Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Dilukai @ 2013 12 11, 23:47)
mano lūpos turbūt buvo arbūzinėm pasidarę biggrin.gif skaisčiai rausvos

Va geras būdas nusistatyt tikrą spalvą! Nes man ant piršto neišeina biggrin.gif Jis pageltonuoja ir pabąla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 22:47)

Aha, aš gi žinau dar priemonę, visiems tinkamą -
http://www3.images.c...e-wallpaper.jpg

Jis tipo ir žandams. Irgi tokia... Netikėta. Jis tipo yra pigmentas, vandenėlis toks. Žo, tu jį užtepi, kur reikia, jei ant žandų - dar patrini, ir jis nudžiūsta. Jokio riebalo nelieka, nieko nieko. Tiesiog raudonesni žandai ir lūpos, ir būtent tokia natūralia spalva. Nori riebalo - tepk dar vazelinu. Va tas man nepatinka, ką, ar sunku man lūpdažiu tada??? Bet vat yra toksai.
Sugalvotas jis 1970 tais metais kažkokiai gviazdai, kuri pageidavo natūralaus grožio, o jo regis trūko biggrin.gif Bet vaizdas tikrai baisiai natūralus. Pasitepi ir pats nesupranti, ar čia kas matosi, ar tos lūpos tikrai tokios biggrin.gif Va, jei pusę pasitepi, tada matai biggrin.gif
Ir svarbiausia, yra jo visokių spalvų. Mėginau kitą - gūvnas. Tik šitas geras.

Šitą daikčiuką aš turiu. Pirkau rinkinuką ir buvo įdėtas biggrin.gif Tik aš patrikau, kad dar reikia ir pieštuko lūpoms, nes tas natūralus raudonis ima ir per laiką nubėga žemnyn lotuliukas.gif

Štai vasarą pafotkinau aš jį. Tepiau čiut ant žandų ir lūpų mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 19:46)
....
Ir dar ji sakė, kad tipo naudoja daugiausia tokių spalvų, kokios yra pas žmogų organizme, ten iš serijos kraujo, o nuo ko ruda, nemėginsiu įsivaizduoti biggrin.gif Užtai, tipo, niekas su niekuo nesipjauna ir viskas labai gerai.
...

Na tai tikrai bais įdomu, turėsi būtinai pranešti, kai išbandysi.

O ruda - tai sukrešėjęs kraujas, neprisigalvok bile ko lotuliukas.gif

QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 20:47)
Tokio negirdėjau. Čia gal ne tas... Biskutuką smarkokai turėtų rausti biggrin.gif

Blin, yra gi dalykų ant svieto mastau.gif
Papildyta:
Aha, aš gi žinau dar priemonę, visiems tinkamą -
user posted image

...

o tai čia Kryginos gi prirodytas, man tai irgi bais įdomi, bet abejotina, kaip kad sakai, kad vanduo. Man jei ant lūpų tepti - reik truputį riebalo

inc, ant tavęs gražiai atrodo. O čia būtent ta spalva, kaip Noa įdėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 12 gruodžio 2013 - 08:30
QUOTE(inc @ 2013 12 12, 06:44)
Šitą daikčiuką aš turiu. Pirkau rinkinuką ir buvo įdėtas biggrin.gif Tik aš patrikau, kad dar reikia ir pieštuko lūpoms, nes tas natūralus raudonis ima ir per laiką nubėga žemnyn  lotuliukas.gif

Man tai nenubėga mastau.gif Bet aš jo aktyviai nenaudoju mastau.gif

QUOTE(Tynka @ 2013 12 12, 09:29)
o tai čia Kryginos gi prirodytas, man tai irgi bais įdomi, bet abejotina, kaip kad sakai, kad vanduo. Man jei ant lūpų tepti - reik truputį riebalo

inc, ant tavęs gražiai atrodo. O čia būtent ta spalva, kaip Noa įdėjo?

Jo, čia Kryginos, aš apie jį pirmiausia rusių forume išgirdau, o paskui ir apie pačią Kryginą biggrin.gif Jinai jam reklamą padarė. Gal amerikonai ir taip žinojo, bet man tai nea...

