Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2013 12 14, 12:57)
O kaip tas is Chanel, ar pavyko pasimatuot? smile.gif
As turiu va toki kur suteikia matini vaizda bet ne itin tamsus, tiksliau visai ne tamsus, pirkau ji galvojimo kad gal esu soft summer laikais, tai dabar voliojasi rankinej, laikas nuo laiko pasidazau, siaip gera spalva, man tinka, nors gal kiek rudeniska. Toks, Maybelline Color sensational nr.630 Velvet Beige
http://1.bp.blogspot...00/P3210873.JPG
http://3.bp.blogspot...00/P3210882.JPG
http://kosmetista.ru...chka/18754.html
http://kosmetista.ru...zivi/27410.html
Ant mano lupu ji atrodo labiau matine.

Tuo metu dar is Gosh ziurinejausi, konkreciai i Gosh Velvet Touch 122 Nougat, jis gana panasus i ta Maybelline
http://kosmetista.ru...zivi/12379.html

Mano suspaustas pirsto galiukas atitinka situ skaistalu spalva, turiu juos tai praktiskai vienas prie vieno
nr.74 rose ambre
http://www.fragrance...07758029402.jpg

Ka tureciau galvoti? g.gif

ne, baik tu , lotuliukas.gif dar nepasimatau. Kol kas dar nebuvau ištrūkus į kokį didesnį miestą, nes pas mus tik Drogas ir Eurokos biggrin.gif Meybelline ten turbūt irgi nėr, ne? Dar bvuvau sugalvojus, kad reik man kokią avon platintoją pasikviets su testeriukais. Mat radau internete, kad turi man reikiamų spalvų lūpų dažų keletą. Na o kitas planas, kad nuvarau pas savo padružkes ,kurių viena su mac ,o kita su kita kažkokia profesionalia dirba ir lai paeksperimentuoja ir matysim ko reiktų ieškot bigsmile.gif

na o kas dėl pirščiuko, tai visai gerulė spalva. Mano kažkas panašaus, bet keik šilčiau mirksiukas.gif

o čia vaizdelis mano Zyla spalvų. Žiūriu, daryta jau prieš 8 mėnesius. Šį tą dabar patobulinčiau, bet esmė beveik ta pati biggrin.gif
user posted image

čia didesnis paveiksliukas
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 12 14, 15:59)
neabejoju, kad Zyla ir tie atspalviai dera prie odos, ir gal color blockai pavasariams leidziami, bet taip, kaip jis atrodo nuotraukoj man negrazu  ax.gif  isivaizduok toki dieda gatvej: arba zydras arba su priciudais  ax.gif

Gal ir pagalvociau kad su priciudais bet del spalvu tartis pas ji eiciau biggrin.gif
O pas toki neiciau tongue.gif
user posted image

QUOTE(inc @ 2013 12 14, 17:57)
ne, baik tu , lotuliukas.gif dar nepasimatau. Kol kas dar nebuvau ištrūkus į kokį didesnį miestą, nes pas mus tik Drogas ir Eurokos  biggrin.gif Meybelline ten turbūt irgi nėr, ne? Dar bvuvau sugalvojus, kad reik man kokią avon platintoją pasikviets su testeriukais. Mat radau internete, kad turi man reikiamų spalvų lūpų dažų keletą. Na o kitas planas, kad nuvarau pas savo padružkes ,kurių viena su mac ,o kita su kita kažkokia profesionalia dirba ir lai paeksperimentuoja ir matysim ko reiktų ieškot  bigsmile.gif

na o kas dėl pirščiuko, tai visai gerulė spalva. Mano kažkas panašaus, bet keik šilčiau  mirksiukas.gif
o čia vaizdelis mano Zyla spalvų. Žiūriu, daryta jau prieš 8 mėnesius. Šį tą dabar patobulinčiau, bet esmė beveik ta pati  biggrin.gif
user posted image

čia didesnis paveiksliukas

Maybelline turbut tik Kristianoj nera, visur kitur ju kaip pri..... lotuliukas.gif
Arba Avon arba Oriflame. drinks_cheers.gif Beje Oriflame daug kas sako kad geri lupdaziai, atseit juos isgarsino ju lupdaziai. Viena ju turiu nu tikrai neblogas, toks trilypes serdies, vidury balzamas:

