Aš tai va nuėjus parduotuvėn pirštą bandžiau prie lūpdažių dėt , nu parduotuvėj tai visai tokis lašišinis padla atrodė... vadinas dar ir nuo apšvietimo priklauso... fyg u ten atsiminsi dienos šviesoj kokis buvo, juolab apsiniaukusę dieną vėl kitoks.
Aš manau prištą reik spaust, nes jis kaip ir nelabai įdega, vadinasi papildo,os spalvos nėra. Lūpos turėtų būt tas pats, aš gal ką ne taip įsikirtau, bet jis minėjo berots dantenų spalvą ... jai jau su pirštu nesigauna.
Šiaip lūpas gerai pakramčius turi gautis irgi ta romantinė spalva Mano dukros gavosi kaip true spring, bet gal ir kaip light , o va tėtis, kadangi kaip šviesus ryžas niekur kitur, tik į warmus turi labai jau panašios spalvos lūpas kaip Erszebeth pirštas... tuo tarpu jai imt sūnaus tai tas raudonumas kažkoks gaivesnis, kaip inc minėjo... tartum ant balto popieriaus palieta spalva ar kaip. O jai rimtai violetinė ar gavos pagal paletę
QUOTE(Hiver @ 2013 12 15, 16:44)
bytte, gal sakau radau cool summer... ar ji labiau i clear tipa panasi?
Viena populiari youtube veikeja:
http://www.youtube.c...h?v=iCiGjZEV7VI
O cia naujesnis video:
http://www.youtube.c...W9ucmprKNQ#t=30
Viena populiari youtube veikeja:
http://www.youtube.c...h?v=iCiGjZEV7VI
O cia naujesnis video:
http://www.youtube.c...W9ucmprKNQ#t=30
Man tai jin ne-a... nepasakyčiau kad jin visai šalta
Va yotubinas viena true summer nustatyta. nu ne grožio įkona, bet galim sulygint... akys tų cool summer tokios kažkokios lyg švininės spalvos, ir aišku visos nesveikai išbalusios atrodo. Vat tik ar taip turi atrodyt nežinau.
O tau kokį vardą pagal BFAS davė? luminant?
Labai daug facebooke apie cool/true summer
čia sarašai kosmetikos pagal tipus
https://www.facebook...347451?sk=notes
gerai, kad nenaudoju tokios, o tai jau reiktų ko nors
https://www.facebook...347451?sk=notes
gerai, kad nenaudoju tokios, o tai jau reiktų ko nors
čia lyg tas pats su paveiksliukais dar kiti
My Webpage
My Webpage
QUOTE(bytte @ 2013 12 16, 11:46)
Matei Noa tau juoda prie blogiausių spalvų
Eik šikt
Aš juodos nenešioju Aš nešioju labai labai tamsią persikinę. Tamsiausią įmanomą, kur jau tamsesnio tono nebėra
O apie juodą lightams.
Nugis vat Krygina. Jinai light spring irgi, man atrodo, arba gal light summer. Bet va klipas, kaip ji moko darytis naujametinį makijažą. Pradžioj, kur nepasidažius, tai ta juoda jai tikrai klaikiai. O gale, kai snukis nupaišytas - nugis visai neprastai
http://www.youtube.c...7zgrJJbXQzdpCKA
Man atrodo, kad vizažistams iš esmės px visi sezonai, jie moka persidažyt belekaip Kitaip tariant, tai šviesa tunelio gale
QUOTE(Noa @ 2013 12 16, 11:13)
Eik šikt
Aš juodos nenešioju Aš nešioju labai labai tamsią persikinę. Tamsiausią įmanomą, kur jau tamsesnio tono nebėra
O apie juodą lightams.
Nugis vat Krygina. Jinai light spring irgi, man atrodo, arba gal light summer. Bet va klipas, kaip ji moko darytis naujametinį makijažą. Pradžioj, kur nepasidažius, tai ta juoda jai tikrai klaikiai. O gale, kai snukis nupaišytas - nugis visai neprastai
O apie juodą lightams.
