigadino nei pasigrazino, pirmas dalykas kas krito i akis taip atkarpom paziurejus - buvo normali grazios sviesios odos mergina, o pasidare veida kaip prisvilusi blyna. schmoll.gif

Ji odos nedažė biggrin.gif Tik akis biggrin.gif Ji ten su iškart padažyta oda, gal tik biškį biggrin.gif

O kuo ji tau nepatinka? Man tai visai nieko biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2013 12 16, 15:08)
Noa, tikėjausi, kad taip pasakysi  tongue.gif

jau prieš tai pastebėjau, kad sutapo norai dėl kažko. tik jaučiu, ant mudviejų atrodo gan skirtingai. iš pažiūros, tai jis tikrai pavasarinis atrodo, bet vat ėmiau ir patikrinau

tiesa, prisiminiau, kad visai neseniai osinkoj buvo panos įkėlę parinktus lūpdažius dark autumn ir pavasarinukės atėję burbuliavo, kad mol ten jų lūpų dažai kai kurie  biggrin.gif

biggrin.gif Aš jo neužsiėmiau biggrin.gif
Šiaip tada, BFAS, buvo dar kažkokie šešėliai ir lūpdažiai, tokie daugiau nudinio formato, kur vieni pavasariams ir rudenims, o kiti vasaroms ir žiemoms... Bendri.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 16, 15:08)
tiesa, prisiminiau, kad visai neseniai osinkoj buvo panos įkėlę parinktus lūpdažius dark autumn ir pavasarinukės atėję burbuliavo, kad mol ten jų lūpų dažai kai kurie  biggrin.gif

biggrin.gif Tai pavasarinukes ir is vasaru vis taikosi ka nugvelbt, ziu, arbuzines yra ju, pusies zalia irgi joms labai tinka, kaip ir melynojo katino pilka,topsecret.gif cia matyt del to kad juodos negauna. irnesakyk.gif hihihi.gif

O jei rimtai tai istikruju tas lupdaziukas nesa i pavasarini, bet jeigu matai kad tinka tai gal pas tave lupu pigmentas kaip nors kitaip permusa, ir dar plius santykyje su oda gal galimas kitoks rezultatas g.gif
http://i1265.photobu...zps4ed5bd11.jpg

Cia man tai buvo, nusipirkau lupdazi is Bourjois, nebuvo testeriu pasibandymui, tik pakuote atsidarius spalva galima paziuret. Kai tam tikru atstumu prisidejau prie veido spalva atrode man tinka, be to labai patiko pakuote ant jos galima sakyt ir uzkibau, blush2.gif o kai nusipirkus pasidaziau - ir per siltas ir per svarus man verysad.gif Nors nei per ryskus nei per tamsus, toks pusiau matinis, bet aiskiai pavasariniam tipui. Nu ir viskas, turiu ji dabar, zaidziu su pakuote, groziuosi o vartot negaliu. verysad.gif
Pakuote tai jo tokia su prikolu, paspaudi ta metalini burbuliuka ir brauki zemyn, ir lupdazis atsidaro.
user posted image

QUOTE(Noa @ 2013 12 16, 15:12)
Ji odos nedažė biggrin.gif Tik akis biggrin.gif Ji ten su iškart padažyta oda, gal tik biškį biggrin.gif

O kuo ji tau nepatinka? Man tai visai nieko biggrin.gif

Nu bet tu pazek 05 sekundes ir 1:05, palygint veido spalva. smile.gif

Ai nezinau ji man kazkokia salta pifune ir truputi pamaiva. blush2.gif Ir erzina tas kalbejimas ne i kamera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 16 gruodžio 2013 - 15:24
QUOTE(Hiver @ 2013 12 16, 13:00)
...

Ai nezinau ji man kazkokia salta pifune ir truputi pamaiva. blush2.gif  Ir erzina tas kalbejimas ne i kamera.

o man patinka Krygina, teisingiau ne pati ji, bet jos filmukai, kažkokią laidą su ja mačiau, tai nea, o vat filmukai tie man visai faini, kažką kitą bandžiau žiūrėti, tai neprilipo.

O ką dar žiūrit ?
Atsakyti
Manęs Krygina neerzina ir aš beveik visus pažiūriu smile.gif

QUOTE(Noa @ 2013 12 16, 14:12)
biggrin.gif Aš jo neužsiėmiau biggrin.gif
Šiaip tada, BFAS, buvo dar kažkokie šešėliai ir lūpdažiai, tokie daugiau nudinio formato, kur vieni pavasariams ir rudenims, o kiti vasaroms ir žiemoms... Bendri.