Mano tas kur desiniau, Ravishing rose spalva vadinas
user posted image

Matosi kad jis is triju sluoksniu. smile.gif
user posted image

Bet ar as galiu but cool summer su tuo pirsciuku? g.gif

Kokia saunuole i polyvore susidejo thumbup.gif Reiktu ir man gal taip pasidaryt. g.gif Kazin ten labai sudetinga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 gruodžio 2013 - 18:43
QUOTE(Tynka @ 2013 12 14, 09:42)
nu ir nieko neusprantu. Noa kaip buvo išaiškinusi lyg supratau  g.gif

Nu aš tai suprantu taip. Vat yra niekuo neapipiltas žurnalas, viskas ant balto popieriaus. Tada spalvos, kuriose yra mėlynos (mėlyna, žalia, violetinė) - šaltos, o spalvos, kuriose yra geltonos - raudona, oranžinė, geltona - šiltos. Visos geltonos šiltos, visos mėlynos šaltos, be jokių subinėj vinių ieškojimų. Tai yra overtonai.

Tada paimi šiltos spalvos kokią arbatą, gelsvą, ir apipili žurnalą. Išdžiūva, balta pageltonuoja, nu bet vis viena mėlyna lieka mėlyna, žalia lieka žalia, nepasidaro raudona, nu. Bet tik visos įgauna gelsvą atspalvį. Tojest, šiltą undertoną. Dėl to lyginant su tokiu pat žurnalu neapipltu, žalia bus šiltesnė, ir net mėlyna bus šiltesnė, nes nors ta mėlyna yra šalta spalva, bet turi šiltą undertoną, tojest arbatą, kuris ją sušildo.

O jei paimsi ir apipilsi skysčiu iš mašinos radiatoriaus, kuris mėlynas, tada undertonas taps melsvas, ir dėl to net šiltos spalvos kažkiek pašaltės. Taip užtat ir sako - šalta geltona. O kitas žmogus sukioja pirštą ties smilkiniu - kokia tau šalta geltona? Geltona aplamai šilta. Tas tai, overtonas šiltas, o va jei undertonas šaltas, tojest, tai, kuo apipilta, tada ta spalva šia prasme laikoma šalta ir tinka žmonėms, kurių feisai su šaltu undertonu...

QUOTE(rytojryta @ 2013 12 14, 14:46)
As pati (SA) vis dar stebiuosi tokiu efektu: pamatai drabuzi nu jau tokios baisios nuskalbtos uzblukintos uzterliotos spalvos, na toks nekoks, toks nabagas baisus, tik grindu skudura is jo daryti. teoriskai zinau, kad tokia spalva turetu tikti, uzidedu ir tada vau vau VAUU. kaip puikiai tinka.  nusiimi paziuri is sono - baisu, tada vel uzisdedi - grazu. magija kazkokia  biggrin.gif
Papildyta:

mhhh  g.gif  man tas pono Zyla derinys ryzas svarkas ir melyni marskiniai nepatinka  g.gif
mano skoniui uztektu to ryzo svarko su sviesiai neutraliais marskiniais arba tik zydru marskiniu  g.gif
kadangi musu skoniai skiriasi, tai ir i jo patarimus man reikia atsargiai ziureti.

Man priešingai biggrin.gif Man užterliotos spalvos labai gražios ir glamūriškos biggrin.gif Užsidedu - nu ***, kaip bomžienė doh.gif lotuliukas.gif

Man tas Zyla irgi kaip klounas atrodo. Gal jo patarimai ir geri, bet vaizdelis tai ką aš žinau biggrin.gif Manau, jis savo vaizdu iliustruoja, kaip nebijo ryškių spalvų. Tai va ir matosi, kad drąsus žmogus lotuliukas.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 12 14, 19:41)

