Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Žėk, pasidažęs ir su lūpdažiu tas ministras atrodo visai neblogai biggrin.gif
Atsakyti
Čia todėl kad barzdą nusiskuto biggrin.gif
Atsakyti
Tiksliai! Iškart jaunesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 12 12, 10:34)
inc o tu nenori pamėgint kokių tamsesnių, bey su kokiu bronziniu blizgiu?
Tada gautus ir tamsūs ir nemažintų baisiai. nes tas blizgėjimas gi padidina, paputlina lūpas... a jai dar pašėšeliuot, tai visai nieko būtų. Ta prasme imi numeriu tamsesnį pieštuką, juo vedi aplink lūpas, kiek plačiau, na jai lūpos kraštu, tai išoriniu. Paskui užtepi tamsų lūpdažį (arba su tuo pačiu pieštuku spalvini, nes nafig tiek pirkt), o paskui jau brūkšt brūkšt su tuo bronziniu, na ir paskui aš dar kampukus ir apatinės lūpos viduriuką patamsinu su pieštuku. Man po tokių žaidimų lūpos nesusiaurėja, sakyčiau net didesnės atrodo, nes akcentas, plius pas mane tas kraštas išplaukęs, ta prasme lūpos kantas yra kiek toliau nei lūpos spalva baigias, ir toks ne konkretus, tai lūpų plotas padidėja tikriausiai labiau nei optiškai susiaurėja. Tik gin die negalim per toli užbrėžt, nes tada labai ne kaip atrodo.
Va tokia technika, tik aišku ne tokie splavos skirtumai, bet esmė ta:
http://ms.chakra42.n...ps-Tutorial.jpg
Tarkim va tamsus blizgalas net foto nepersiduoda:
http://www.eyeshadow...ze-lipstick.jpg

Ačiū tau, Bytte wink.gif
Aga, šitą fintą prisimenu, kad reikia bent kažko šviesesnio per lūpų centrą patept. Tik tas fintas viršutinės negelbėja, tai dabar įsigudrinau hailaiteriu biriu gerai palei visą lūpos ilgį pabraukyt. Tik pamirštu būna biggrin.gif Vieną sykį net sesės klausė ką aš čia sau prisidirbau, kad taip paputlėjo lotuliukas.gif
Bet tu čia man gerą mintį mestelėjai, kad reikia su kokiais bronziniais pažais. Man gi visai turėtų tik bigsmile.gif
Dar šiandien visai netikėtai prisiminiau, kad turiu pakankamai tamsaus lūpdažio. Mat po paskutinės fotosesijos paliko man mac lūpdažiuko, kad modeliui lūpas pataisyt galėčiau biggrin.gif Pažiūrėjus tamsi ir baisi ta spalva (kažkokia rudai violetinai ružavoka), bet nu visai gerulė. O ir atlaikė visą pusdienį.

p.s. ujujui kokios gražios tos fotkės su pvz., tai net trint iš citatos gaila
Atsakyti
Tiesa, dar man toptelėjo mintis, kad gal teta Ellis prisižiūrėjo Zyla ir prigamino pagal venas ir pirštus lotuliukas.gif

bent jau man tai tikrai tiktų va toks "plum" atspalvis
user posted image
Atsakyti
Gražus atspalvis. Įdomu, o man tiktų? Teoriškai turėtų tikt, teta Ellis taip sako biggrin.gif

Baisiai įdomu, kada gausiu. Esu girdėjus, kad iš Nyderlandų baisiai ilgai eina siuntiniai, pašto prasme ten kažkokia Europos subinė. Kita vertus, esu siuntusis šį bei tą iš danų, tai ten toks vaizdas, kad iš kaimyninio namo siunčia - esu sekmadienį vakare sumokėjus, o trečiadienį radau pašto dėžutėj.