žiek, o tai light springams ta persikinė jau kaip super spalva skaitos? Su dukra ruputi po parduotuves vaikščiojom, nu sako noriu lūpdažio, ne blizgio... na ir bandom bandom... tikęs kažkoks persikinės sultys pavadinimas
Jai dukra light,tas tai man tamsiausia ant jos geriausiai žiūrisi tokia beveik juoda
O krygina su tuo makiažu ne pasidailino, o pasigadino... akių spalva visai kažkokia pelkinė paliko... ir plaukai pelkinės spalvos... nu ir dišovai visai atrodo. Ai bet girtiems diedams per naujametį pats tas. O va soft summer irgi sako juoda prie blogiausių spalvų, bet vat Valentaite kažkokiu būdu gerai su ja atrodo, bent jau kažkada veizėjau veizėjau... nu gerai
Papildyta:
Vuo persikui į poras kaip tik ta tamsi red violet ir gaunas:
QUOTE(bytte @ 2013 12 16, 12:33)
O krygina su tuo makiažu ne pasidailino, o pasigadino... akių spalva visai kažkokia pelkinė paliko... ir plaukai pelkinės spalvos... nu ir dišovai visai atrodo. Ai bet girtiems diedams per naujametį pats tas. O va soft summer irgi sako juoda prie blogiausių spalvų, bet vat Valentaite kažkokiu būdu gerai su ja atrodo, bent jau kažkada veizėjau veizėjau... nu gerai
O man tai visai nieko. Gi akys nėra nustatyta, kada jų spalva graži, o kada ne? Pelkinės irgi gražios gali būt Juo labiau, kad vakare, prie dirbtinio apšvietimo, visos mėlynos atrodo pelkinės. Užtai akys matosi
Man atrodo, pati pagrindinė lightų problema prie juodos - ne tai, kad spalvas iškreiptų. Nes juoda negali iškreipti spalvų, tik paryškinti. Nu kaip ji iškreips, jinai gi pati ne spalva, spalvos ten jau nebebėr Bet va lightams ta juoda spalva padaro, kad jie kaip ir išnyksta, kaip peršviestoj foto
Taip:
Jei laitas su savo spalva, tai matosi bruožai. O jei ne - matosi tik rūbas. Negali sakyt, kad blogai, kai tas veidas - ne kažką, tai net geriau, gi Chromčenka ant to stilių susikūrė. Bet jei nori, kad kažkas gėrėtųsi tavo akių spalva, tada geriau nereikia Užtat manekenės maunasi tą juodą ir vargo nemato - jos niekada pačios nesimato, jų darbas ne toks, tai joms pofigu. Veidas manekenei - na tai, vaikščiojančiai - ne pirmos svarbos reikalas, be defektų, ir gerai. Svarbiau figūra, eisena, judesiai. O šito juoda nenuima...
Nu ir Krygina čia ant to sužaidė. Prie vakarinio apšvietimo dažnai tikrai tik juoda ir matosi, tai va šitoks špaklius labai geras O tų visų subtilumų tada nesimatys a tep, a tep
O va pvz. dark autumn juoda blogiau. Nes kai eina dark autumn pats vienas, jis atrodo juodas, ir visiems gerai. O greta juodos jis dažnai atrodo kažkoks prablukęs. ta prasme, matosi, kad ten ne juoda, o kai tos rudens spalvos iš esmės tokios padulkėję, tada gerai nesumėčius akcentų tas ruduo gali atrodyt toks daug metų neteisingai skalbtas
Buvau šiandien į eurokos įbėgus trumpam Vyras kol prie kasos maximoj stovėjo, tai aš lūpdažius matavaus. Maybeline nieko neradau. Kažkaip labai jau mažas pasirinkimas buvo. Na o catrice panašu, kad visai smagus vienas yra. Jei nesusimaišiau, tai va šitas. Niekad tokių nežiūrėdavau, bet visai gerulis ant manęs. Nueisiu dar kitą dieną be vyro ir dar sykelį patikrinsiu
Ieškojau, kad būtų ne itin tamsus ir šiltai raudonai ružavokas. Man patinka tas šviežumo jausmas bendram vaizdelyje, o ir ta mano balta oda gerai įsipaišo ... nes nu jau užknisa, kad vis sulaukiu repliku apie savo perbalimą. aną savaitę grupiokės man bandė pripiršt visokių bronzantų ir t.t. o man sakiau dzin, kad aš balta.