Man atrodo, kad tas tavo pirštas yra nei šiltas, nei šaltas, o neutralus. Ir tu su juo gali būti kas nori, nors Snieguolė biggrin.gif Aš asmeniškai savo piršto išvis nesuprantu, man jis kažkoks per mažas biggrin.gif
Atsakyti
mano pirštas iššviesinto buroko spalvos (nekenčiu burokų)

šiaip rausvai violetinis tikrai, kuo ilgiau laikau užspaudus tuo labiau violetinis tas pirštas darosi - šaltas tipas be abejonių ania biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, gal kas man galit paaiškint kaip ten su tais pirštais reikia daryt lotuliukas.gif Nesuprantu. Kažką kažkur reikia spaust lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man tas Zyla gražiai atrodo. Šiaip diedas negražus, bet su žydrais marškinias ir tuo švarku - atrodo gražiai.
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 12 14, 21:13)
mano pirštas iššviesinto buroko spalvos (nekenčiu burokų)

šiaip rausvai violetinis tikrai, kuo ilgiau laikau užspaudus tuo labiau violetinis tas pirštas darosi - šaltas tipas be abejonių ania biggrin.gif

Blin, uždėk žgutą ir palaikyk porą valandų - net pas true autumn violetinis pasidarys biggrin.gif

Asmeniškai aš irgi nesuprantu biggrin.gif Parausta kažkiek gal, bet nesuvokiu, kaip tą paraudimą palygint su lūpdažiu biggrin.gif jei reikia lygint su kokia nors spalva, kokia yra mano organizme - tai neitų tiesiog į pačią lūpų spalvą žiūrėt? Ar ten kokią burnos gleivinę unsure.gif
Bet tai tada neaišku, nafiga toks lūpdažis išvis reikalingas. Mano lūpos ir šiaip jau tokios spalvos biggrin.gif Tada vazelino užtenka biggrin.gif

O pirštas už mano lūpas visaip yra šviesesnis, spausk tu jį kaip nori. Tai ką, man lūpdažį naudot šviesesnį už lūpas? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 12 14, 15:00)
LT vyraujanti rase kaukazinis tipas

Caucasian reiškia tiesiog baltasis. Ne negras, ne azijietis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 gruodžio 2013 - 21:37
QUOTE(Hiver @ 2013 12 14, 18:41)
Maybelline turbut tik Kristianoj nera, visur kitur ju kaip pri.....  lotuliukas.gif
Arba Avon arba Oriflame. drinks_cheers.gif  Beje Oriflame daug kas sako kad geri lupdaziai, atseit juos isgarsino ju lupdaziai. Viena ju turiu nu tikrai neblogas, toks trilypes serdies, vidury balzamas:

Mano tas kur desiniau, Ravishing rose spalva vadinas
http://2.bp.blogspot...20/DSC_0443.jpg

Matosi kad jis is triju sluoksniu. smile.gif
http://3.bp.blogspot...20/oriflame.jpg
Bet ar as galiu but cool summer su tuo pirsciuku? g.gif
Kokia saunuole i polyvore susidejo thumbup.gif Reiktu ir man gal taip pasidaryt. g.gif Kazin ten labai sudetinga?

ok, tada ryt ir užsuksiu į Drogą Maybelline pračekint thumbup.gif
O oriflame nesu turėjus nei vieno lūpų dažo, žinok. Kažkaip ir pamiršau, kad dar jos galima asortimentą peržiūrėt. O feberlic nežinai kaip? Labai jau jie pas mus stipriai bando rinką atakuot Ukmergėj biggrin.gif
Va pas avon, tai labai gražių pavadinimų radau: Vintage wine, Wineberry, Plum intrigue, Coy cooper, Mocha plum. Tai juos ir norėčiau pasibandyt

Beje, panašu, kad aš tokius skaistalus iš seniau užsilikusius irgi turiu, tai man jie vos vos šaltoki akyla akim sprendžiant smile.gif Gal ir gali net cool
Atsakyti
Aš manau, kad iš biudžetinių lūpdažių man labiausiai patiktų lumene, bourjois ir deborah. Bet neseniai skaičiau, kad žmonės labai giria catrice. Jų kaina ar ne 8 Lt, o tauta sako, kad labai faini. O pirkti - visuose eurokosuose. Abejojant su spalva, visai neblogai...

http://lithuaniabeau...661711755925114
Atsakyti
Kurioj paletėj mano pirštas?

user posted image

Man lyg ir panašu, kad visgi true spring - apatinės eilės dešiniausioji raudona, ar ne?