Tai kur jau tu imsi kai pas save pilna geresnių turi. Aš tik spalvą turėjau omenyje lotuliukas.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 12 16, 15:00)
biggrin.gif Tai pavasarinukes ir is vasaru vis taikosi ka nugvelbt, ziu, arbuzines yra ju, pusies zalia irgi joms labai tinka, kaip ir melynojo katino pilka,topsecret.gif cia matyt del to kad juodos negauna. irnesakyk.gif hihihi.gif 
O jei rimtai tai istikruju tas lupdaziukas nesa i pavasarini, bet jeigu matai kad tinka tai gal pas tave lupu pigmentas kaip nors kitaip permusa, ir dar plius santykyje su oda gal galimas kitoks rezultatas g.gif
http://i1265.photobu...zps4ed5bd11.jpg
Nu bet tu pazek 05 sekundes ir 1:05, palygint veido spalva. smile.gif

Man pušies žalia tik vos sušiltinta irgi gerai tinka, nes mano akys tokios smile.gif
Kadangi tuoj eit į renginį, tai ėjau makiažo taisytis. Lūpdažis dar kažkiek laikosi lotuliukas.gif o noriu dar tos spalvos, tai knisau knisau ir radau savo Dzintars blizgesiuką, kurį vasarą pirkau. 12 numeris pas mane it irgi kažkas panašaus į tą spalvą. Vadinas , jau ne pirmas kartas ant tokių užsiraunu. Reiks dabar su Noa konsultuotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 12 16, 16:00)

Kerta juodos negavimas per smegenis, pradedu pulti ant žmonių lotuliukas.gif Darausi nestabili lotuliukas.gif

QUOTE(inc @ 2013 12 16, 16:28)
*Tai kur jau tu imsi kai pas save pilna geresnių turi. Aš tik spalvą turėjau omenyje lotuliukas.gif

**Reiks dabar su Noa konsultuotis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*tai ir aš gi spalvą! biggrin.gif

**O dėl šito ni ni, ne su Noa schmoll.gif Dėl šito klausk braitų arba net vasarų kokių gal biggrin.gif

Aš tokios norėjau pernai gal... Išsimatavau gyvą galą, o finale nusipirkau koralinį biggrin.gif Per šalta man ta fuksija...
Atsakyti
paziurejau Krygina. jos rankos oda gelsvos spalvos, pradzioje filmuko tas gerai matosi. o ranka matyt nedazyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 12 16, 18:45)
paziurejau Krygina. jos rankos oda gelsvos spalvos, pradzioje filmuko tas gerai matosi. o ranka matyt nedazyta  smile.gif

Nu ir akys šiltos, kas gerai matosi prie šito makijažo. Nes šiaip tai vis paspėliodavau, kas ji tokia, vasarinė ar pavasarinė biggrin.gif
Atsakyti
Kaip manot kokio tipo šitas lūpdažis? g.gif
user posted image
Atsakyti
Rudeninio turbūt. Bet jie ima mūsų, gal mes galim jų irgi biggrin.gif
Atsakyti
Aina, sakyčiau soft autumn mirksiukas.gif

O kas dėl Kryginos, tai man jokių kitų minčių nei pavasaris nebuvo kilę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 16, 19:54)
Rudeninio turbūt. Bet jie ima mūsų, gal mes galim jų irgi biggrin.gif

Jo šitas neblogas.Galvojau vasarinis ax.gif Bet kažkaip man jis per sunkus g.gif todėl ir klausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 12 16, 20:00)
Jo šitas neblogas.Galvojau vasarinis ax.gif Bet kažkaip man jis per sunkus g.gif todėl ir klausiu mirksiukas.gif

O gal jisai Inc visai tiktų? Inc, tu tokio nemėginai?
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 12 16, 19:56)
Aina, sakyčiau soft autumn  mirksiukas.gif
O kas dėl Kryginos, tai man jokių kitų minčių nei pavasaris nebuvo kilę  biggrin.gif

Aš kažkaip maniau, kad ji daugiau neutrali, o akys irgi ant ribos - šiltos ar šaltos, ir nesupratau, kokios. O čia žiūriu - šiltos vistik biggrin.gif

Nu jinai kontrastus mėgsta labiau, negu laitui priklausytų. Bet jinai profesionalė, teatre dirba, tai kitaip į tai žiūri, jai, tikiu, tie visi sezonai 100 metų pofigu biggrin.gif Kokio veido reikia, toks bus biggrin.gif

Gi teatre nelabai ten kas tau paderins rūbus pagal sezoną. Nebent kokia primadona būtum, visos spektaklio puošmena. O jau šiaip - ką išskyrė, su tuo ir eisi, ne grožyje esmė, o rolėje, ne tu ten iš esmės ir esi su ta suknele, o tavo herojus. O jis gal visas ryžas! biggrin.gif
Atsakyti