Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Erszebeth, šalia tavo tokio šilto lako, tai tikrai atrodo kaip neutralų spalva tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 12 15, 17:44)
Nuorodoj tai essence, ar cia ir tie ir tie geri? 4u.gif

O tu blin, aš juos painioju biggrin.gif Vakar SM skaičiau, kažkaip autopilotu buvau pamanius, kad čia visi apie tą patį biggrin.gif Mat, aš pati apeinu tiek to, tiek ano stendą, nes savu laiku buvau š prisipirkus ir blogai apie juos manau. Užtai nustebau. Einu pasitikrinsiu biggrin.gif

Nu ne, SM Catrice gyrė. Neturiu nei to, nei to biggrin.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 15, 17:47)
Man lyg ir matosi šiek tiek šalto rožinio, avietinio atspalvio, kurio true spring neturėtų būti  unsure.gif

Man gal irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 12 15, 16:53)
Erszebeth, šalia tavo tokio šilto lako, tai tikrai atrodo kaip neutralų spalva  tongue.gif

O neutralų tai čia kieno?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 15, 17:47)
Man lyg ir matosi šiek tiek šalto rožinio, avietinio atspalvio, kurio true spring neturėtų būti  unsure.gif

As ja matau panasiai kaip sioje nuotraukoje skaistalai nr.15 rose eclat unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 15, 13:52)
Aš manau, kad iš biudžetinių lūpdažių man labiausiai patiktų lumene, bourjois ir deborah. Bet neseniai skaičiau, kad žmonės labai giria catrice. Jų kaina ar ne 8 Lt, o tauta sako, kad labai faini. O pirkti - visuose eurokosuose. Abejojant su spalva, visai neblogai...

http://lithuaniabeau...661711755925114

bright ir light mirksiukas.gif

Noa, nu gerai, tada patikrinsiu ir catrice ir essence. Aš tai visai perku pigesnę kosmetiką, bet praktiškai dėl spalvos testavimo. Paskui nusiperku panašius, bet brangesnius. Taip kur kas mažesni nuostoliaii , manau, gaunas biggrin.gif Be to, aš paskui savo sesytėms atiduodu, kurios bais laimingos būna. Jos dar brangios kosmetikos ir neperkalioja.

Lumene, neseniai mūsų stende prasibandžiau. Spalvas kelias tikrai fainas radau, bet pasitepus ant lūpų, tai mane bais nervino kvapas. Ar jie ten kokius senus testerius turi sudėję ar mano pojūčiai pasikeitę, nes anksčiau esu turėjus ne vienus lūpų dažus jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 12 15, 17:13)
As ja matau panasiai kaip sioje nuotraukoje skaistalai nr.15 rose eclat unsure.gif

Panašu, nors mano gal kiek daugiau tos avietinės priemaišos turi.

Nors tie skaistalai irgi turi avietinės g.gif

user posted image

QUOTE(inc @ 2013 12 15, 17:19)
bright ir light  mirksiukas.gif

g.gif Na bet pagal piršto galą tipą nustatyti čia jau būtų aukščiausias pilotažas lotuliukas.gif O kaip tada išryškėjantis geltonumas tuose pabalimuose? Pavyzdžiui, Noa, tu prie neutralų - ar užspausta ir išbalusi oda tau irgi pasidaro gelsva, ar kokios spalvos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 15 gruodžio 2013 - 17:42
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 15, 18:38)
Pavyzdžiui, Noa, tu prie neutralų - ar užspausta ir išbalusi oda tau irgi pasidaro gelsva, ar kokios spalvos?

O va išbalus oda pasidaro gelsva. O pats tas pirštas tai nežinau koks pasidaro, bet kažkaip nelabai man ta spalva, atvirai pasakius.

Kita vertus, gi tikrai ilgiau jį taip palaikius, jis pamėlynuos. Nugis visi sako, kad tą guminį tvarstį irgi reikia kas valanda atleidinėti, kaip tik dėl to... Gal reikia mikliai - užspaudei ir nustatinėk, kitaip nušaltės, o paskui ir pirštas nukris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 15, 17:43)
O va išbalus oda pasidaro gelsva. O pats tas pirštas tai nežinau koks pasidaro, bet kažkaip nelabai man ta spalva, atvirai pasakius.

Kita vertus, gi tikrai ilgiau jį taip palaikius, jis pamėlynuos. Nugis visi sako, kad tą guminį tvarstį irgi reikia kas valanda atleidinėti, kaip tik dėl to... Gal reikia mikliai - užspaudei ir nustatinėk, kitaip nušaltės, o paskui ir pirštas nukris biggrin.gif

Pastebėjau tą, nes pradžioj bandžiau fotkint užveržtą plaukų gumyte biggrin.gif Tai beveik violetinis gavosi, kol kelis kadrus nuspaudžiau.
Atsakyti
Ateinu papasakot. Žodžiu, jūs tuos skaistalus , kur rodot, tai vat ėmiau ir tik ką patikrinau ant tos savo vidurinėlės žandukų. Ji mat ryt meškiukas bus karnavale. Darėm generalinį prisimatavimą, piešėm nosį ir t.t. ir tuos skaistalus užmačiau. Nu liuks, bet net keista, kad jai tokie ryškūs ir atrodo neina ant jos padaugint nors ir gan blyški pas ją oda bigsmile.gif Ant manęs tiek užtepus jau prastai atrodytų. Turbūt tiems braitukams ir tinka va taip ryškiai ir visai nesubtiliai lotuliukas.gif Paskui dar piršta jos šalia saviškio paspaudžiojau, tai jos gerokai vaiskesnė spalva. Mano tokia kažkokia tarytum iš giliai , "sunkesnė" nors pati spalva lyg panaši būtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 15 gruodžio 2013 - 18:33
QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 15, 18:50)
Pastebėjau tą, nes pradžioj bandžiau fotkint užveržtą plaukų gumyte  biggrin.gif Tai beveik violetinis gavosi, kol kelis kadrus nuspaudžiau.

Ir tegu tas Zylė atėjęs pačiepsi, kad ŠILTAI violetinė lotuliukas.gif

QUOTE(inc @ 2013 12 15, 19:31)
Paskui dar piršta jos šalia saviškio paspaudžiojau, tai jos gerokai vaiskesnė spalva. Mano tokia kažkokia tarytum iš giliai ,  "sunkesnė" nors pati spalva lyg panaši būtų

Aš va ką galvoju - kad gal su tais pirštais ir eina ką suprast, bet tik lyginant. Pats vienas - nieko ten nesuprasi. Kita vertus, bet kokiu atveju tada romantinė ar kokia ten spalva gaunasi nu kažkokia tokia mėsos... Pas ką jautienos, pas ką kiaulienos, pas ką sasyskos, pas ką šilčiau, pas ką šalčiau, bet iš esmės su tokia spalva Aš romantikos nematau. Man ji asocijuojasi su Maximos mėsos skyrium, o su tokios spalvos suknele kiekviena atrodys kaip paršiukas Čiukas.
Zylė - durnius! dry.gif
Atsakyti
kaip jus pavadintumete sia spalva konkreciai? Atsimenu seniai ja daze kazkur 6 ar 7 lygio sviesumas.
user posted image

sori uz nukarpyta foto, visa foto public foto albume.

p.s. artdeco skaistalai thumbup.gif wub.gif lb didelis pasirinkimas skaistalu.

user posted image
turiu 13 ir lb patenkinta esu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 12 15, 21:54)
kaip jus pavadintumete sia spalva konkreciai?

Kaštanava! biggrin.gif
Atsakyti