QUOTE(inc @ 2013 12 12, 06:44)
Šitą daikčiuką aš turiu. Pirkau rinkinuką ir buvo įdėtas
Tik aš patrikau, kad dar reikia ir pieštuko lūpoms, nes tas natūralus raudonis ima ir per laiką nubėga žemnyn
Man tai nenubėga
Bet aš jo aktyviai nenaudoju
QUOTE(Tynka @ 2013 12 12, 09:29)
o tai čia Kryginos gi prirodytas, man tai irgi bais įdomi, bet abejotina, kaip kad sakai, kad vanduo. Man jei ant lūpų tepti - reik truputį riebalo
inc, ant tavęs gražiai atrodo. O čia būtent ta spalva, kaip Noa įdėjo?
Jo, čia Kryginos, aš apie jį pirmiausia rusių forume išgirdau, o paskui ir apie pačią Kryginą
Jinai jam reklamą padarė. Gal amerikonai ir taip žinojo, bet man tai nea...
Vanduo, tas mane ir nustebino. Neriebina nei kiek nei kiek. Nori dar plius riebalo - tepk vazeliną. Nebuvau mačius pigmento - vandens. Pigmentas išvis, mano supratimu, būna miltukai...
Na ant žandų gal ir gerai, kad vanduo
Jo, čia ta spalva. Aš dar turiu oranžinio mėginuką - tai va ten visiška nesąmonė ir bezpredielas. Faktūra kitokia, jau ne kaip vanduo, o kaip koks pienas gal. Tepi ant lūpų - ir lieka kažkokia durniška geltona spalva. Aš suvokiu, kad mano lūpoms gerai šiltumas, bet ne geltonumas gal, ką?
Žo, vienas šitas įdomus daikc. Dėl kitų negarantuoju. Krygina irgi tą vieną gyrė.
Ant inc gražiai atrodo. Ir ant manęs gražiai. va šitas - ant visų gražiai, nes kaip suprantu, čia grynai raudona, nei šiltai, nei šaltai, raudona ir tiek. Ir permatoma. O kaip ten tie anie... Šiandien jau galvoju, kad nereikėjo gal man jų užsisakinėti, ale vėlu
Papildyta:
Pažiūrėjau Inc lūpas. Žinai ką, siaurokos, gal neimk tu tų bordavų. Nėr jos kažkokios jau labai, kai būna pas žmones, bet su tamsiu lūpdažiu būsi rūsti rūsčiausia. Nebent gali paimti kokį nebrangų lūpdažį, kai norėsi vyrą pasmerkt, kad jis iškart išsigąstų tavo rūstumo
Nu, tipo, grįžta išgėręs, o tau gerklę skauda ir tu nenori pasisakyti. Tai tiiik atsisuksi - o jis ir šoke!
Arba kai vaikai neklausys
Aš manau, kad man pačiai tam reikėtų įsigyti rudas linzes
Kartą mėginau spalvotas tas akis didinančias - keistai atrodė. Ant jaunų mergaičių - kaip lėlė. O ant dviejų vaikų motinos... Tokia kažkokia to li apspangus, to li kažko užvartojus, to li nuo vaikystės biskutuką čiochnuta... Su tokia bendraudama, pati gerai pamąstyčiau
O va rudos linzės - kas kita. Tada žvilgsnis pasidaro it Huno Atilos, ir kitą sykį gal toks būtų visai pedagogiška
Įdomu, kokio aš tipo tampu su tamsiai rudom linzėm? Neutrali oda, tamsios tamsios rudos akys... Gal net ir žiema, jei skubiai prisipaišius atitinkamus antakius? Ir gal ūsus