QUOTE(Noa @ 2013 12 12, 10:27)
Tai kad progimnazija tik nuo 5tos klasės 4ta - pradinė Nebent aaaai, ten pas jus automatiškai kelia į progimnaziją? Kaip pas mus automatiškai siunčia nx? Ibo pas visus uždarė gi tas tarpines klases. Pas mus irgi jos buvo, bet nebeliko Yra to paties vardo pradinė, yra to paties vardo gimnazija, o tarpinių, 5-6-7-8 klasių nėra, uždarė, tėvai nori, mokytojai nori, vaikai nori, o negalima, ir basta, tokia refoma, eikit nx.
Tai kaip čia pas jus liko? Rajonas?
Šnekat šnekat ir man įdomu pasidarė
tai pas jus kaip - progimnazijas ir pagrindines uždarė? Pas mus tai vat progimnazėse pradinės yra, o va iš pradinių eina kur nori... ta prasme kur priima... į pagrindines (jai tokių beliko, bet lyg dar liko) arba į progimnazijas. bet priima noriai, visiems gi krepšelio reik. Kiek žinau pas mum papildomai sudaro 2-3 klases, na pagal poreikį, rašo kažkokius raštus į savivaldybę ir mol pas mumtiek ir tiek pareiškimų tėveliai sunešė, leiskit papildomai tiek ir tiek klasių steigt. tai tuos pareiškimus neša berots po naujųjų, tai tėveliai turi greit apsispręst, ibo paskui vietų nebeturi mokykla. O tas baigiamasis sakė dukra ant durniaus, jie kažkaip laikė jau, bet nežinau ar kaip bandomoji klasė, ar jau privaloma buvo. Labai bijojo, o parėjo visa patenkinta, mol toks lengvas buvo, kad nebuvo ką ten daryt. Žo mokykla gi skirta vidutinių gebėjimų vaikams, tai ir testai nieko baisaus kaip supratau. Pas mus jau dalis tėvelių ėmė nervintis (sūnus trečiokas), tai mokytojas nuramino, sakė nieko ten sudėtingo. Tai aš visai nesinervinu... matyt ir nesinervinsiu... man kitąmet dukrai į gimnaziją (laikys baigiamuosius, stojamuosius), o sūnui į progimnaziją. Ot geras laiko tarpas... paskui dukra kai bus abiturientė, sūnui po 8-nių stojamieji/baigiamieji