Ieškojau, kad būtų ne itin tamsus ir šiltai raudonai ružavokas. Man patinka tas šviežumo jausmas bendram vaizdelyje, o ir ta mano balta oda gerai įsipaišo ... nes nu jau užknisa, kad vis sulaukiu repliku apie savo perbalimą. aną savaitę grupiokės man bandė pripiršt visokių bronzantų ir t.t. o man sakiau dzin, kad aš balta.
Man tokia spalva tinka, pusė mano lūpdažių tokie
Man kai Krygina nepatinka tai as viso video istisai neziurejau tik uzmeciau aki i pacia pradzia ir link galo. Tai sutinku su bytte kad ji labiau pasigadino nei pasigrazino, pirmas dalykas kas krito i akis taip atkarpom paziurejus - buvo normali grazios sviesios odos mergina, o pasidare veida kaip prisvilusi blyna. O akiu makiazas... nu gerai tarkim naujametiniam karnavalui taike, nu tai tada as dar ir blizguciu buciau uzmetus, kad jau viskas butu po polnoj programe taip sakant.
O kuri spalva pas jumi?
Pasitikrinau pas save, turiu nr.23 ir nr.24, kokybe tikrai Pirkau juos be dezutes tai man jie tarnauja kaip kelioninis variantas, nes nedaug vietos uzima.
Si tai tiksliai salta, salciau neber kur. Man patiko kaip ji savo spalvas pristate.
Aha. Ir true.
O as radau kaip Christine Scaman tipus nustatineja. Noreciau pas ja papult.
QUOTE(inc @ 2013 12 15, 19:31)
Ateinu papasakot. Žodžiu, jūs tuos skaistalus , kur rodot, tai vat ėmiau ir tik ką patikrinau ant tos savo vidurinėlės žandukų.
O kuri spalva pas jumi?
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 12 15, 21:54)
p.s. artdeco skaistalai lb didelis pasirinkimas skaistalu.
turiu 13 ir lb patenkinta esu
turiu 13 ir lb patenkinta esu
Pasitikrinau pas save, turiu nr.23 ir nr.24, kokybe tikrai Pirkau juos be dezutes tai man jie tarnauja kaip kelioninis variantas, nes nedaug vietos uzima.
QUOTE(bytte @ 2013 12 16, 11:11)
Va yotubinas viena true summer nustatyta. nu ne grožio įkona, bet galim sulygint... akys tų cool summer tokios kažkokios lyg švininės spalvos, ir aišku visos nesveikai išbalusios atrodo. Vat tik ar taip turi atrodyt nežinau.
Si tai tiksliai salta, salciau neber kur. Man patiko kaip ji savo spalvas pristate.
Aha. Ir true.
O as radau kaip Christine Scaman tipus nustatineja. Noreciau pas ja papult.
Noa, tikėjausi, kad taip pasakysi
jau prieš tai pastebėjau, kad sutapo norai dėl kažko. tik jaučiu, ant mudviejų atrodo gan skirtingai. iš pažiūros, tai jis tikrai pavasarinis atrodo, bet vat ėmiau ir patikrinau
tiesa, prisiminiau, kad visai neseniai osinkoj buvo panos įkėlę parinktus lūpdažius dark autumn ir pavasarinukės atėję burbuliavo, kad mol ten jų lūpų dažai kai kurie
jau prieš tai pastebėjau, kad sutapo norai dėl kažko. tik jaučiu, ant mudviejų atrodo gan skirtingai. iš pažiūros, tai jis tikrai pavasarinis atrodo, bet vat ėmiau ir patikrinau
tiesa, prisiminiau, kad visai neseniai osinkoj buvo panos įkėlę parinktus lūpdažius dark autumn ir pavasarinukės atėję burbuliavo, kad mol ten jų lūpų dažai kai kurie