Galėtų ir šitie taip biggrin.gif
Esu dar iš jų pora šešėlių užsisakius iš kiniečių, iš strawberrynet. Nes ten kažkokia buvus kolekcija ir nuolaidos. http://eu.strawberry...eup/ellis-faas/
Tai jei tie Nyderlandai tokie, dar neaišku, ką pirmiau gausiu, ir jau abu ne šiemet biggrin.gif

Bet baisiai knieti biggrin.gif gal ten baisus žmonijos atradimas, mes čia vargstam, sezonus nusistatinėjam, o nafig? Nuėjai pas tetą, pirštu į lūpdažį bedei - tinka, į šešėlį bedei - tinka, ir eini sau visa harmoninga.

Dar kas skudurų tokių sugalvotų... biggrin.gif
Atsakyti
šitų žiekit, jai jau pirštus suspaudus tobulas lūpdažis, tai jis turi būt paletėj, ane... nu tai prisispaudžiam ir žinom kas yra kas, nafig varkt su tom drapiruotėm... knisk spintas ir t.t. vark, saulę gaudyk g.gif
Man spalva išryškėjo kada piršto galiuką spaudžiau taip lyg kraują iš piršto imčiau, kitaip šo to bala jis pas mane. Gavosi arbūzinė lotuliukas.gif , nu ta kur sakot kad nėr tokių arbūzų. (kadangi ne arbūzų metas, tai nesiginčysiu, ale jai manęs atmintis neapgauna būna ir tokių)

Bet inc... žinok spalva tai tip top, kaip mano švarkelio... kurį išbrokyjai dėl spalvos tikimo.
Atsakyti
Pas mane paletėj, tai yra piršto spalvų smile.gif

O kur tas švarkelis? Nepamenu kaip atrodo, tai sakau reik dar pažiūrėt g.gif
Atsakyti
Tai gi kad dingo visos fptkės, ką ten žiūrėsi. O per naujo kelt labai ieškot ilgai reik... nu žo yra kompe senam, kurio monitorius užsilenkęs... tai reik ten jngt ir panašiai, dar kažką nedainstaliavo, tai vietoj mini fotkių rodo programėlės langelį, tenka kiekvieną atidarinėt... tai neieškosiu. Švarkelio irgi neišeis nufotkint... bo ta spalva tokia padla, labai blunka, tai tik vidinės vietos likusios normalios spalvos. Jis pas mane jau paruštas adventiniam išmetimui biggrin.gif
Ot kaip pasiteisinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 12 13, 13:34)
Tai gi kad dingo visos fptkės, ką ten žiūrėsi. O per naujo kelt labai ieškot ilgai reik... nu žo yra kompe senam, kurio monitorius užsilenkęs... tai reik ten jngt ir panašiai, dar kažką nedainstaliavo, tai vietoj mini fotkių rodo programėlės langelį, tenka kiekvieną atidarinėt... tai neieškosiu. Švarkelio irgi neišeis nufotkint... bo ta spalva tokia padla, labai blunka, tai tik vidinės vietos likusios normalios spalvos. Jis pas mane jau paruštas adventiniam išmetimui biggrin.gif
Ot kaip pasiteisinau ax.gif

ot, tinginiuška biggrin.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt esmini skirtuma tarp clear spring ir soft autumn? Kazkaip susimasciau, kad foto rudeniniai plaukai atrodo geriau blush2.gif ir vaikystej(pauglystej) plaukai softiniai, o gal man jau cia vaidenas lotuliukas.gif . viens prie vieno vaikystej plaukai (10-12m.) buvo tokie kaip dabartiniai Erszebeth.
user posted image
pas rudeniukes pastebejau akys nera blankios ir tokios ryskesnes. 4u.gif ir pagal mane rudeniukes tokios ryskesnes yra lyginant su vasarom ar pavasariais.
Atsakyti
Rudeniui tinka dulkėtos, sudėtinės, pamurzintos spalvos, o pavasariui - švarios, toks ir skirtumas.
Manau, čia daugiausia priklauso ne nuo plaukų, o nuo odos smile.gif
Atsakyti