Ir dar, kai spaudi, ant spaudžiančio piršto atsiranda pabalimai - gal čia atsiskleidžia tas apšnekamasis odos "undertonas"? Pas mane labai aiškiai išryškėja geltonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 15 gruodžio 2013 - 15:21
QUOTE(aina1979 @ 2013 12 14, 21:25)
Klausykit, gal kas man galit paaiškint kaip ten su tais pirštais reikia daryt lotuliukas.gif Nesuprantu. Kažką kažkur reikia spaust lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip kaip krauja is pirsto ima, suspaust netoli pagalveles kad pagalvele prisipildytu kraujo ir paraudonuotu. 4u.gif

QUOTE(Noa @ 2013 12 14, 22:46)
nesuvokiu, kaip tą paraudimą palygint su lūpdažiu biggrin.gif jei reikia lygint su kokia nors spalva, kokia yra mano organizme - tai neitų tiesiog į pačią lūpų spalvą žiūrėt? Ar ten kokią burnos gleivinę unsure.gif
Bet tai tada neaišku, nafiga toks lūpdažis išvis reikalingas. Mano lūpos ir šiaip jau tokios spalvos biggrin.gif Tada vazelino užtenka biggrin.gif

Caucasian reiškia tiesiog baltasis. Ne negras, ne azijietis.

Gleivine ir lupos matyt netinka nes ju epidermis kitoks, neturi gal to vadinamo overtono? ax.gif O tas rausvas atspalvis kaip supratau ten ne lupdazio pasirinkimui nustatinejamas o susirasti savo romantine spalva, kaip sakant tavo individualia rausvos spalvos versija. O kur ten ji paskui naudojama, nepamenu, kaip ir minejau kazkur buvo rasyta kuriems garderobo elementams naudojama dramatine spalva, kuriems romantine, kuriems esencija, tikrai buvo... gal net rusu kalba. unsure.gif

Tai taip taip, ta ir turejau minty rasydama kad LT vyraujanti rase. biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2013 12 15, 14:09)
O feberlic nežinai kaip? Labai jau jie pas mus stipriai bando rinką atakuot Ukmergėj  biggrin.gif

Nezinau apie juos, nieko neteko turet. g.gif

QUOTE(Noa @ 2013 12 15, 14:52)
neseniai skaičiau, kad žmonės labai giria catrice. Jų kaina ar ne 8 Lt, o tauta sako, kad labai faini. O pirkti - visuose eurokosuose. Abejojant su spalva, visai neblogai...

http://lithuaniabeau...661711755925114

Nuorodoj tai essence, ar cia ir tie ir tie geri? 4u.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 12 15, 15:53)
Kurioj paletėj mano pirštas?

Man lyg ir panašu, kad visgi true spring - apatinės eilės dešiniausioji raudona, ar ne?

O nenusaltina fotikas spalvu? Man panasiau is bright winter apatines eiles tas ryskesnes rausvas. Sprendziant is nuotraukos.
Papildyta:

bytte, gal sakau radau cool summer... ar ji labiau i clear tipa panasi? 4u.gif

Viena populiari youtube veikeja:
http://www.youtube.c...h?v=iCiGjZEV7VI

O cia naujesnis video:
http://www.youtube.c...W9ucmprKNQ#t=30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 15 gruodžio 2013 - 17:08
QUOTE(Hiver @ 2013 12 15, 16:33)
O nenusaltina fotikas spalvu? Man panasiau is bright winter apatines eiles tas ryskesnes rausvas. Sprendziant is nuotraukos.

Nušaltina šiek tiek, specialiai fotkinau virš balto popieriaus. Bet šiaip gana panaši spalva, kiek įmanoma.

Va dar:

user posted image

Man lyg ir matosi šiek tiek šalto rožinio, avietinio atspalvio, kurio true spring neturėtų būti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 15 gruodžio 2013 - 16:48