Vanduo, tas mane ir nustebino. Neriebina nei kiek nei kiek. Nori dar plius riebalo - tepk vazeliną. Nebuvau mačius pigmento - vandens. Pigmentas išvis, mano supratimu, būna miltukai... mastau.gif
Na ant žandų gal ir gerai, kad vanduo mastau.gif

Jo, čia ta spalva. Aš dar turiu oranžinio mėginuką - tai va ten visiška nesąmonė ir bezpredielas. Faktūra kitokia, jau ne kaip vanduo, o kaip koks pienas gal. Tepi ant lūpų - ir lieka kažkokia durniška geltona spalva. Aš suvokiu, kad mano lūpoms gerai šiltumas, bet ne geltonumas gal, ką? biggrin.gif

Žo, vienas šitas įdomus daikc. Dėl kitų negarantuoju. Krygina irgi tą vieną gyrė.

Ant inc gražiai atrodo. Ir ant manęs gražiai. va šitas - ant visų gražiai, nes kaip suprantu, čia grynai raudona, nei šiltai, nei šaltai, raudona ir tiek. Ir permatoma. O kaip ten tie anie... Šiandien jau galvoju, kad nereikėjo gal man jų užsisakinėti, ale vėlu biggrin.gif
Papildyta:
Pažiūrėjau Inc lūpas. Žinai ką, siaurokos, gal neimk tu tų bordavų. Nėr jos kažkokios jau labai, kai būna pas žmones, bet su tamsiu lūpdažiu būsi rūsti rūsčiausia. Nebent gali paimti kokį nebrangų lūpdažį, kai norėsi vyrą pasmerkt, kad jis iškart išsigąstų tavo rūstumo biggrin.gif
Nu, tipo, grįžta išgėręs, o tau gerklę skauda ir tu nenori pasisakyti. Tai tiiik atsisuksi - o jis ir šoke!
Arba kai vaikai neklausys biggrin.gif

Aš manau, kad man pačiai tam reikėtų įsigyti rudas linzes biggrin.gif Kartą mėginau spalvotas tas akis didinančias - keistai atrodė. Ant jaunų mergaičių - kaip lėlė. O ant dviejų vaikų motinos... Tokia kažkokia to li apspangus, to li kažko užvartojus, to li nuo vaikystės biskutuką čiochnuta... Su tokia bendraudama, pati gerai pamąstyčiau lotuliukas.gif
O va rudos linzės - kas kita. Tada žvilgsnis pasidaro it Huno Atilos, ir kitą sykį gal toks būtų visai pedagogiška lotuliukas.gif

Įdomu, kokio aš tipo tampu su tamsiai rudom linzėm? Neutrali oda, tamsios tamsios rudos akys... Gal net ir žiema, jei skubiai prisipaišius atitinkamus antakius? Ir gal ūsus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 gruodžio 2013 - 08:38
Sveikos, kosminiu greiciu jus cia pliurpiat, nieko nebespeju sekt biggrin.gif

Dabar i tema, vakar serijala vepsau ir galvoju, o kas si vyrukas yra g.gif Aktorius
Oda tamsi, plaukai irgi, o va akys tokios zydros beveik sakyciau g.gif
Atsakyti
Fig jievo znajet, gal koks cool summer...
Atsakyti
čia jo oda tamsi nes anas nėra grynas baltaodis... o jie ten savaip tipizuojas, nelabai suprasi... pagal mane tai jo oda šilta, ne žiemis tikrai. Ir akiniai su juodais rėmais jam schmoll.gif O šiaip gal jis kaip Ashvaria, kuri yra true/warm autumn, ką čia žinosi... bet taip tai lyg į pavasarius neša.
Papildyta:
user posted image
žiū anas dar ir strazdanotas
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 12 gruodžio 2013 - 09:39
as irgi meciaus meciaus, ir paskui ties true springu apsistojau biggrin.gif bet siaip tai misle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 12 11, 20:21)
Palauk dry.gif Susidursi tu su švietimo reforma, irgi pakeisi dry.gif Aš išvis neįsivaizduoju, kaip galima leisti tokius debilus tvarką švietime daryt doh.gif Ir niekas nesupranta, mokytojai nesupranta, tėvai nesupranta, vaikai nesupranta, mokyklų administracija nesupranta, o jie reguliuoja sau ir basta doh.gif

