Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Ačiū už diskusijas apie mane 4u.gif

Noa, kad mano oda nėra jau tokia gera.. blush2.gif

Ir kaip gerai, kad atradau šią temą. Jau dabar galvoju kaip savo spintą persitvarkyti, optimizuoti...Nes man taip sudėtingas kiekvienas rytas - kai stoviu prie spintos ir nežinau ką rengtis doh.gif O drabužių daug...tik niekaip jų nepavyksta gražiai suderinti, pritaikyti doh.gif Norėčiau išmokti šito meno wub.gif Gal dabar žinodama savo spalvas bandysiu eksperimentuoti. Šiaip aš ir dėl bright ir dėl warm spring neprieštarauju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 04, 10:04)

Ir kaip gerai, kad atradau šią temą. Jau dabar galvoju kaip savo spintą persitvarkyti, optimizuoti...

aha, as irgi biggrin.gif dabar jei noriu ka pirkt, iskart atmetu juoda spalva lotuliukas.gif kaip bebutu gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 12 04, 11:27)
aha, as irgi  biggrin.gif dabar jei noriu ka pirkt, iskart atmetu juoda spalva  lotuliukas.gif kaip bebutu gaila verysad.gif

O aš niekada nemėgau juodos unsure.gif O man pagal tipą kaip ir tiktų jinai.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 04, 11:07)
O aš niekada nemėgau juodos  unsure.gif O man pagal tipą kaip ir tiktų jinai.

as visada isivaizdavau, kad man kaip blondinei ji tinka, plius gi kudina biggrin.gif
Atsakyti
Jau tik davai nereikia apie juodą, man jos taip trūksta, kad nors vilku kauk biggrin.gif Keičiu po biskutuką į tamsiai mėlyną ir pilką, bet tai vėl... Kur buvo viskas juodos spalvos ir rami galva, tai dabar reikia ir pilkos, ir mėlynos biggrin.gif Tarkim, dabar norėčiau pilko palto, o turiu juodą ir mėlyną biggrin.gif

Bet kartais nutrūkstu ir pagalvoju. Kad juoda yra bet kokios spalvos tamsiausias tonas. Nu tai čia ne juoda, o alyvinė. Labai labai tamsiai alyvinė wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Registruojamės toliau smile.gif

bright spring - Mute
true spring - Aina1979
light spring - Noa, Pumpica
light summer - Dilukai
cool summer - Hiver, Bytte
soft summer
soft autumn - Tynka
true autumn
dark autumn- Inc
deep winter - pear, LinaGustė
true winter
bright winter

Atsakyti
na ir? Ko mums čia trūksta iki pilnos kolekcijos? biggrin.gif Žiemų pagrinde? biggrin.gif

Tai gal galima, aš eisiu į bright winter, Pumpica viena pabus light spring biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
panos, kaip manot, šita spalva pavasarinė ar labiau vasarinė, a? paltukas
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 04, 14:59)
panos, kaip manot, šita spalva pavasarinė ar labiau vasarinė, a? paltukas

Man atrodo - daugiau vasarinė. O va šalikai pavasariniai, taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 12 04, 14:10)
Registruojamės toliau smile.gif

bright spring -  Mute
true spring - Aina1979
light summer - Dilukai
soft summer
soft autumn - Tynka
true autumn
dark autumn- Inc
true winter
bright winter

Dar, jei neklystu, Erszebeth true spring. 4u.gif Nebent kažkas pasikeitė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 04, 15:53)
na ir? Ko mums čia trūksta iki pilnos kolekcijos? biggrin.gif Žiemų pagrinde? biggrin.gif

Tai gal galima, aš eisiu į bright winter, Pumpica viena pabus light spring biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kad tik arčiau prie juodos spalvos, ane biggrin.gif nus man arčiau peršokt į bright winter tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
bright spring - Mute
true spring - Aina1979, Erszebeth
light summer - Dilukai
soft summer
soft autumn - Tynka
true autumn
dark autumn- Inc
true winter
bright winter

Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 12 04, 15:45)
kad tik arčiau prie juodos spalvos, ane biggrin.gif  nus man arčiau peršokt į bright winter tongue.gif  biggrin.gif

Nesvarbu, kas arčiau, svarbu, kas labiau nori biggrin.gif Aš pirma pasisiūliau lotuliukas.gif
Atsakyti