mano sunus taip pat ketvirtokas mirksiukas.gif tik, kad jis mokosi progimnazijoj ir keisti mokyklos jam nereiks. del ko esu laaaaaabai laiminga. bet va kas neduoda ramybes, tai baigiamieji testai.
Atsakyti
va apie Aishwarya mane gan įtikino (beja man dėl to ir SOWELLU tokia gan artima true/warm autumn, kaip minėjau man jos akys lyg su rudens piešiniu pasirodė, o oda gan cinamoninio atspalvio... na ne geltonai bežinė, kaip pas Megan Fox, kuri yra clear spring su įdegiu): Aishwarya Rai Decoded
Bet aš niekad nelinkus tų tamsiaodžių kažkur tipizuot, aš jų gyvai kaip ir nelabai mačius, tai kažkaip... manau čia tik savęs varginimas. Juolab kad tai pačiam irgi naudos nelabai duos, sau tai nepritaikysi biggrin.gif .
šiaip yra blogas toks, kur vien tamsiaodžius tipizuoja... vat ten nėr cool summer nei vienos celebrites man rodos.
Ir šiaip, kai man kas atkasit holivudinę cool summer... duokit greičiau čia, nes aš tokių nelabai randu. Ypač vyru tarpe, bo jų neišdažysi, o ekranui ryškumo reik biggrin.gif . Tai pastebėjau reikalui esant vis iš kito tipo paima ir padaro cool summer, jai poreikis yra. Tarkim twilaight saga aktorė... fyg jin cool summer, nors kaip ir tokią vaizduoja filme.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 12 12, 10:36)
čia jo oda tamsi nes anas nėra grynas baltaodis... o jie ten savaip tipizuojas, nelabai suprasi... pagal mane tai jo oda šilta, ne žiemis tikrai.

O tai kodėl tada akys mėlynos? unsure.gif
Maniau, įdegęs vasarinis, ir tiek lotuliukas.gif Kaip Hiver lotuliukas.gif
Bet tingiu gilintis. Nes kam jam reikia žinoti, kas jis toks? biggrin.gif Jis neklausė biggrin.gif

QUOTE(rytojryta @ 2013 12 12, 10:59)
mano sunus taip pat ketvirtokas  mirksiukas.gif  tik, kad jis mokosi progimnazijoj ir keisti mokyklos jam nereiks. del ko esu laaaaaabai laiminga. bet va kas neduoda ramybes, tai baigiamieji testai.

Kaune? unsure.gif
Tai kad progimnazija tik nuo 5tos klasės unsure.gif 4ta - pradinė unsure.gif Nebent aaaai, ten pas jus automatiškai kelia į progimnaziją? Kaip pas mus automatiškai siunčia nx? unsure.gif Ibo pas visus uždarė gi tas tarpines klases. Pas mus irgi jos buvo, bet nebeliko unsure.gif Yra to paties vardo pradinė, yra to paties vardo gimnazija, o tarpinių, 5-6-7-8 klasių nėra, uždarė, tėvai nori, mokytojai nori, vaikai nori, o negalima, ir basta, tokia refoma, eikit nx.

Tai kaip čia pas jus liko? Rajonas? unsure.gif
Atsakyti
inc o tu nenori pamėgint kokių tamsesnių, bey su kokiu bronziniu blizgiu?
Tada gautus ir tamsūs ir nemažintų baisiai. nes tas blizgėjimas gi padidina, paputlina lūpas... a jai dar pašėšeliuot, tai visai nieko būtų. Ta prasme imi numeriu tamsesnį pieštuką, juo vedi aplink lūpas, kiek plačiau, na jai lūpos kraštu, tai išoriniu. Paskui užtepi tamsų lūpdažį (arba su tuo pačiu pieštuku spalvini, nes nafig tiek pirkt), o paskui jau brūkšt brūkšt su tuo bronziniu, na ir paskui aš dar kampukus ir apatinės lūpos viduriuką patamsinu su pieštuku. Man po tokių žaidimų lūpos nesusiaurėja, sakyčiau net didesnės atrodo, nes akcentas, plius pas mane tas kraštas išplaukęs, ta prasme lūpos kantas yra kiek toliau nei lūpos spalva baigias, ir toks ne konkretus, tai lūpų plotas padidėja tikriausiai labiau nei optiškai susiaurėja. Tik gin die negalim per toli užbrėžt, nes tada labai ne kaip atrodo.
Va tokia technika, tik aišku ne tokie splavos skirtumai, bet esmė ta:
user posted image
Tarkim va tamsus blizgalas net foto nepersiduoda:
user posted image
Atsakyti